Gość: tygryz IP: *.acn.pl 02.07.03, 15:35 czy mogę się jakoś dowiedzieć w jaki sposób zawiniłem że został mi zablokowany dostęp do usenetu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sal Re: zablokowanie dostepu 02.07.03, 17:06 Gość portalu: tygryz napisał(a): > w jaki sposób zawiniłem że został mi zablokowany dostęp do usenetu??? Zaden. Blokowany byl adres IP z ktorego sie Pan laczyl (NAT w Astercity). Niestety wlasnie z powodu tego, ze za adresem tym kryje sie wielu uzytkownikow, ktorzy kiedys naruszali zasady dostepu do naszego serwera, zostala zalozona blokada na to IP. Teraz nie powinno byc juz problemu z dostepem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef-Spamer Re: zablokowanie dostepu IP: 212.122.214.* 28.11.03, 10:17 RE:zablokowanie dostepu Jozef-Spamer Witaj Tygryz! Nieprawda jest, tu wiekszosc cos zawini i nie jest to respektowane przez "Agora S.A." Na "Usenet" to tylko uczciwi ludzie maja pod gorke. Inni smamuj, a Ciebie nazwia "Spamer". Np.: Wysylaj wiadomosci na "pl.biznes" tam znajdziesz pare przygupow, ktorzy zaraz Ciebie obsmaruja i wtedy jestes niewygodny "Agora S.A." blokuje Twoje IP: na poszczegolnych grupach. Tak jest w tej zakichanej Polsce tylko Ham ma wziecie, a oszust Kase. Upowazniam Ciebie do rozeslania tej informacji, gdzie popadnie. autor: jozef-spamer@gazeta.pl P.S. Trzymaj sie i wysylaj informacje (lamania 'etykiety' do "Agora S.A.", a wtedy zobaczysz jaki to ich obiektywizm zadziala. Znajdzie sie zawsze jakis "Wiesiu", ktory tylko czeka , aby podciac skrzydelka uczciwej osobie. Powiem Tobie, ze Polska coraz bardziej niepodoba sie ludziom za granicy, wlasnie pod wzgledem Tych wiatrow, ktore wieja uczciwym. ! Zyj i daj Zyc innym ! Odpowiedz Link Zgłoś