Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 19:21 Czy ktoś co z motorzystą, który miał wypadek dziś pod Pawłowem????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gaga Re: wypadek pod Pawłowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:36 żyje nic mu nic mu nie jest Ręka złamana aby jest obijany i poobcierany bd dobrze:) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: wypadek pod Pawłowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 00:05 Może znacie kto to jest. Chętnie kupię motor na części Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto Re: wypadek pod Pawłowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 13:28 Kto to jest motorzysta ? Motor to silnik. No a wypadek to mial chyba motocyklista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAGAJ Re: wypadek pod Pawłowem IP: *.mmpnet206.tnp.pl 14.06.10, 14:38 Hahaha motorzysta.Dobre.Zesram się ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wypadek pod Pawłowem IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:47 Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje? Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku. Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach plenerowych). Kto to robi?Nie trudno się domyśleć. I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś