Dodaj do ulubionych

wypadek w gogolach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 20:02
wie ktos co się stało?
Obserwuj wątek
    • Gość: zgredek Re: wypadek w gogolach IP: *.multimo.pl 07.10.10, 20:09
      H..... cie to obchodzi. Szukasz sensacji??? Wrazen??? Tematu do plotek???
      • Gość: a h>>> Re: wypadek w gogolach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 20:16
        może chce wiedzieć dlaczego stałem w korku wracajac z pracy!
        • Gość: zgredek Re: wypadek w gogolach IP: *.multimo.pl 07.10.10, 20:51
          Poniewaz byl wypadek. Chyba tyle wystarczy?
          Moze nie mogli znalezc glowy trupa, bo glodny pies ja portwal?

• Gość: xxkao Re: wypadek w gogolach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:59
      k.wa mać co za ludzie. A co to jakaś tajemnica? też chcę wiedzieć, bo mieszkam niedaleko
      • Gość: zgredek Re: wypadek w gogolach IP: *.multimo.pl 08.10.10, 07:08
        Skoro mieszkasz blisko to trzeba bylo zasuwac na miejsce wypadku i sprawdzic czy nikt nie potrzebuje POMOCY!!!!!!!!!!!!
        Wyciaganie informacji na forum jest prozna ciekawoscia i szukaniem wrazen.
        No coz ludzie maja rozne potrzeby "rozrywki".
        • Gość: plociuch do zgredka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 07:31
          Zgredek, a h... cie obchodzi co kogo obchodzi. Forum jest z gruntu plotkarskie, więc jak ci sie nie podoba, to sp...laj stąd.
    • Gość: Ktos Re: wypadek w gogolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:34
      Ja objezdzalem wypadek polnymi drogami, ale z tego co zdazylem zauważyć to TIR leżał w poprzek drogi... dlatego nie mozna bylo przejechac. Był jeszcze jakis drugi pojazd.
      • Gość: Lady Re: wypadek w gogolach IP: 213.77.12.* 08.10.10, 08:03
        Z tego, co sie wczoraj dowiedziałam, TIRem jechał Litwin a drugim pojazdem był ciągnik rolniczy z rozrzutnikiem oborika. Wina podobno leży po stronie Litwina. To już nie pierwszy wypadek na tym odcinku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka