Gość: kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 17:06 Witam!!! Na wiosnę chciałbym wybrać się na kurs prawa jazdy na motocykl. Mógłby mi ktoś polecić dobrego instruktora z nierozklekotanym motocyklem.... . Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobitka Re: Prawo jazdy kat. nie IP: 188.33.225.* 20.12.10, 17:26 Przewodowski Janusz 606922771,robiłam u Niego prawko na Jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pawloskarawlos1 Re: Prawo jazdy kat. A 20.12.10, 20:54 Ja robiłem tego lata w Leady. Polecam w 100%. I ostrzegam że zaraz zacznie się wzajemne opluwanie że ten to zdziera i nic nie uczy itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Re: Prawo jazdy kat. A IP: *.147.35.20.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.12.10, 09:16 Są tylko dwie dobrze uczące szkoły w zakresie kategorii A. Osk Leady - czyli instruktor Paweł Ogonowski i Osk Leszka Goryszewskiego. Jedyne szkoły gdzie instruktorzy naprawdę mają w sobie pasję motocyklową. Dużo mówią też statystyki zdawalności. Oczywiście posiadają niezbędny sprzęt i wiedzę. Jeżdżą nie tylko po wyznaczonych trasach ale i w plener. Polecam. Dysponuję telefonami do w/w wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Prawo jazdy kat. A IP: 46.112.134.* 21.12.10, 12:17 Tylko dwie?wypowiadasz się jakbyś w każdym ośrodku w Ciechanowie uczył się jezdzić!!!Ile kursantów tyle opinii,a statystyki to pic na wodę i mydlenie oczu.Ja też zamierzam na wiosnę zacząć kurs,dlatego piszcie kto u kogo się uczył a nie że ten jest najlepszy bo ma dobrą zdawalność ,a ten z gorszą zdawalnością to już jest do bani,to i tak każdy zweryfikuje sam. Odpowiedz Link Zgłoś
marian545 Re: Prawo jazdy kat. A 21.12.10, 16:21 Również zamierzam się wybrać na wiosnę na prawko A. Powiedzcie mi gdzie nie zdzierają, że tak powiem i z sensem proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wci Re: Prawo jazdy kat. A IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 19:52 podstawowa sprawa to iść do tej szkoły jazdy, gdzie instruktor sam jeździ na motocyklu a nie tylko szkoli na motocykl. Omijać szerokim łukiem szkoły gdzie pozwalają wsiąść na motocykl w krótkich gaciach, klapkach czy innych plażowych ciuchach. Zapytajcie swoich instruktorów co to praca dosiadem, balansem i przeciwskrętem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prawo jazdy kat. A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 20:26 zgadzam się w 100% z "wci" i "big" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Prawo jazdy kat. nie IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 22:42 Dokładnie jak koleżanka wspomniała polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Janex" Pana Janusza Przewodowskiego mieszczącej się ul Powstańców Warszawskich 20 tel. 606 922 771. Posiada on do szkolenia motocykl identyczny co WORD Ciechanów i muszę przyznać - motocykl "Yamaha" Pana Janusza którym będziesz uczył się jeździć jest w lepszej kondycji technicznej niż ten którym będziesz egzaminowany "przyszły kierowco kat A" takie moje wrażenie. Robiłem u Niego prawko jesienią egzamin zaliczony pozytywnie. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadacz kat.A Re: Prawo jazdy kat. A IP: *.multimo.pl 23.12.10, 22:30 Polecam wam Ośrodek Leady, robiłem tam w tym roku prawko na kat.A (zdałem za pierwszym razem)i naprawdę Pan Paweł potrafi dużo nauczyć.Posiada dużą wiedzę jeżeli chodzi o motocykl bo sam jeździ.Dobry Ośrodek i polecam, napewno nie będziesz zawiedziony wybierając Leady.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Prawo jazdy kat. A IP: 94.254.201.* 25.12.10, 15:37 Zdecydowanie Paweł z Leady! To człowiek z wielką pasją, który swoją wiedzą i doświadczeniem dzieli się z innymi. Instruktor pierwsza klasa, doświadczony motocyklista i... wspaniały człowiek. Dzięki Paweł :-) Renata /Suzuki Bandit/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Prawo jazdy kat. A IP: 46.112.173.* 25.12.10, 22:22 Ja uczyłem się u Przewodowskiego i nie nie mam zastrzeżeń ani do instruktora ani do sprzętu,mój brat jezdził natomiast w LEADY,i też sobie chwalił,rozglądałem się dużo zanim poszedłem na A dlatego albo JANEX albo LEADY,takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś