Dodaj do ulubionych

Farbowanie włosów

IP: 213.199.253.* 01.02.11, 14:26
Witam.

Farbuje włosy od dłuższego czasu na blond,jednak chciałabym spróbować ciemniejszego kolorku. Która fryzjerkę polecacie do takiej zmiany? Mam widoczne odrosty i nie chce, aby wyszły mi dwa różne kolory na głowie, a raz mi się już tak zdarzyło...

Dziękuję za wyrozumienie i wszelkie rady.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: Farbowanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 14:34
      no jak to kogo? Pani Beatka Czyżykowska jest najlepsza bezwarunkowo. Pozdrawiam
      • Gość: Pasztet Re: Farbowanie włosów IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 15:19
        Tak, tak, moja zlociutka. Beatka do farbowania wloskow na blondzik czy bezyk, to idealniutka fryzjereczka. Odrosikow nie bedzie widac, a koloreczek dobierze superkowy.

Buziaczki i cmokaski :-*
        • Gość: . Re: Farbowanie włosów IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 15:45
          Nie słuchaj ich.Czyżykowska jest dobra do czesania,ale nie do farbowania!
          • Gość: ,,, Re: Farbowanie włosów IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 16:49
            I do tego drogo u niej ...
            • Gość: :) Re: Farbowanie włosów IP: 213.199.253.* 01.02.11, 16:58
              W hali pułtuskiej salon fryzjersko kosmetyczny "Estetiqe". Dobrze robią.
              • Gość: ss Re: Farbowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 20:41
                polecam salon NINA ale tylko do szefowej
                • Gość: ja26 Re: Farbowanie włosów IP: 213.199.253.* 01.02.11, 21:25
                  A jaka jest cena farbowania w zakładzie fryzjerskim na ul. Pułtuskiej ? Mam na myśli nałożenie jednego koloru na włosy do ramion i oczywiście z obcięciem .
                  • Gość: . Re: Farbowanie włosów IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 03:31
                    Przy Małgorzackiej(sikorskiego?) prowadzi salon taka ruda,młoda dziewczyna.Robi ładne kolory i bardzo tanio.Ja za dekoloryzacje,farbowanie i strzyżenie zapłaciłam 120zł-to świetna cena jak na zdzierstwo w niektórych salonach w Ciechanowie.
                    Barbara też ładnie farbuje,ale absolutnie nie idź do niej na strzyżenie!(no chyba,że masz więcej niż 60 lat).
                    Pozdrawiam
                    • Gość: hehe Re: Farbowanie włosów IP: *.opera-mini.net 02.02.11, 03:39
                      nie sikorskiego tylko sierakoskiego
                      • Gość: fryzurka fryzurka intymna IP: *.cnow.pl 02.02.11, 10:48
                        a fryzurkę intymną kto zrobi?
                        • Gość: . Re: fryzurka intymna IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 21:29
                          Kosmetyczka, a kto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka