IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 11:15
19.10.2007
10 Zobowiązań PO
W ostatnim dniu kampanii wyborczej Donald Tusk podpisał 10 zobowiązań partii, po wygranych wyborach. Są to kolejno:
1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy
2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty
3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic
4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ
5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych
6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012
7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku
8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce
9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet
10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją.
Obserwuj wątek
    • Gość: Opus Re: BAJKA IP: *.play-internet.pl 15.02.11, 11:52
      No i ? mam rozumiec ze mamy glosowac na PiS ? czy mam wkleic podobna liste ich obiecanek przedwyborczych ? bedziemy sie licytowac czyje gownienko bardziej smierdzi ? chociaz mam cicha nadzieje, zes nie zwolenniczka PiSu, tylko jakiejs alternatywy
      • Gość: Antykomunisko Re: BAJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:39
        Tam gdzie szydzą z Platfusów tam zaraz pojawia się Opus w obronie swoich Bogów:)
        • Gość: Opus Re: BAJKA IP: *.play-internet.pl 15.02.11, 17:39
          Szkoda tylko, ze ja ani za Platfusami, ani za PiSem, ani za jakimikolwiek parszywymi socjalistami. Mnie poprostu bawi ta wasza licytacja na temat smierdzenia tego gownienka, jedni sa po stronie sraczki, inni po stronie zatwardzenia i sie wyklocaja co lepsze ;D tak czy siak, to g..o i to g..no.
          • Gość: Opus Re: BAJKA IP: *.play-internet.pl 15.02.11, 17:41
            Krytykujecie jedni drugich, a sami przemilczacie kwiatki swoich pupilow, wyborcy PiS i PO to hipokryci do kwadratu.
    • Gość: antygonka Re: BAJKA IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 17:05
      bajka, bajka....tylko ciężko zasnąć po takiej bajce, choć jej treść była piękna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka