Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 15:01 Jakiego ginekologa polecacie do pierwszej ciąży? Proszę o opinie i jak się kształtują ceny wizyt (czy w cenie wizyty jest usg)? Czy nie ma problemu ze zwolnieniem lekarskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojciec Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 15:06 Moja żona chodziła prze dwie ciąże do Pawlaka, bardzo sobie chwalimy tego specjalistę, USG jest w cenie, ze zwolnieniem ABSOLUTNIE nie ma problemu jeśli oczywiście sytuacja tego wymaga. Człowiek kontaktowy bez zbędnego mizdrzenia się ;) w szpitalu pełen profesjonalizm ze strony personelu i lekarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 07:09 A co myslicie o ginekolog Ambroziak? Godna polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Dobry ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.10, 08:30 Ja polecam panią Filipczak przyjmuje w poliklinice i w szpitalu. Jest sympatyczna ,przystępna,delikatna, doradzi i wytłumaczy. Zna się na rzeczy nie odsyła nigdzie tak jak niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobry ginekolog IP: 188.33.125.* 15.09.10, 09:56 Ambroziak odradzam za to Filipczak jest godna polecenia.Przynajmniej moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobry ginekolog IP: 188.33.125.* 15.09.10, 09:57 Filipczak przyjmuje w prywatnej przychodni na Zielonej Ścieżce.Cena za wizytę to 80zł i w to jest wliczone również USG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dobry ginekolog IP: 109.243.64.* 15.09.10, 10:32 A ja polecam i Panią doktor Ambroziak i Failipczak.Doktor Ambroziak prowadziła moje dwie ciąże i jestem z niej zadowolona nie mam zastrzeżeń,natomiast z panią Filipczak mniałam kilkakrotnie styczność na szpitalu i muszę przyznać że jest bardzo sympatycznym i dokładnym lekarzem.Oby jaknajwięcej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 11:53 A możecie coś napisać drogie Forumowiczki o Pani Dr Matuszewskiej-Koziarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:29 nie sympatyczna pani:( byłam dziewico i poszłam do niej to mi palce włożyła i mówi do mnie jesteś dziewico? ja mowie ze tak a ona to już nie :( i o taka ona jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:36 piszecie że godna polecenia jest pani Filipczak-możecie napisać coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dobry ginekolog IP: 188.33.133.* 15.09.10, 14:20 Doktor Matuszewska -Koziara w moim odczuciu jest niekompetentna.Gdy było już 2 tyg po wyznaczonym terminie porodu a maleństwu nie spieszyło się na ten świat poszłam wg.polecenia lekarza na szpital tj.na izbę przyjęć zebu zrobić KTG.Z wydrukiem badania poszłam na oddział tak jak mi polecono do lekarza dyżurującego.Powiedziałam, tej Pani Dokotor co i jak, że jetem 2 tygodnie po terminie itp No to mi odpowiedziała ...NO TO CO...i zostałam jak stałam!!!dopiero zadzwoniłam do mojej Lekarki prowadzącej no i skontaktowała się z w/w lekarka.Pani doktor powiedziała NO KOCHANA TRZEBA BYŁO MÓWIĆ ODRAZU ŻE JESTEŚ OD....!dlatego niestety ale jest tak ze większość lekarzy ginekologów a tym bardziej położników ma ,,SWOJE" pacjentki .Ja trafiłam po porodzie na taką młodą panią doktor blondynka bardzo sympatyczna i zrobiła na mnie dobre wrażenie.Rzeczowy i kompetentny jest też młody doktor Pan Błoński który odbierał mój drugi poród! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 14:40 a czy mogła byś przesłać mi na meila namiary na swoją Panią Doktor? maglas231@wp.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Dobry ginekolog IP: 213.199.253.* 15.09.10, 15:44 Witam . Na tablicy z lekarzami na ulicy zielona ścieżka nie ma Pani doktor Filipczak ... czy rzeczywiście tam przyjmuje ? Jeśli tak to w jakich dniach i godzinach. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 16:48 A Filipczak bez problemu wypisuje zwolnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 20:57 A dlaczego Ambroziak odradzasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobry ginekolog IP: 188.33.48.* 15.09.10, 23:17 Nie chcę za bardzo rozwijać tego wątku,ponieważ zapewne nasi moralni obrońcy oskarżą mnie o oczernianie pani doktor. W skrócie powiem,że poszłam do niej dwa lata temu prywatnie a ona odmówiła mi badania,nawet USG. Dopiero doktor Filipczak mnie przyjęła,przeprowadziła szczegółowy wywiad i zbadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 01:18 wiecie może gdzie przyjmuje doktor Sopliński w ramach NFZ??? Bo słyszałam o nim pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Dobry ginekolog IP: *.chello.pl 16.09.10, 01:36 Ojejej, a to sie w Ciechanowku 'doktrow' namnozylo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 09:26 A co sądzicie o Achcińskim? Jest teraz z-ca ordynatora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Dobry ginekolog IP: 188.33.9.* 16.09.10, 13:12 Achciński to nawiedzony czubek który tyle wie ile zje.Tylko by robił cesarki!!!moja siostra do 7 miesiąca pracowała w sklepie ale coraz gorzej się czuła poprostu było jej ciężko mniała bóle brzucha,poprosiła go o zwolnienie lekarskie to Pan Achciński tak stwierdził A PO CO ZWOLNIENIE MOJA ŻONA DO DNIA PORODU PRACOWAŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 09:03 A ginekolog Ambroziak to ile bierze za wizyte? I czy jest miła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dobry ginekolog IP: 94.254.148.* 17.09.10, 11:18 Bierze 60-80 zł plus USG w razie potrzeby 20 zł.Jest miła konkretna sama tłumaczy i odpowiada jeśli mamy jakieś wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:04 Ja polecam Achcińskiego gdyby nie on mojego dzidziusia by nie było z nami uratował mi ciąże przed poronieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Dobry ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 18.09.10, 20:31 Młody Błoński przyjmuje na NFZ w poliklinice .Super facet,wnikliwy i kumaty.Bez usg po samych objawach wiedział co mi jest. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta887 Re: Dobry ginekolog 29.09.10, 01:35 Polecam młodego A.Soplińskiego Chodzę do szpitala na wizyty i za każdym razem inny lekarz mnie przyjmuje (nie wiem od czego to jest zależne) z tych wszystkich polecam Soplińskiego (wizyta prywatna u niego 80zł i w tym jest USG) ze zwolnieniem tez bez problemu, wiem bo prowadził ciążę mojej siostry i był równiez obecny przy porodzie> nastepnie Dr.Filipczak-przesympatyczna Pani Ginekolog do Koziary nie polecam ona chyba żałuje ze w ogóle wybrała taki zawód, jest nie przyjemna i nie dokładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Dobry ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 09:39 a wiecie gdzie przyjmuje prywatnie Pani Filipczak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:00 nie zgodze sie z paniami ktore pisaly wczesniej jezeli chodzi o Pania Koziara. chodze do niej od zawsze ciaze poprowadzila mi bardzo dobrze jestem szczesliwa mama i polecam kazdemu Pania DAnute Matuszewska - Koziara mila i sympatyczna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 20:39 a co powiecie o Pani Ambroziak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nr1 Re: Dobry ginekolog IP: *.chello.pl 29.09.10, 20:51 Drogie Panie właśnie wróciłam z wizyty u dr Andrzeja Soplińskiego i poraz kolejny upewniłam się w przekonaniu że jest najkompetentniejszy i najberdziej "ludzki" lekarz z dziedziny ginekologii w Ciechanowie, dla mnie przynajmniej:) . Cechuje się empatią i potrafi odpowiedzieć na każde pytanie z dużą cierpliwością i dokładnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobry ginekolog IP: 109.243.143.* 29.09.10, 22:19 Ja polecam doktor Sylwesiuk-Zalewską,która przyjmuje w prywatnej przychodni na Zielonej Ścieżce.Cena wizyty to 80 złotych,w to jest wliczone także USG.Pani ta jest miła,odpowiada dokładnie na wszystkie pytania i dokładnie bada pacjentkę. Ambroziak odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kom.s Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:43 a co sądzicie o d. Matuszewskiej (przyjmuje w okolicach podzamcza). Nie tej Koziara-Matuszewska, ale (sama) Matuszewska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:47 Gdzie przyjmuje Filipczak, w jakie dni? Czy macie nr kontaktowy do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 23:20 Bardzo dobry jest dr Obojski. Bardzo miły nie dużo bierze i się dobrze opiekuje pacjentką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 09:58 dr Sopliński i już!!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amok Re: Dobry ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 22:57 Kretyn jakiego nie ma Relanium mi podał przy porodzie i powiedział że to znieczulenie miałam taki odlot że nie panowałam nad sobą drugi poród i dużo cięższy niż pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amok Re: Dobry ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 22:57 oczywiście Obojski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Dobry ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.10, 10:22 przyjmuje w poliklinice i szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:28 Ja chodzę do Jolanty Matuszewskiej na Rycerską 44 i jestem zadowolona. Kiedy byłam w szpitalu, miałam bardzo dobrą opiekę z jej strony i w ogóle uważam ją za dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarna Re: Dobry ginekolog IP: *.tktelekom.pl 30.09.10, 19:40 ja jestem na koncówce 4 m-ca I ciąży i chodzę do dr matuszewskiej na rycerska i jestem bardzo zadowolona. wczeniej chodziła do niej moja siostra i ma slicznego zdrowego synusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarna Re: Dobry ginekolog IP: *.tktelekom.pl 30.09.10, 19:41 dr matuszewska jest bardzo przyjemna, cierpliwa i odpowiada na wszystkie pytania w bardzo przyjemny i zrozumiały sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ginekolog IP: *.chello.pl 02.10.10, 00:02 Tylko błoński lub filipczak w poliklinice - są za darmo !!!!, jak mają problem to skierują do szpitala ( nie mają specjlizacji nie sa ginekologami tak naprawdę) a w szpitalu ordynator i tak będzie musiał asię wami zająć - i to jest najtańszy sposób na dobrą opiekę w Ciechanowie( po co płacić w gabinetach skoro ordynatora możena mieć za darmo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 09:13 Jak to nie są ginekologami? A Błoński reklamuje się jako ginekolog-położnik. To niby kim oni są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania-cnów Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 10:19 chodzi o młodego Błońskiego, nie mają jeszcze specjalizacji tylko są w trakcie jej robienia, a reklamuje się w gazecie stary Błoński, jego ojciec, który PRACUJE W Mławie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 10:22 Mariusz Błoński przyjmuje też w Ciechanowie, nie tylko w Mławie. Na ul. Matejki na Śmiecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania-cnów Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 10:28 ale ja napisałam ,że pracuje w szpitalu w Mławie, a przyjmuje w Ciechanowie zgadza się.a jego syn jest świetnie zapowiadającym się lekarzem, na oddziale wspaniale zajmuje się'wszystkimi" pacjentkami, nie tylko swoimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasta Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 109.243.157.* 02.10.10, 15:02 No to wam zazdroszczę bo mnie Pani doktor Matuszewska o mało co na tamten świat nie wysłała po tym jak trafiłam na szpital z krwawieniem to okazało się że ciąża od około 6 tygodni była obumarła....;-(potwierdziło to 2 lekarzy kórzy byli przy badaniu USG rozpaczałam strasznie...a ta baba nawet nie podeszła do mnie na sali żeby porozmawiać...Pózniej byłam pacjentką poradni szpitalnej i po raz kolejny trafiłam na szpital i dobre wrażenie zrobił na mnie młody doktor Błoński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.10, 12:19 witam ...bardzo proszę o telefon lub miejsce przyjęć dr.A Soplińskiego (prywatnie) i dr. Filipczak,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta887 Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej 03.10.10, 17:43 dr A.Sopliński 23-672-28-65 a w google wpisz sobie jego nazwisko to Ci pokaże dokładnie na mapie gdzie przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 10:02 witam ..niestety telefon jest czasowo wyłaczony :(( może jakis adres??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.tktelekom.pl 04.10.10, 13:58 doktor Sopliński - super ginekolog przyjmuje na ulicy przybosia .. chodziłam do niego z pierwszą ciążą prywatnie i jestem bardzo zadowolona .. przyjmuje w czwartki od 16 ..niestety nie zapisuje na godziny tylko trzeba cierpliwie iść w kolejke .. ale nastepne wizyty juz umawia na konkretny dzien i godzine .. bardzo dobry Obojski - robił mi cesarkę z doktor Filipczak z koniecznośći i przy takim składzie stres strach i wszelkie obawy znikają .. poza tym nie byłam jego pacjentka a w szpitalu wykazywał duze zainteresowanie każda .. bardzo przyjemny doktor Filipczak- przesympatyczna .. miałam z nia stycznosc w szpitali i właśnie przy porodzie .. doktor Pawlak - podobno najlepszy w usg .. choc jak byłam u niego i powiedziałam ze chodze prywatnie do doktora Soplińskiego uznał iaz jesli on nic nie znalazł - Soplinski .. on tez nie ma czego szukac .. doktor Matuszewska - Koziara - odpada .. poprostu sie nie zna doktor Szymankiewicz - absolutnie .. na obchodach tylko z korytarza wołałą czy wszystko w porzadku .. brak zainteresowania pacjentami na patologi ciąży i ginekologi doktor Achciński - dobry jeśli ktos ma problemy z zajściem w ciąże .. kolezanka starała sie 3 lata i dzięki niemu zaszła i urodziła zdrowiutkiego synka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.10, 20:36 a gdzie przyjmuje dr. Achciński i czy tylko prywatnie czy na NFZ też? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta887 Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej 04.10.10, 20:59 dr.Achciński przyjoł moja siostrę na NFZ w szpitalu i stwierdził od razu, że ciąża jest zagrożona, a po zwolnienie kazał jej przyjść już prywatnie do niego.... Poszła do Soplińskiego i żadnego zagrożsenia nie było, a dzidziuś ma już 2 m-ce i jest zdrowy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.tktelekom.pl 05.10.10, 09:38 A dr.Ogonowska przyjmuje jeszcze?Na samo wspomnienie o tej pani mam pot na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 178.235.7.* 05.10.10, 12:26 Ja troszke z innej beczki,do kogo drodzy rodzicie z lekarzy pediatrów w Ciechanowie polecacie udać się z 6-miesięcznym dzidziusiem? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 15:58 A co sądzicie o ginekolog Antoniak? Gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.tktelekom.pl 05.10.10, 17:49 Jako pediatrę polecam dr.Soplińską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania-cnów Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 18:19 a ja polecam dr Kunkiel,przyjmuje blisko ronda zaraz za apteką, 6738020, wspaniała lekarka, mam tak pozytywne zdanie o tej Pani,oddana dzieciom, wszystko wyjaśni, dobra diagnostyka,leki...wczoraj byłam akurat z dzieckiem , w przychodni leczyli mi 3-miesięcznego synka tak silnym lekiem, że ona była w szoku.na dodatek ten lek nie pomógł.Co do dr Soplińskiej też chodziłam, nie powiem dobry lekarz,ale po jej ostatnim zachowaniu w stosunku do mnie, więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.chello.pl 05.10.10, 20:24 Soplińska jako pediarta ???, myślę że lepiej powierzyć zdrowie dziecka komuś kto ma młodszy mózg, dobrze widzi i słyszy i nic mu się nie trzęsie. Polecam dr Sznilik - słyszy,widzi i nic się jej nie trzęsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 20:24 byłam w pierwszy raz na prywatnej wizycie u Pani Ambroziak i niestety rozczarowała mnie wizyta. Lekarka zna tylko co to jest leczenie hormonalne i nic więcej jej nie interesuje-żadne inne badanie ani leczenie.na samym początku wizyty Pani powiedziała że oczywiście nie chcę mieć dzieci-zaskoczyło mnie to stwierdzenie-bez uprzedniej rozmowy ze mną.odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 14:27 Moim zdaniem ta pani Ambroziak jest jakaś taka oziębła i nieprzyjemna. Nie wiem za co się jej płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 16:19 a możesz mi kogoś polecić?najlepiej gdyby to była kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 14:58 Polecam dr Andrzeja Soplińskiego lepszego lekarza nie znajdziecie również w czołówce ciechanowskich ginekologów jest dr Pawlak . Nie polecam dr Grzelczyk- Ossowskiej bo sama na własnej skórze doznałam straty dziecka 20 tyg ciąży zawiodłam się na niej bardzo przez jej nie dopatrzenie dziś nie mam dziecka. Na uratowanie było za późno w noc kiedy trafiłam do szpitala dr Ambroziak bardzo nie miła wręcz nie czuła i nie ludzka. w karcie napisała , że pacjentka płaczliwa , a jak człowiek miał reagowac na wieść , że musi iść urodzić i nic się nie da zrobić. Oto cud na rodzin w ciechanowskim szpitalu. Nie byłam pacjentką dr Achcińskiego ale to on w cierpieniu mi pomógł najbardziej jak i również dr Sopliński. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta887 Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej 12.10.10, 21:44 popieram Matrtę ANDRZEJ SOPLIŃSKI nikt więcej Odpowiedz Link Zgłoś
mojekochane Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej 26.11.10, 13:07 Czy Sopliński albo Achciński przyjmują gdzieś na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 46.112.155.* 26.11.10, 13:48 Achciński czasem przyjmuje w poradni na szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.182.79.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.11.10, 17:43 doktor Pawlak,wspanialy lekarz. Przyjmował moją córcię na świat. Cudowny lekarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 17:56 również gorąco polecam doktora Pawlaka. Bardzo dobry specjalista i sympatyczny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 213.199.253.* 26.11.10, 19:07 a czy może ktoś napisać gdzie jaki lekarz przyjmuje? Wiem tylko że dr Pawlak ma gabinet w przychodni przy ulicy Spółdzielczej. A gdzie przyjmuje Achciński lub Sopliński? Jaki lekarz przyjmuje w Eskulapie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reba Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 20:05 O tak pani Ogonowska to coś strasznego! Byłam u niej tylko raz jakieś 10 lat temu i nigdy tej wizyty nie zapomnę. Byłam wystraszoną nastolatką, która myślała, że jest w ciąży. Pani ginekolog była złośliwa, bardzo rozbawiona moją sytuacją i niezbyt chętna do udzielania informacji. Na moje pytanie czy jestem w ciąży błyskotliwie odpowiedziała: Wiesz żołnierz strzela, Pan Bóg kule nosi. No tak chyba nie powinien zachowywać się lekarz. Pieniądze natomiast skasowała duże i bardzo profesjonalnie.ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Isia Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 46.112.144.* 26.11.10, 19:39 Najpierw piszesz,że chodziłaś do Soplińskiego prywatnie a później,że dobrze się Tobą zajmował w szpitalu, mimo że nie byłaś jego pacjentką.Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 213.199.253.* 27.11.10, 12:52 A co sądzicie o Pani ginekolog Zalewskiej, która przyjmuje na zielonej ścieżce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 213.199.253.* 27.11.10, 16:12 Ile ludzi tyle opinii...To zależy jak się trafi... Leżałam na patologii ciąży i moim prowadzącym lekarzem była lek Filipczak Rewelacja Polecam, ale poród odbierała Lek Koziara i też byłam bardzo zadowolona, podeszła do sprawy bardzo profesjonalnie i była uprzejma, więc tak jak pisałam zależy kiedy i na kogo się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ona Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 188.33.195.* 27.11.10, 19:11 Doktor Zalewska naprawdę super. Jest bardzo,bardzo miła,szczegółowa i nie mam zastrzeżeń co do jej kompetencji.Ambroziak przepisała mi antykoncepcje,nawet zbadać mnie nie chciała.Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 21:44 a co odnośnie doktor grądzkiej jako ednokrynolog powiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mama Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 94.254.181.* 30.11.10, 13:00 Dr Pawlak- jestem jak najbardziej za. Chodziłam do niego całą ciążę, maiałam tysiące pytań i wątpliwości a po każdej wizycie u niego wychodziłam spokojna i poinformowana o wszystkim. Naprawdę polecam. Miły, sympatyczny i rzeczowy lekarz, zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady K Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 213.199.253.* 30.11.10, 20:11 Pawlak przyjmuje w poliklinice ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mama Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 46.113.249.* 01.12.10, 10:58 W poliklinice Pawlak nie przyjmuje, ale prawda i realia nasze są takie że najlepiej iść prywatnie na wizytę. Później nawet opieka w szpitalu jest lepsza. Niestety taka nasza słuzba zdrowia, trzeba zapłacić żeby się Tobą porządnie zajęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady K Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 213.199.253.* 01.12.10, 11:17 a Co powiecie o Michalaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO LADY K Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 46.113.120.* 01.12.10, 13:02 W Poliklinice przyjmuje doktor Błoński,i chyba doktor Filipczak!!!oboje mimo tego że młodzi lekarze to są naprawdę super!!!ja byłam prywatną pacjentką jednego z bardzo czesto wymienianych tu lekarzy,niestety nie był przy porodzie,doktor Filipczak cudowna kobieta!!!uśmiechnięta,tłumaczy i jest poprostu ludzka!!!swoja kobitka!Błoński podczas porodu trzymał mnie za rękę,mniałam problem podczas ciąży i strasznie przezywałam swój drugi poród,naprawdę bałam sie...a on powiedział tak NIECH SIE PANI NIE MARTWI DAMY RADĘ!!! i tak było,pomagał mi bardzo dużo mówił do mnie,poprostu nie mogę złego słowa powiedzieć...teraz napewno na wizytę kontrolna pójdę do doktora Błońskiego. i odbierał porod razem z położnymi a nie stał z założonymi rękami,odradzam doktora Obojskiego którego odebranie porodu wygladało tak Wszystko ok?!!!...I TYLE GO WIDZIAŁAM....wszystko zrobily za niego położne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do LADY K Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 46.113.120.* 01.12.10, 13:10 Specjalistyczna Opieka Ambulatoryjna Poliklinika Mickiewicza 8: rejestracja tel. (23) 673 11 42; (23) 673 11 43 Poradnia ginekologiczna lek. med. Janusz Michalak – ginekolog-położnik, specjalista medycyny rodzinnej lek. med. Danuta Matuszewska-Koziara – ginekolog-położnik lek. med. Elżbieta Filipczak lek. med. Maciej Błoński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mama Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: 188.33.51.* 02.12.10, 09:37 Michalaka odradzam, nadaje się tylko do wypisywania recept , nie ma żadnej praktyki w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.cdma.centertel.pl 28.12.10, 21:28 a w Poliklinice zapisy sa na konkretna godzine czy trzeba czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Dobry ginekolog/do ciężarnej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.10, 10:27 Trzeba czekac nie ma godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: Dobry ginekolog IP: *.182.157.154.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.04.11, 21:59 Absolutnie odradzam dr Ambroziak!!!!nie dajcie się nabrać na jej uprzejmość, bo ja się dałam nabrać!!!!Jest kiepskim,ale to bardzo kiepskim fachowcem i dzisiaj to wiem i wszystkich przed nią uprzedzę!Prowadziła moją ciążę,praktycznie wcale nie zlecała badań,a ja nieświadoma,gdyż była to pierwsza ciąża,myślałam,że tak być musi.Czułam się dobrze, więc nie drążyłam tematu.Dwie wizyty w miesiącu i byłam szczęśliwa,że jestem pod właściwą opieką.O mały włos doszłoby do tragedii,gdyż Pani Doktor przeoczyła,że mam zatrucie ciążowe.Jest to podstawowa dolegliwość,która może się pojawić w czasie ciąży, a ona przeoczyła biedna.Ponadto trafiłam do szpitala i na jej dyżurze zaczął się poród,absolutnie potraktowała mnie jakby mnie nie znała,totalnie miała mnie w dupie - wybaczcie, ale tak było dosłownie. Lekarka,z którą nie miałam do czynienia zleciła mi oksytocynę,gdyż bez niej bym się męczyła,a powiedziała,że jest to niepotrzebne.W szpitalu leżałam 4 doby nawet nie zajrzała do mnie na 1 minutę!!!!!!!!!inne lekarki przychodziły do swoich pacjentek!!!!!!!!Błagam Was oszczędźcie sobie dziewczyny takiego rozczarowania jakiego ja doznałam i dzisiaj wiem,że nie byłam jedyna. Było mi niezmiernie przykro,że tak mnie potraktowała.Dziecko na skutek zatrucia urodziło się maleńkie, ale zdrowe.Jeśli macie ochotę odpowiem jeszcze na Wasze pytania. Jak macie czas to się od niej wycofujcie!!!!!!!!!!!!!To podły babsztyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 17:05 Wierze Ci jak mogła być obrzydła Dr Ambroziak i współczuje Ci tego co przeszłaś.Lekarze pamiętają Cie jak chodzisz prywatnie i płacisz.Później już człowieka nie znają. Dzięki dr Grzelczyk od 4miesięcy leczę się w warszawie po to aby mieć dziecko. Dzięki Bogu u świetnej pani ginekolog - endokrynolog , która daje mi nadzieję na kolejną tym razem donoszoną ciążę bo tak na prawdę lekarze w ciechanowie stwierdzili , że natura tak chciała i ciążę 20 tyg zabrała gorszego tekstu nie słyszałam. Dlatego jeśli , któraś z was ma problemy chętnie polecę panią Dr ze szpitala z Karowej. Dlatego wierzę Ci na prawdę Rozczarowana , że twoja pani Dr za pomniała , że u ciężarnych występuje zatrucie ciążowe , a moja za to pani dr zapomniała , że występuje coś takiego jak niewydolność szyjki macicy i biedna przeoczyła to u mnie, aż doszło do tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Dobry ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 19:06 dziewczyny czemu tak ich tytułujecie dr oni są tylko lekarzami i to na dodatek do poprawki doktor to tytuł naukowy na który trzeba sobie zapracować wiedzą, pracą,nauką,intelektem,kulturą osobistą,szacunkiem dla drugiego człowieka, w tym mieście brak jest lekarzy brak brak brak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Jagody Re: Dobry ginekolog IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 20:31 Jakby z pod moich palców napisane.W 100% się zgadzam.Jak można tytułować tak kogoś kto dopuścił się takich zaniedbań? To nawet nie jest lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobry ginekolog IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 20:32 To tak jakby prawnikiem nazwać kogoś kto nie zna przepisów prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś