Gość: michal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 20:02 wie ktos co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgredek Re: wypadek w gogolach IP: *.multimo.pl 07.10.10, 20:09 H..... cie to obchodzi. Szukasz sensacji??? Wrazen??? Tematu do plotek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a h>>> Re: wypadek w gogolach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 20:16 może chce wiedzieć dlaczego stałem w korku wracajac z pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: wypadek w gogolach IP: *.multimo.pl 07.10.10, 20:51 Poniewaz byl wypadek. Chyba tyle wystarczy? Moze nie mogli znalezc glowy trupa, bo glodny pies ja portwal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxkao Re: wypadek w gogolach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:59 k.wa mać co za ludzie. A co to jakaś tajemnica? też chcę wiedzieć, bo mieszkam niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: wypadek w gogolach IP: *.multimo.pl 08.10.10, 07:08 Skoro mieszkasz blisko to trzeba bylo zasuwac na miejsce wypadku i sprawdzic czy nikt nie potrzebuje POMOCY!!!!!!!!!!!! Wyciaganie informacji na forum jest prozna ciekawoscia i szukaniem wrazen. No coz ludzie maja rozne potrzeby "rozrywki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plociuch do zgredka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 07:31 Zgredek, a h... cie obchodzi co kogo obchodzi. Forum jest z gruntu plotkarskie, więc jak ci sie nie podoba, to sp...laj stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: wypadek w gogolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:34 Ja objezdzalem wypadek polnymi drogami, ale z tego co zdazylem zauważyć to TIR leżał w poprzek drogi... dlatego nie mozna bylo przejechac. Był jeszcze jakis drugi pojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: wypadek w gogolach IP: 213.77.12.* 08.10.10, 08:03 Z tego, co sie wczoraj dowiedziałam, TIRem jechał Litwin a drugim pojazdem był ciągnik rolniczy z rozrzutnikiem oborika. Wina podobno leży po stronie Litwina. To już nie pierwszy wypadek na tym odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś