Gość: D IP: 46.113.235.* 11.01.11, 19:23 Czy ktoś wie kiedy i gdzie przyjmuje w ciechanowie jakiś ortopeda prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ortopeda Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: 213.199.253.* 14.01.11, 14:58 polecam doktora Bojanowskiego, choć nie prywatnie ale lekarz super, zna się na rzeczy. lekarz z warszawy, u nas w Ciechanowie przyjmuje we wtorki od 11 do 20 raczej, w klinice rehabilitacyjnej na Kilińskiego ( kargoszyn ) oczywiście na nfz. Wystarczy zadzwonić, zarejestrować się do kliniki i wyciągnąć numerek do doktora. Super lekarz, świetne podejście. Sam jeszcze przyjmuje w Warszawie w Szpitalu Wojskowym na ul. Szaserów. Mogę go polecić z czystego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.cnow.pl 22.01.11, 22:55 tak dr. bojanowski przyjmója na kicińskiego na nfz ze skierowaniem od lekaża rodzinnego lub prywatnie też na zapis polecam poprawił mi nogi po tych ciechanowskich popaprańcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.matcom.com.pl 10.06.13, 16:21 Witam,czy mogła bym poprosić o nr.tel.do tej kliniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.otc.net.pl 30.03.21, 09:34 Polecam dr Tomasz Pobożego z tego co się orientuje przyjmuje NZOZ Arnica na ul. Armii Krajowej 18A, 06-400 Ciechanów. Tomasz Poboży do dobry sprawdzony ortopeda. Przeprowadzi diagnostykę USG i zaplanuje odpowiednie leczenie. U mnie wykonał operację kolana. Wszystko przebiegło bez problemów. youtu.be/JacbPQbaX9Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość MMM Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.21, 19:01 Witam.Zapłaciłem za wizytę 180 złotych.Pan lekarz Poboży nawet nie raczył obejrzeć moich wyników badań czy to w formie papierowej czy elektronicznej.Przeprowadzona rozmowa z pacjentem odnośnie schorzenia z jakim się do lekarza udałem na poziomie poniżej podstawowego.Brak wykonania badania USG chodź bardzo na to liczyłem,że taki specjalista to zrobi.Brak większego zainteresowania pacjentem.Większe zainteresowanie ewidentnie pielęgniarką niż pacjentem który szuka pomocy.Płacąc za wizytę 180 złotych i licząc na fachową pomoc od super specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: 213.199.253.* 23.01.11, 21:19 lekarza nie znam ale przychodnia to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: 213.199.253.* 24.01.11, 22:02 przychodnia fakt- trochę porażka mała organizacja, ciasno .. a co do ' pio ' to miałam tak samo, uratował mi kolana po tych ciechanowskich ' specjalistach ' ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 18:02 Widać ,że te pochlebne peany wypisuje właścicielka pB a prawda jest inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: 213.199.253.* 29.01.11, 15:11 żadna właścicielka, wiem co mówię o doktorze Bojanowskim bo uratował mi kolano, i nie tylko mi. Co wtorek ma on po 50-60 pacjentów a i w ten sam dzień wraca do warszawy i ma dyżur, wiem bo leżałam w szpitalu przy ul. Szaserów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 17:08 w eskulapie prywatnie przyjmuje dr pietrkiewicz,bodajże w piątki.zadzwoń i się umów 2367220000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pA Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 17:47 Do ciechanowskiego lekarza-nigdy,sprawdż w Internecie ile jest opinii o ortopedach w Warszawie i Legionowie,a w Ciechanowa to raczej nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.cnow.pl 13.06.13, 15:59 nie wiem jaki Pietrkiewicz jest prywatnie ale na nfz to jak większość - totalna olewka. Z resztą tak jak wpisy są wyżej - na tą chwilę nie zdecydowałbym się iść z jakimś większym problemem to naszych `speców`. I to obojętnie czy z nogą czy z sercem czy .. głową :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.play-internet.pl 23.05.14, 10:58 Tylko i wyłącznie Bojanowski-FACHOWY!DOKŁADNY!TŁUMACZY BARDZO ZROZUMIALE!!!KULTURA OSOBISTA JAKIEJ NIE MA NIKT Z NASZYCH CHIRURGÓW I OTOPEDÓW!!!nie dorastają mu do pięt.Poprawił to co nasi SPECJALISCI spier...i to w ramach wizyt NFZ.Ale co się dziwic TAKĄ MAMY ORTOPEDIĘ JAKIEGO ORDYNATORA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 12:17 Ciechanowskie konowały jak wam nie wstyd. Do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twojezdrowie Re: Prywatnie przyjmujący ortopeda IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.21, 17:54 Nie polecam lek. med. Dariusz Pietrkiewicz – Ortopedy, a dyrektora Polikliniki w Ciechanowie. Lekarz bez diagnozy daje z góry np. rehabilitację bez zbędnych badań. Zamiast powiedzieć, że rehabilitacja może pomóc pozbyć się bólu to mówi, że czegoś nie da się naprawić. Czy to się nazywa zdrowe podejście do pacjenta? Zamiast dać nadzieję na poprawę to nadzieja umiera przed wyjściem z gabinetu… Czekając w kolejce widziałem u niektórych pacjentów smutek jak wychodzili z gabinetu, a wielu ludzi od razu wychodziło z kwitkiem na RTG jakby robił ten lekarz wszystko na akord. Kolejnym problemem u tego lekarza to jest ciągnięcie za język bo nie mówi z góry, że jakieś tabletki czy maści mogą pomóc zwalczyć ból tylko trzeba się go dopytywać… Nie polecam nikomu tego lekarza, bardziej każdego wyśle na tamten świat niż pomoże Odpowiedz Link Zgłoś