Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 09:56 Gdzie wykonać makijaż ślubny? Czy polecacie salon na Gwardii Ludowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marlena Re: makijaż ślubny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.10, 15:32 Ja miałam ,paznokcie,fryzurę i makijaż robione u pani Beaty Czyżykowskiej na Pułtuskiej i wszystkim byłam zachwycona.Makijaż miałam do samego rana a fryzurę i na poprawiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: makijaż ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 20:06 ja mogę polecić panią Kasię z ul. Lawendowej, świetnie maluje, choć tylko znajomym i znajomym znajomych, ale może uda Ci się ją nakłonić, warto, bo jest naprawdę rewelacyjna. jej nr to 692943743 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona. Re: makijaż ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 20:51 Ja polecam: fryzjer - Pani Ninka, makijaż - Pani Basia Malanowska, paznokcie - Aleksander Pączkowski. Fryzura - miałam ją jeszcze na poprawinach jakbym wyszła dopiero od fryzjera, miałam ją jeszcze w poniedziałek - również nie naruszana :) - dodam jeszcze, że wszyscy byli zachwyceni. Makijaż - delikatny (nie miałam przysłowiowych czerwonych pultynów, albo jak niektóre młode świecą się jak psu..... :) Paznokcie - urokliwe, tutaj wykonanie zauważyłam jest indywidualne, a nie z kopyta każdej robi takie same, poprostu wyjątkowe. Ja osobiście byłam zadowolona i szczerze mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:17 A co sądzicie na temat salonu Loren na Gwardii Ludowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: makijaż ślubny IP: 213.199.253.* 27.09.10, 14:07 Reklamom dziekujemy:))Idz do Loren to sie przekonasz :]] MAKIJAŻ tylko Marta Siwek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: makijaż ślubny IP: 88.220.105.* 27.09.10, 14:42 dokładnie - tylko MArta Siwek w salonie Miss Trzeba do niej wcześniej się zapisywać ale naprawdę warto Profesjonalnie, pięknie - rewelacja Makijaż trzymał sie jeszcze na poprawinach. Jedyna osoba w Ciechanowie która sie zna - cena jak na ciechanów wysoka ale warto Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 14:49 A jaka jest cena makijażu w Miss? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revlon Re: makijaż ślubny IP: *.chello.pl 27.09.10, 21:17 w miss 150 zł z rzęsami doklejonymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: makijaż ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 15:01 Ja "robiłam się na bóstwo" w salonie Jean d'Arcel. Co do makijażu- bardzo dobre kosmetyki, make-up wprost super, trwały, nie wyglądający porcelanowo i sztucznie- pozostał w nienaruszonym stanie nawet po całusach od wszystkich gości po kościele- zmywałam go dopiero po poprawinach. Fryzurka też była extra, po prostu cuuudo- wszystko dokladnie tak jak chciałam. trzymala się nienagannie beż żadnych niespodzianek i ciężko ją było "zepsuć" następnego dnia rano. Co do Pani Niny- czesze fajnie- z tym się zgodzę, niestety tylko ze "swoich" włosów. Mi marzył się doczepiany "pejs" splywający po ramieniu (bo moje włoski są na to za krótkie) a na próbnym czesaniu zrobila mi ... kucyka! Doczepila mi zwykłą "kitkę" za 20zł na dodatek w źle dobranym kolorze i wpierała że jak chcę lepszy efekt to muszę zpłacić 1000zł za treskę z naturalnych włosów. Zaplakana na gwałt szukalam innego fryzjera i on jakoś nie miał z tym problemów... Fryz wyszedł nawet lepszy niż oczekiwałam i miałam wymarzone fale spływające po ramieniu. Nie kosztowaly mnie one więcej niż inne "standardowe" uczesanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: makijaż ślubny IP: 94.254.246.* 29.09.10, 00:42 Mówisz,że reklamom dziękujemy kiedy dziewczyna pyta się tylko o salon Loren a sama wychwalasz jakąś Martę Siwek? Zakrawa na żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: makijaż ślubny IP: *.tktelekom.pl 29.09.10, 03:25 Durne wszystkie jesteście. W tym salonie zrobiono mi to a w nastepnym co innego!! Wiadomo ze jak w tym Waszym pięknym wymarzonym dniu robiłyscie fryzurę do we własnym mniemaniu wyglądałyście najpiękniej i bedziecie sie licytowac i przekomarzac gdzie zrobili najpiękniej. A tak naprawde to nie ma obiektywnej opinii bo kazda z was w tym dniu wyglądała cudnie.Bo nawet jakby jakas fryzjerka zle wykonała fryzurę to nie wierze ze byście wyszły z salonu z takim efektem!!! Byście siedziały dopoki nie porawi!!! To samo z makijazem,Jak sie podoba to wychodzicie a jak nie to maluje dopoki nie bedziecie uszczęśliwione!!! a w dniu ślubu kazda chce pięknie wyglądac i zapewne wszystkie z was wyglądały wiec teraz polecanie salonów jest po prostu licytacją :) Prawda jest taka ze jak pojdziesz do obojętnie jakiego salonu wykonają tam probną fryzurę i makijaż to bedziesz wiedziała czy ci sie podoba czy nie.Proste i logiczne!!! To zalezy tylko i wyłącznie od twojego wyobrazenia.I najlepiej bedziesz wiedziała komu mozesz powierzyć swój wygląd w tym pięknym dniu:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: makijaż ślubny IP: 213.199.253.* 29.09.10, 19:59 Chwalę i będę chwalić :DD Odpowiedz Link Zgłoś
escimo76 Re: makijaż ślubny 26.10.10, 13:06 ja miałam wizazystke - pania Samante z warszawy, powiedziala ze jak jest wiecej osob do malowania to dojedza. ja miałam makijaz świezy i delikatny ale moja siostra zazyczyla sobie wieczorowy i tez był super;-),mama byla pomalowana w stonowanych kolorach i wygladala duzo mlodziej;-) Polecam nr nie pamietam ale jej strona to www.aspetto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni13 Re: makijaż ślubny IP: 46.112.14.* 29.10.10, 11:01 a ja śmiało mogę polecić swoją wizażystkę, która 9 października została Mistrzynią Polski w makijażu. Zrobiła mi bardzo śliczny makijaż z doklejanymi rzęskami i kryształkami oraz fryzurę również z doczepianymi włosami. Wszyscy byli zachwyceni moim wyglądem, a mąż aż zaniemówił z wrażenia :) Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: makijaż ślubny IP: *.chello.pl 29.10.10, 16:26 Ostatnio robilam makijaz w salonie w mrowce. Super.. Robi to nowa kosmetyczka, ktora maluje warszawskie modelki. Jedyny mankament trzeba sie z nia umawiac na telefon . Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Re: makijaż ślubny IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 21:17 Zapraszam do makijażu na każda okazję oraz na TRWAŁE PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE RZĘS. kontakt: 518-167-588 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrna Re: makijaż ślubny IP: *.cdma.centertel.pl 22.12.10, 13:35 mam pytanie ile kosztuje przedłuzanie wlosow na spinki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Praktyczna Pani" Re: makijaż ślubny IP: 213.199.253.* 27.12.10, 19:22 Jezeli chodzi o makijaż..... Marta Siwek Paznokcie -Aleksander Pączkowski Fryzjer-Salon Euforia(Za PKO) Odradzam Pania Cyżykowską która za malowanie włosow na jeden kolor krzyknela mi 300zł!!!!!!!!!!!!!(Włosy mam do ramion) Taniocha co ?:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: makijaż ślubny IP: 87.205.145.* 28.12.10, 10:41 ja polecam euforię przy blaszaku. dziewczyna ma fajne pomysły na makijaż, każdego maluje inaczej a nie na jedno kopyto. No i pracuje na normalnych kosmetykach a nie miss sporty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Praktyczna Pani" Re: makijaż ślubny IP: 213.199.253.* 28.12.10, 17:35 nie mówiąc o tym,że rzęsy odklejają się po powrocie do domu...i o tym,że nie potrafi odpowiednio dobrać koloru podkładu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aik Re: makijaż ślubny IP: 46.113.100.* 28.12.10, 16:59 czy posiada może ktoś namiary na p.Martę Siwek??? Byłam ostatnio w Mrówce i widziałam, że salonu Miss już tam nie ma a bardzo by mi zależało, by mój ślubny makijaż wykonała właśnie Pani Marta. z góry dziękuję za jakiekolwiek namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: makijaż ślubny IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 20:33 Zadzwoń do salonu Miss na Pułtuskiej, to to samo a nadal istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: makijaż ślubny IP: *.securex.cc 03.04.14, 13:11 Jestem wizażystką z doświadczeniem w pracy z klientem indywidualnym jak i biznesowym. Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami na fb (Magda Michalska make up artist). Wykonuję profesjonalne makijaże ślubne i inne okolicznościowe. Przy makijażu ślubnym korekta Pana młodego gratis. Dojeżdzam do Klientki. W przypadku pytań proszę o kontakt tel.502187302 lub magda_wizaz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga_Bekiki Re: makijaż ślubny IP: 194.181.100.* 03.04.14, 13:21 Polecam bardzo dobrą kosmetyczkę - Panią Aleksandrę Rzeplińską. Super podejście, extra kosmetyki, nieszablonowe rozwiązania z Zachodniego światka, takich kosmetyczek jest mało a już w naszym Ciechu to ze świecą szukać. Poza tym bardzo miła obsługa, fajna dziewczyna itd. Szczerze polecam i nie jest to żadna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: makijaż ślubny IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.14, 10:17 No widać twój profesjonalizm skoro usilnie poszukujesz klientów na forach internetowych...ha,ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: makijaż ślubny IP: 195.117.122.* 09.10.14, 15:24 kosmetyczny zakład u p. Grembowicz polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: makijaż ślubny IP: *.centertel.pl 09.10.14, 19:41 Rekomenduje również jak ktoś tu wyżej panią Ole rzeplinska. Wie co robi i uzyskuje efekt! Wesele i dzień po wszystko klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 22:07 Ile może kosztować malowanie włosów do ramion na dwa kolory , nie chodzi o balejaż, tylko u nasady włosów jeden kolor a na końcach drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
nadi888 Re: makijaż ślubny 16.09.16, 09:19 Jeśli chodzi o makijaż ślubny to bardzo polecam Anię Dębską z ul. Krasińskiego tu jest jej strona annadebska.pl Efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania i zawszę będę ją polecała mimo że pewnie ktoś uzna to za jakąś reklame. Akurat moja cera jest ciężka bo ma przebarwienia ale Ania widać ma doświadczenie i wie jak sobie z tym poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś