Dodaj do ulubionych

Sklep Cocodrillo

IP: 213.199.253.* 23.07.10, 19:23
Witam wszystkich użytkowników portalu . Chciałam się dowiedzieć jaką
macie opinie o sklepie Cocodrillo w Ciechanowie ? Ja osobiście lubię
robić tam zakupy dla moich pociech. Zawsze znajdę coś ciekawego.
Uważam,że ubranka są nawet dobre gatunkowo.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Sklep Cocodrillo IP: 213.199.253.* 23.07.10, 20:42
      O KTÓRY SKLEP CI CHODZI BO SA DWA. JA POLECAM TEN W MARCPOLU.
      • pawloskarawlos1 Re: Sklep Cocodrillo 23.07.10, 21:08
        A gdzie jest ten drugi?
      • Gość: re Re: Sklep Cocodrillo IP: *.chello.pl 23.07.10, 21:54
        JA ROWNIWZ TEN W MARCPOLU.JEST BARDZO MIŁA OBSŁUGA.PANI MARTA JEST
        BARDZO MIŁA:)
    • Gość: aga Re: Sklep Cocodrillo IP: *.cdma.centertel.pl 23.07.10, 21:10
      znów reklama. Napisz jeszcze w jakich godzinach jest otwarty ;)
    • Gość: mama Re: Sklep Cocodrillo IP: *.chello.pl 24.07.10, 08:47
      ja uważam że jest tam DROGO!
      • Gość: nati Re: Sklep Cocodrillo IP: *.chello.pl 24.07.10, 09:17
        drogo,ale są częste wyprzedaże i mozna wtedy kupić super ciuszki za
        małe pieniądze.
        • Gość: hej Re: Sklep Cocodrillo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 09:40
          czysta reklama!ale czy taka jest prawda??????????????????????????????
          • Gość: Gośc1 Re: Sklep Cocodrillo IP: 213.199.253.* 24.07.10, 10:03
            Owszem, ceny nie na każdą kieszeń, ale teraz w sezonie letnim są
            wyprzedaże. Ostatnio byłam i zakupiłam córci sukieneczkę , całkiem
            niedrogo .
            Obsługa miła, zgadza się , panie podały nam wszystkie dostępne modele
            sukienek w potrzebnym rozmiarku .
            • Gość: gość Re: Sklep Cocodrillo IP: 188.33.74.* 02.08.10, 16:08
              odzież jest strasznie droga według mnie nie warta swej ceny. Kupiłam tam
              dres dla córki w kolorze sliwkowym ktory po miesiacu prania poprostu sie
              spral. Ja odziez kupuje na allegro czasami udaje mi sie znalesc cos w
              bardzo dobrym stanie firmowe ubranka polecam , mysle ze w ciucholandach
              tez odziez jest dobra gatunkowo
              • Gość: ds Re: Sklep Cocodrillo IP: *.181.72.75.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.09.10, 00:11
                Marka Cocodrilo ma dobrą jakość, czasami ceny zawyżone, ale tak jak
                w większości "sieciowych sklepów". Nie mylmy jednak tego z jakością
                obsługi poszczególnych sklepów. W Mrówce Panie dopiero sięuczą;( i
                niestety ciężko im to idzie. mój przykład: Poproszę te buty w
                rozmiarze 27, na to Pani: w tym nie ma ale przyniosłam 26! O
                NIEBIOSA!! A GDZIE ROZUM? KTO CHCIAŁBY CHODZIĆ W ZAMAŁYCH BUTACH?
                Było tego więcej i zaczęłam kupować na ul. Kopernika;)
                • kam_ykzor Re: Sklep Cocodrillo 10.09.10, 00:28
                  ds ale przecież rozmiar rozmiarowi nie równy ! :P
                  • Gość: . Re: Sklep Cocodrillo IP: *.chello.pl 10.09.10, 08:21
                    ale skoro ds prosi o konkretny rozmiar to widocznie wie jaki nosi jej dziecko, z tego postu wnioskuję, że zakupy w sklepie cocodrillo robi regularnie...
                    • Gość: QZ Re: Sklep Cocodrillo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 09:22
                      strasznie tam drogo nawet na przecenie,wole robić zakupy Reserved
                      • Gość: gość Re: Sklep Cocodrillo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 11:22
                        a ja bym polemizowała co do tego czy obsługa w Coccodrillo w Mrówce jest miła. za to sklep jest duży i towar dobrze wyeksponowany, czego nie można powiedzieć o Centrum Baby. Przez tą ciasnotę cięzko znaleźć cokolwiek. Za to obsługa o niebo lepsza.
                        • Gość: czarna mama Re: Sklep Cocodrillo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 11:54
                          Wczoraj bylam pierwszy raz w Coccodrillo kupilam pare rzeczy dla synka. Obsluga mila, bez zastrzezen, nie znam imion, ale pani ekspedientka pokazala mi interesujaca mnie rzecz, pomimo dobrej ekspozycji, wyjela z opakowania i zaprezentowala, choc tak naprawde nie musiala.
                          Moze Panie mialy dobry dzien ;) albo ktos czytal Wasze posty na tym forum krytykujace ich zachowanie. Ceny, faktycznie byc moze jak na "nizsza srednia krajowa" dosc wysokie, co do jakosci moge sie wypowiedziec po pierwszym praniu:) Wizualnie ladne rzeczy, ciekawe kolorystycznie. Pewnie jeszcze ten sklep odwiedze...
                          • Gość: Ewa Re: Sklep Cocodrillo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 22:36
                            Fajne ciuchy .polecam a przeceny są i można za parę złotych kupić coś naprawdę fajnego.
                            • Gość: mamak Re: Sklep Cocodrillo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 17:40
                              ile osób tyle opinii wiadomo- ja osobiście na obsługę nie narzekam- normalni ludzie.
                              ceny są wysokie to prawda, ale tak jak większość z Was pisze na wyprzedażach można kupić całkiem fajne i nie drogie rzeczy- a gatunkowo są dobre- ja kupuję w tym sklepie od dawna i jestem zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka