Dodaj do ulubionych

kampania samorządowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 18:38
Musze opisać kampanię wyborczą wybranego kandydata do samorządu lokalnego. Nie śledziłem niestety zbyt uważnie kampanii w Ciechanowie. Może podpowiecie jakiegoś kandydata, który szczególnie się czymś wyróżnił i byłby interesującym "tematem" pracy? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bimbero Re: kampania samorządowa IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 19:02
      a na jakiej to uczelni zadają tematy tak bezsensowne?
      Nie za bardzo chce mi się wierzyć, że to temat na który musisz coś napisać. Wg mnie rzuciłeś tylko podpuchę, bo coś ostatnio ciszej się zrobiło w sprawie polityki na forum.
      • Gość: Chandler Re: kampania samorządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 19:15
        To jesteś człowiekiem małej wiary i współczuję Ci obsesji szukania nawet w tak błahej sprawie drugiego dna. Szukam po prostu jakiejkolwiek wskazówki, jeżeli ktoś ma zamiar rozpoczynać jakieś niepotrzebne dyskusje, to lepiej niech się wypowiada w tym temacie, ponieważ nie po to został założony. I z góry dziękuję za każdą podpowiedź ;)
        • Gość: bimbero Re: kampania samorządowa IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 19:33
          a ty małej wiedzy i samodzielności
          Może poproś mamusię o odrobienie pracy domowej

podchodów na forum było dużo, więc pewnie mało kto nabierze się na twój wątek
          • Gość: Chandler Re: kampania samorządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 20:09
            I właśnie o niewpisywanie takich wiadomości jak ta powyższa prosiłem, bo to one powodują zbaczanie z tematu wątku i wywołują nikomu niepotrzebne dyskusje. Pozdrawiam osoby czytające ze zrozumieniem :)
            • Gość: bimbero bez podpuch IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 20:31
              "I właśnie o niewpisywanie takich wiadomości jak ta powyższa prosiłem"
              Przykro mi, ale nie muszę stosować się do twoich próśb. To jest forum, a nie twój prywatny folwark.

Pozdrawiam osoby, które nie nabiorą się na podpuchy, potrafią samodzielnie "odrobić pracę domową" i nie czują się władcami wszystkiego.
              • Gość: olof czytelnia zaprasza IP: *.cnow.pl 09.01.11, 22:05
                zachęcam do wizyty w czytelni - na pewno student coś znajdzie
                • Gość: Chandler Re: czytelnia zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 09:32
                  Czytelnię odwiedziłem w pierwszej kolejności, niestety wiele mi to nie pomogło.
                  • Gość: elvis Edyta Zmudczyńska! IP: *.cnow.pl 10.01.11, 09:51
                    Kandydat na wójta Gminy Ciechanów. Właścicielka spółki zajmującej się odpadami po nieudanej inwestycji w wysypisko pod Ciechanowem, gdzie miała sprowadzać śmieci z Warszawy zaczyna wydawać 2-tygodnik Wokół Ciechanowa. Redaktorem "WC" zostaje brat kandydatki. "WC" szkaluje prezydenta Ciechanowa oraz wójta Gminy Ciechanów, których kandydatka wini za nieudany deal z warszawskimi śmieciami. 3 dni przed wyborami "WC" zamieszcza sondaż wyborczy, w którym daje przewagę kandydatce. Wyniki wyborów okazują się dla kandydatki miażdżące. Autorzy sondażu mylą się o 30 % (!). Wójtem po pierwszej turze zostaje "stary" wójt. W międzyczasie kandydatka przegrywa proces w trybie wyborczym.
                    Pikanterii dodaje fakt, iż po kampanii wyborczej nie ukazał się żaden numer "WC".
                    I jeszcze jedno. Wszystkie pisowskie matoły publikujące na tym forum prześcigały się w cytowaniu "WC".
                    TEMAT SAMOGRAJ. Prześledź w bibliotece wszystkie numery "WC". Powodzenia.
                    • Gość: Chandler Re: Edyta Zmudczyńska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 09:57
                      Bardzo dziękuję za podpowiedź, zapowiada się interesująco :) Pozdrawiam
                      • Gość: Chandler Re: Edyta Zmudczyńska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 10:54
                        Chciałem jeszcze zapytać czy gazeta "Wokół Ciechanowa" była jedynym "medium" wykorzystywanym przez kandydatkę, czy też na terenie gminy pojawiały się także plakaty wyborcze, ulotki itp, może też organizowano jakieś wiece?
                        • Gość: elvis Re: Edyta Zmudczyńska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 11:01
                          Nie widziałem jej plakatów. W "WC" było jej pełno, jak przed 1953 r. Stalina w "Trybunie Ludu".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka