Dodaj do ulubionych

Konkursy w KRC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 12:05
Czy są w katolickim radiu jakieś konkursy gdzie można by było coś wygrać? Kiedyś były jakieś płyty do wygrania i nawet kebab w MC Jacku. Trzeba było się dodzwonić i odpowiedzieć na jakieś pytanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mmmm Re: Konkursy w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 13:53
      są, wstarczy słuchać, od dziś się reklamują z plebiscytem na najlepszą pizzerię w mieście..
      • Gość: Michał Re: Konkursy w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 15:24
        konkursikin są owszem, ale nagród brak gdyz jeden taki Mareczek ciągle dzwonił i wygrywał pizze dla żonki która szybko utyła, narobiła szumu i wszystko poległo
        • Gość: zdzich Re: Konkursy w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 17:08
          a ja to slyszałem że krc samo sie z capri wycofało bo tam sanepid już węszył ....
    • Gość: xyz Re: Konkursy w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 19:59
      są i nie tylko jedzenie można wygrać. Słuchaj też audycji bo w nich też są nagrody do wygrania.
      • Gość: wolontariusz Re: Konkursy w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 20:15
        O pizzach to w innym temacie-wiem o co chodzi. Chodzi mi o konkursy gdzie można wygrać coś dzwoniąc do radia i odpowiadając na jakieś pytanie.
        • Gość: kasia Re: Konkursy w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 10:42
          W piątek np. będziesz mógł/a wygrać książkę wywiad-rzekę z Benedyktem XVI "Światłość świata"(dziś już bestseller na rynku wydawniczym),podczas ostatniej audycji rozdawaliśmy kalendarze. Są również audycje historyczne gdzie co miesiąc możesz wysłać sms z odpowiedzią na pytanie konkursowe i wygrać ksiązkę o temtyce historycznej a to już są konkretne pozycje. Nie tak dawno była do wygrania książki Małgorzaty Gutowskiej- Adamczyk. Rozdawaliśmy bilety na Dańca,do kina, rowery,płyty, bony, i inne gadżety. Niebawem dla kolekcjonerów, ale nie tylko, będą do wygrania karty walentynkowe pocztowe ze znaczkiem personalizowanym. Trzeba po prostu słuchać i odwiedzać radio na www.radiokrc.pl lub profil na facebooku ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka