Dodaj do ulubionych

kadra pwsz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 12:57
co sądzicie o kadrze dydakt i administracji?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: kadra pwsz IP: *.wawbia.ext.ids.pl 19.01.11, 13:49
      A to przypadkiem nie ta szkoła gdzie Pani Dworecka umiescila swojego syna i synową jako wykładowców????
      Ktoś wogóle kontroluje na co idą pieniądze? a raczej na kogo??? bo ci Państwo uczą przedmiotów na moje oko nie związanych z ich wykształceniem.
      • Gość: sss Re: kadra pwsz IP: *.centertel.pl 19.01.11, 17:15
        hhe a czego uczą i na jakim wydziale?
        • Gość: lop Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 10:19
          Dworecka rządzi tak trzymać, jeszcze duża rodzina, a posad wiele, może na ciecia.
        • Gość: tut Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 10:21
          jak to syn prowadził kółko filmowe na studiach...tak rządzi się na Kulturoznawstwie, co na to dziekan i rektor?
          • Gość: student Re: kadra pwsz IP: *.aster.pl 20.01.11, 13:38
            ta, kółko... opisywało się film, którego nie zna to już był problem... no i te jego cudowne wykłady z prawa czytane żywcem z wikipedii...
            • Gość: bis Re: kadra pwsz IP: *.tktelekom.pl 20.01.11, 13:41
              Brawo, gratulację dla pracownika naukowegp i całej uczelni z rektorem na czele.
              • Gość: . Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 10:20
                Ale to nie problem jest tylko pwsz w innych ciechanowskich prywatnych uczelniach też są wykładowcy z łapanki.
                • Gość: kiki Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.11, 11:08
                  dlaczego się czepiacie dworeckich, przecież to nie są jedyni pracownicy uczelni!
                  • Gość: wuj Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.11, 13:34
                    a profesjonalizm w dziekanatach?
                  • Gość: pit Re: kadra pwsz IP: *.tktelekom.pl 21.01.11, 14:36
                    Dlatego, że ich wiele, i nie profesjonalni.
                    • Gość: genetyk Re: kadra pwsz IP: 208.66.73.* 27.01.11, 14:33
                      To taka przypadłość genetyczna. Dzieci lekarza sa lekarzami, dzieci prawników prawnikami a dzieci wykładowców wykładowcami.
    • Gość: . Re: kadra pwsz IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 19:01
      To Dworecka jest właścicielką PWSZ?
      • Gość: gost Re: kadra pwsz IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 18:32
        Tak sie dobrze zapowiadalo, a skończylo się groteskowo...
        • Gość: była studentka Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 19:42
          Nie zgodzę się z Wami. Dworecka posiada ogromną wiedzę. Miałam z nią ćwiczenia i wybaczcie, ale tempo w jakim rozwiązuje zadania jest ogromne. Myślę że te wszystkie posty piszą zazdrośni Wykładowcy którzy nie dostają jej godzin. Pozdrawia była studentka.
          • Gość: . Re: kadra pwsz IP: *.play-internet.pl 28.01.11, 21:47
            Ale chodzi Wam o Panią Izabelę Dworecką,która uczy matematyki w LO Bema?
            • Gość: nn Re: kadra pwsz IP: *.centertel.pl 30.01.11, 08:17
              Niektórym Wykładowcom oczy się błyszczą do młodych pięknych studentek.Włos siwieje,dupka szaleje. Panowie wykłady-TYLKO.
              • Gość: nn Re: kadra pwsz IP: *.centertel.pl 03.02.11, 19:18
                Kadra jest w porządku.Wszyscy mili i uprzejmi.
                • Gość: absolwent cooper Re: kadra pwsz IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 18:01
                  no chyba jestes na pierwszym roku skoro tak mowisz, NIE POLECAM NIKOMU TEJ "uczelni", zmarnowane lata, liczba chetnych na szczescie spada z roku na rok, za 5 lat PWSZ bedzie pustostanem
                  • Gość: Studentka Re: kadra pwsz IP: *.cdma.centertel.pl 04.02.11, 20:38
                    Jak widać co niektórych zżera zazdrość.
                    Pani Dworecka jako prodziekan kulturoznawstwa nie ma nic do zatrudniania pracowników. Mogła jedynie polecić syna jako dobrego kandydata na te stanowisko.
                    I na prawdę nie można narzekać na nauczanie w PWSZ. A szczególnie na kierunku Kulturoznawstwa. Bardzo dobrze wspominam te czasy. I przykro mi, że ktoś uważa inaczej. Jednak żadnej krowie się nie dogodzi.
                    • Gość: ac Re: kadra pwsz IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 22:47
                      i na tej kulturze tak sie nauczylas wypowiadac?
    • Gość: z Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 09:23
      Jaka szkoła, taka kadra. Czego się spodziewać po zawodówce, niechby nawet i wyższej. Nazywanie tego czegoś uczelnią, to duże nadużycie formy. Kadra dukająca z kartek na swoich pseudowykładach nie potrafi się nawet czytać poprawnie nauczyć, widać ogólny brak jakichkolwiek zdolności pedagogicznych. Żenada, to zwykła przechowalnia dla partyjnych kolesi a nie szkoła wyższa. Powodzenia życzę absolwentom myślącym o dalszej nauce.
      • Gość: nnn Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 11:46
        Kadra wykładająca na pwszcie to m.in wykładowcy UW, albo politechniki.- ludzie z wielkiem doświadczeniem i wiedzą. Więc nie rzucajcie oskarżeń jesli nie wiecie jaka jest rzeczywistość.
        • Gość: absolwentka Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 12:43
          To przyjdź posłuchaj wykładów na woz-ie. Potem możesz dyskutować. Nie sądzę aby od czasu gdy zdobywałam tam "papierek" coś się zmieniło. Dno to subtelne sformułowanie na tamtejszy poziom.
          • Gość: studentka Re: kadra pwsz IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.11, 09:16
            Jestem studentką 3 roku inżynierii , wykładowcami są doktorzy i profesorowie, którzy wykładają na znanych uczelniach, chociażby na politechnice warszawskiej. Fakt że nie wszyscy są idealni ale , żeby mieć tytuł przed swoim nazwiskiem trzeba się sporo napracować. Zdarzają, się również nauczyciele- najczęściej na ćwiczeniach, bądź laborkach, którzy troszkę odbiegają swoją wiedzą od wykładowców. Na temat pozostałej kadry się nie wypowiadam, bo nie znam wszystkich. Ale uważam, żeby skończyć tą szkołę trzeba się napracować , nie wystarczy samo uczęszczanie na zajęcia.
          • Gość: ??? Re: kadra pwsz IP: *.cnow.pl 10.02.11, 10:33
            co to jest WOZ
    • Gość: hdg Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 23:32
      Angielskiego też tam uczą? Ciekawe kto?
      • Gość: iza Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 13:42
        uczą i nie tylko angielskiego
        • Gość: nnm Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 19:52
          A kto uczy angielskiego? Ktoś godny uwagi?
      • Gość: ola Re: kadra pwsz IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 19:15
        Widać, że nie wiesz co to są studia?? Skoro zadajesz durne pytania... Angielski w obecnych czasach to podstawa :)
        • Gość: nnm Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 19:56
          Oj, chyba nie zrozumiałaś/łeś mojej intencji, no tak, ale w szkole nie uczą "czytania między wierszami":), z takimi umiejętnościami człowiek się rodzi:)
          • Gość: iga Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 12:07
            i ty się pewnie z tymi zdolnościami urodziłeś!to masz ciężkie życie, czytając tekst musisz wysilić wzrok bo wyskakują ci podwójne zdania!
        • Gość: ha ha Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 12:09
          Na studiach można zdobyć tytuł magistra. A tu? Nie rozśmieszaj mnie z tymi "studiami".
          • Gość: iga Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 12:21
            a tu? licencjata, inżyniera.
            • Gość: nnm Re: kadra pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 22:14
              Iga, jaka Ty mądra jesteś, na pewno po pwsz/
              • Gość: iga Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 11:11
                akurat nie po pwsz!
                • Gość: santa Re: kadra pwsz IP: *.play-internet.pl 10.02.11, 12:17
                  nnm pewnie pultusk albo inny olsztyn niestacjonarny hehehe
                  na inzynierii i ekonomii mozna zdobyc wiedze ale trzeba wlozyc duzo pracy po zajeciach zeby po studiach na "assessment centre" miec cos do powiedzenia pracodawcy, co do kulturoznawstwa i instytutu zdrowia to nie wiem
                  • Gość: no no Re: kadra pwsz IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 14:02
                    Ale ja wiem. Pani Dworecka ogarnęła na kulturoznawstwie juź prawie wszystkie przedmioty, ma animację, wiedzę o teatrze, wiedzę o kulturze, jeszcze coś tam, a nawet filozofię wykłada. Syn zgarnia resztę : marketing, coś tam z prawa oraz historię kina i film. szkoda bo jak powstawał ten kierunek, zanosiło się na dobrą uczelnię. No ale trzeba było pozwalniać dobrą kadrę z Warszawy żeby powsadzać swoich magistrów.
                    • Gość: constans Re: kadra pwsz IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 20:14
                      Nepotyzm do n-tej potęgi. Jak szkoła szkołą nie było takiego badziewia...
                      Co na to rektor, dziekan, kanclerz, chyba jedno drugiego warte.
                  • Gość: iga Re: kadra pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 14:14
                    nie trafiłeś santa!próbuj dalej!ale przecież nie w tym rzecz co ja studiowałam!wątek jest inny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka