IP: *.uz.zgora.pl 15.10.06, 15:51
Niestety znów ma zajęcia z psychologii na UZ, wyrzucony, najprawdopodobniej
za absencję, dr Dąbek. Czy możecie podzielić się refleksjami na temat tego
pana?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nasti1 Re: dr Dąbek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:40
      A ja darzę sympatią tego pana. Fakt-na wykładach czytał z książek, ale...miał,
      jak nikt poczucie humoru, które bardzo cenię w życiu. Oczywiście, są inne
      priorytety, ale mnie to wystarcza.
      • Gość: sztudent Re: dr Dąbek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:35
        ja z kolei dr Dąbka niezbyt miło wspominam :( poprostu zmarnowane zajęcia
        mieliśmy i tyle na wykładach czytanie z książek i jakiś kartek co bardziej
        przypominało akcję "cała Polska czyta dzieciom" a o ćwiczeniach już nie wspomnę
        gdyż odbyły się tylko jedno spotkani organizacyjne. jak dla mnie to była żenada
        • guziawka Re: dr Dąbek 27.11.06, 12:12
          Mialam z nim wyklady na pierwszym roku i mi akurat przypadł do gustu. Na
          pierwszym roku student jest jeszcze przestraszony pierwszymi egzaminami(na
          pierwszym sem. mielismy ich 5)i całą tą nową sytuacją. Dr Dąbek nei zrobił
          egzaminu jedynie kazał napisac nam pracę i na tej podstawie wystawił ocenę z
          przedmiotu.Moja grupa akurat bardzo sie cieszyla, że przynajmniej on nie kazał
          nam ryć na pamięć sterty materiałów.
          • Gość: belfer Re: dr Dąbek IP: *.uz.zgora.pl 07.01.07, 16:10
            Jak słyszę lub czytam wypowiedzi niektórych studentów, że podobały im się
            zajęcia z kimś kto ich praktycznie nie robił, to szkoda słów... Świetni z Was
            będą psychologowie. I później jeden z drugim niedouczonym nauczycielem nie jest
            w stanie poradzić sobie w szkole z najprostszymi sprawami wychowawczymi. Niby
            skąd ma cokolwiek o nich wiedzieć...? Życzę leniom powodzenia w życiu, bo
            będzie im bardzo potrzebne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka