Dodaj do ulubionych

ceny ciechanow

IP: *.tktelekom.pl 26.02.11, 11:15
moze ktos wie i potrafi to wytlumaczyc ale ceny wielu produktow w warszawie, ktore jest podobno kosztowo drozszym miastem niz nasze, no to w stolicy jest taniej, a wiecej sie tam jakby zarabia. dwa przyklady dosc proste i latwe do zauwazenia. cena paliwa 95 oktan w warszawie i to patrze na stacje orlen, bo tam i tak jest drogo, no to tam na orlenie w warszawie paliwo kosztuje 4,83 a w ciechanowie 3 grosze drozsze, niby malo ale u nas wiecej. drugi przyklad. knajpy chinskie jakbymamy tutaj, tak naprawde to sa wietnamskie, ale tak, w warszawie ta sama potrawe, ktora w ciechanowie kosztuje 12 pln, no to w warszawie za nia place 8 pln, tez dziwne dla mnie.
tylko jestem ciekaw czy ktos zastanawial sie nad tym.
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: ceny ciechanow IP: *.cdma.centertel.pl 26.02.11, 11:49
      Paliwo Warszawa = konkurencja. Ciechanów = zmowa cenowa.
      Orientalne jedzenie Warszawa = kilka setek lub tysięcy sprzedanych dań dziennie, codzienne zakupy na giełdach hurtowych. Ciechanów mały przerób duże koszty zdobycia i przechowywania półproduktów, żadna konkurencja, małe obroty i duże narzuty.
    • Gość: klient Re: ceny ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.11, 11:50
      Ceny biletów jednorazowych też wiele od siebie nie odbiegają.
      • Gość: Pyzatania Re: ceny ciechanow IP: *.opera-mini.net 26.02.11, 14:32
        W wawce syrenka scina ceny szabelka a w ciechanowku sw piotr zamyka je na klucz w schowku zeby im bylo cieplo i rosly .to mowilem ja jarzabek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka