ciechanow_inaczej 29.08.10, 14:11 Terroryści opanowali deptak w Ciechanowie! Opis , zdjęcia oraz film z wydarzenia : Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Terroryści opanowali deptak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 14:39 hahahah jakie pajace :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielik Oi! Re: Terroryści opanowali deptak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 15:22 A mi się tam podobało. Lubię takie akcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Terroryści opanowali deptak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 17:13 hahaha bylo przyjsc i im to powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek 3m sie Re: Terroryści opanowali deptak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 06:42 pajace jakich malo. AT w trampkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Terroryści opanowali deptak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 11:19 Gdzie Ty widziales kogokolwiek w trampkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Terroryści opanowali deptak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 09:40 Ja tam widzę aby 5 AT i każdy z nich ma buty chyba magnumy. ciechanowinaczej.pl/obrazki/pokazdeptak/_DSC0293.jpg Reszta z mojej wiedzy o jednostkach to Wojsko Polskie, mundury Brytyjskie oraz inne dość ciekawe. A kolego co widziałeś AT w trampkach :D to wydaje mi się, że Ciebie nawet nie stać takie buty jak oni mają czy same te przebranie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Terroryści opanowali deptak ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 14:09 fajowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujip Re: Terroryści opanowali deptak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 07:59 fakt na fotach sa trampkarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś