Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 20:04 witam, gdzie w ciechanowie organizowane są kursy samoobrony? czy kurs krav maga jest organizowany u nas jeszcze w ciechanowie? proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tkd Re: samoobrona, kursy itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 15:33 tak ale polacam sie zapisanie na taekwondo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: samoobrona, kursy itp IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 17:33 ktoś pyta o zajęcia z samoobrony a taekwondo to niewiele na ulicy pomoże... krav maga to dobry wybór ewentualnie karate kyokushin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irokez Re: samoobrona, kursy itp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 09:12 witam! a jakieś namiary na kurs krav maga, oraz poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: samoobrona, kursy itp IP: *.cnow.pl 24.01.11, 10:01 Na tym forum znajdziesz sporo PiSowców. Muszą coś wiedzieć o swoim koalicjancie. :) Ale sztuka walki (także na argumenty) jest im obca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiwa Re: samoobrona, kursy itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 11:10 z tego co sie orientuje w Ciechanowie juz nie ma krav magi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Re: samoobrona, kursy itp IP: *.180.107.173.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.11, 13:11 mam znajomego instruktora z innego miasta (krav maga), też bym znowu zaczeła ćwiczyć. Jak by się uzbierała grupa chętnych to można coś zorganizować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Re: samoobrona, kursy itp IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 16:25 Kravka jest w szkole na Orylskiej w piątki o 19.30 i niedziele na 15.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: samoobrona, kursy itp IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.01.11, 18:00 Niestety w Ciechanowie niema już Krav Magi!!Widziałem gdzies plakaty na mieście i najbliżej jest w...Legionowie i Warszawie!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: samoobrona, kursy itp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 07:12 a jakieś namiary na kursy w szkole na orylskiej Odpowiedz Link Zgłoś