Dodaj do ulubionych

warunki pracy w budmat auto 2

IP: 213.199.253.* 01.01.11, 22:06
Orientujecie się jak się pracuje w budmat auto 2? Jaka atmosfera i płaca?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 07:59
      skoro mają 3 wolne etaty za małe pieniądze, to chyba słabe te warunki.
      szczegółowe oferty pracy są na stronie PUP/
      • Gość: Gaga Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.11, 10:21
        Ja tam wysyłałam ze 3 tygodnie temu cv i do tej pory żadnego odzewu a niby tyle etatów wolnych
        • Gość: kk Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 19:07
          Też wysyłałam do nich CV. Spełniam ich wymagania, nawet o wiele bardziej i cisza...
          • mnich2011 Re: warunki pracy w budmat auto 2 11.01.11, 22:44
            byc może nie spełniasz ich wymagań,ogólnie są wymagający.ja byłem na rozmowie tydzień temu i było dużo osób.ogólnie było ok. poległem na drugim etapie gdzie była scenka i sprawdzali z wiedzy o marce no i niestety nie udało się. podstaw może nie mają dużych ale dobry system motywacyjny. na handlowców poszukują raczej chłopaków. ztego co wiem to nie znaleźli jeszcze nikogo
            • harmiderr Re: warunki pracy w budmat auto 2 11.01.11, 23:05
              Generalnie nie dziwię się, że tak ciężko idzie. Byłem tam na rozmowie w sierpniu. Niestety lista wymagań Pana Kierownika znacząco przewyższa oferowaną "EWENTUALNĄ" płacę zasadniczą /w zależności od stanowiska/. Poza tym należy spojrzeć prawdzie w oczy. W takich firmach zawsze jest spora rotacja ponieważ, pracownik nie zniesie kolejnego przepracowanego miesiąca bez racjonalnej pensji lub pracodawca nie zniesie kolejnego przebumelowanego miesiąca przez pracownika. I tak w kółko Macieju. Kandydaci do pracy myślą, że jak w takiej firmie dostaną posadkę, to będzie ona ciepła, miła i długotrwała, a pracodawca szuka osób gotowych wypruć sobie żyły w imię dobrego interesu firmy za grosze. I tu się kółko zamyka. Jest wiele innych aspektów rekrutacyjnych w tego typu firmach, ale nie będę się w tym temacie publicznie wypowiadać. Obowiązuje mnie zachowanie tajemnicy zawodowej. Pozdrawiam. Kwadratura koła.
            • Gość: mamamija Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 01:18
              to już coś, że zaprosili Cię na rozmowę.
              Ja też wysłałam CV i zero odzewu. Zobaczymy.
              Był ktoś jeszcze na rozmowie u nich?? Jak wrażenia??

P.S. trochę to śmieszne, że jest oferta pracy i aż wątki powstają, ale takie są nasze ciechanowskie realia - bezrobotnych jest od groma, ofert pracy niemalże wcale ---i tak biegniemy wszyscy, gdzie tylko cokolwiek się pojawi. A stare purchaweczki siedzą wygodnie
              • mnich2011 Re: warunki pracy w budmat auto 2 12.01.11, 19:01
                moim zdaniem systemy prowizyjne sa bardzo dobre. jeżeli ktoś dostanie 2 tyś na rękę to napewno w tego typu firmach nie będzie się wysilał i będzie miał to w nosie czy cos sprzeda czy nie. więc co ugrasz to twoje. moja sąsiadka tam się dostała.ale dziewczyna ma doświadczenie,wykazała się na rozmowie i ja przyjeli.
                • Gość: mamamija Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 22:34
                  ale trzeba mieć wiedzę o motoryzacji, marce czy coś takiego, czy raczej bajer do sprzedawania??jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna?
                  • Gość: X Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 23:27
                    JA BYŁEM NA ROZMOWIE W LIPCU, PO WYSŁANIU CV ODEZWALI SIĘ BARDZO SZYBKO, ŻEBY ZAPROSIĆ MNIE NA ROZMOWĘ, PIERWSZA WYPADŁA OK, ZOSTAŁEM WYBRANY DO GRUPY KILKU OSÓB NA DRUGĄ ROZMOWĘ Z PANEM KIEŁBASĄ PREZESEM. ROZMOWĘ WSPOMINAM PRZYJEMNIE TRWAŁA OK 1,5 GODZINY, NO ALE NIE DOSTAŁEM TAM POSADKI.
                    • Gość: X Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 23:33
                      A CO DO WIEDZY TO TRZEBA JA MIEĆ,PYTANIA BYŁY ODNOŚNIE FIRMY, BUDOWY AUTA, SPORO PYTAŃ, ALE TO ZALEŻY OD STANOWISKA ZAPEWNE NA JAKIE SIĘ STARTUJE, A PREZES ZANA SIĘ NA RZECZY, KITU NIE WCIŚNIESZ.
                      • Gość: niedoszła księgowa Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 18:42
                        W poniedziałek ukazało się ogłoszenie o pracę na stanowisko pomocnik księgowej w BudMat Auto 2. Czy już do kogoś dzwonili i zapraszali na rozmowę??? Bo u mnie cisza :(
                        • Gość: gość Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 10:17
                          U mnie też wysłałam ale nikt się nie odezwał
                          • Gość: atomek Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: 195.117.122.* 21.01.11, 12:28
                            ale dziewczyny sa tam b.ladne
                            • Gość: k Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 15:17
                              No w końcu muszą klientów przyciągać:) Czy ta rozmowa na pomoc księgowej się odbyła? Mam mieć jeszcze nadzieje? Bo Pani z która rozmawiałam mówiła, że prawdopodobnie w czwartek będą dzwonić a w piątek rozmowa.
                              • Gość: bb Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.tktelekom.pl 28.01.11, 23:06
                                No wlasnie ja bylam na jednej rozmowie na pomocnika ksiegowej. Kazali mi czekac az zadzwonia . Do dzisiaj nie dzwonili. Moze juz kogos maja. Z tego co wiem to za dlugo nie chcieli czekac z zatrudnieniem. A moze ktos juz cos wie czy kogos przyjeli?
                                • Gość: xxxxx Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 00:49
                                  Jak im zależało na pracowniku od zaraz, to pewnie już jakaś ślicznotka pracuje. Zastanawiam się czy jest to właściwa osoba na właściwym miejscu.
                                  Pan Prezes nie jest rozrzutny i pewnie zaproponował najnizszą krajową. Czy jakaś księgowa chciała by pracować za tą stawkę, ten zawód się ceni.
                                  A może kolejna osoba po protekcji, to po co robią ten cały cyrk z rekrutacją i rozmowami.
                                  Czy w tym mieście można dostać pracę za godziwe wynagrodzenie bez żadnych układów?
                                  • Gość: . Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 09:49
                                    Dzisiaj na giełdzie ogłaszali, ze cały czas potrzebują pracowników- tyle tylko, że za pieniądze, które proponują nikt rozsądny nie pójdzie tam pracowac
                                    • Gość: gość Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 10:09
                                      Czy w tym mieście można dostać pracę za godziwe wynagrodzenie bez żadnych układów?

poziom płac dyktuje rynek. Jeżeli będą chętni na płacę minimalną to pracodawca nie będzie chciał wykładać więcej.
                                      No i zasadnicze pytanie. Ile to "godziwie" zarabiać?
                                      • Gość: Gość Samochód służbowy IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 15:49
                                        Jaki samochód służbowy może otrzymać pracownik: klasy fiesty, focusa czy mondeo? Z prawem do prywatnego korzystania?
                                        • Gość: k Re: Samochód służbowy IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 19:13
                                          Też składałam tam dokumenty. Pani księgowa powiedziała mi, że mam dobre wykształcenie i że zapewne do mnie zadzwonią, ale zależy wszystko od prezesa. Mówiła też, że zależy ile będę chciała wynagrodzenia (bo prezes chce doskonałego pracownika ale za najniższą płacę). Mogę nawet za najniższą krajową pracować byleby mnie zatrudnili, bo tak ciężko jest coś znaleźć. Potrzebne mi 3 lata doświadczenie w księgowości. No i do dzisiaj cisza a mam wyższe, kierunkowe wykształcenie... Może Prezes pomyślał, że taki pracownik będzie chciał więcej kasy:(
                                          • Gość: Opus Re: Samochód służbowy IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 10:36
                                            Do Prezesa dokumenty mogly wcale nie dotrzec, tylko od razu do smietnika. Baba sie moze bala ze spadnie ze stanowiska.
                                          • Gość: ech Re: Samochód służbowy IP: *.tktelekom.pl 31.01.11, 18:22
                                            Z tego co słyszalam to nie szukaja osoby na stale tylko na zastepstwo. Nie wiem po co te cyrki z rekrutacja. Ciekawa jestem czy juz zatrudnili jakas Pania ksiegowa. Moze znajoma.
                                    • Gość: mmmmm Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 23:58
                                      Gość portalu: . napisał(a):

> Dzisiaj na giełdzie ogłaszali, ze cały czas potrzebują pracowników- tyle tylko,
                                      > że za pieniądze, które proponują nikt rozsądny nie pójdzie tam pracowac

Na jakie stanowisko szukają pracownika?
                                      • Gość: . Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 09:08
                                        Na różne - asystent księgowej, jeszcze cos biurowego oraz elektromonter, elektromechanik i nie wiem jeszcze, nie pamiętam, ale sporo osób na różne stanowiska
                                        • Gość: grzegorz gdzie ogłoszenia o pracy PILNE IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 12:49
                                          a gdzie można znaleźć te ogłoszenia o pracy???
          • Gość: Opus Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 10:35
            Spojrz na to z innej strony. Moze kwalifikacje sa za duze i ktos sie boi ze spadnie ze stolka ?
    • Gość: Mńeet Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 19:25
      Atmosfera? Zależy do którego kola podejdziesz. Co do płacy, to jak praca taka :)
    • Gość: BB Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 22:39
      Stanowisko pomocnik księgowej jest już obsadzone, ale przyjęcia na inne stanowiska są cały czas
      • Gość: zniesmaczona Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 10:23
        Dziwne, bo nikt nie wie czy rozmowa się odbyła. To po co w ogóle zawracać głowę bezrobotnym jak stanowisko było z góry obsadzone.
        • Gość: Pomocnik księgowej Re: warunki pracy w budmat auto 2 IP: 213.199.253.* 01.02.11, 10:45
          kto pierwszy ten lepszy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka