Dodaj do ulubionych

Czerwony Smok z Optymisty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 23:15
Zauważyłam, że ten lokal jest już zamknięty - na pewno od poniedziałku w tym tygodniu. Ogromna szkoda, bo smakowały mi tam dania. Czy ma ktoś może jakieś informacje o tym co dalej z tym barem? Zwijają interes czy może przenoszą się gdzieś?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.tktelekom.pl 24.03.11, 08:49
      z tego co wiem to właściciel ścigany jest i żona zwineła interes
      • Gość: DR Fanatyk Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 16:24
        Tylko Dziki Ryż... jak widac konkurencja zdechla smiercia naturalna...
        • Gość: Azi Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: 213.77.12.* 28.03.11, 10:31
          Dziki ryż aż DWA RAZY (lub i więcej!) był zamykany z powodu fatalnych zaniedbań i syfu w kuchni.

Pracuję w sanepidzie wiem o czym mówię.
          • Gość: kierownik Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 15:38
            to wez sie do roboty bo zaraz tam zejde do was na dol i kogos wypier*** na zbity pysk....
    • Gość: SMAK Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 21:32
      DODAM ze strona internetowa www.dziki-ryz.pl tez niedostępna co moze świadczyć o pierwszych kłopotach i tej gastronomio.
      Piszę to z życzliwości bo nawet emaila nie mogę im wysłać
      • Gość: Waldek Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 22:07
        Dziki ryż też już niedługo pociągnie. Obydwa serwowały rozgotowaną papkę. Koło chińskiego czy wietnamskiego jedzenia to to nawet nie leżało. Nie byłem tam dawno ale DR podawał rosołek z ...cebulą, porażka. Kurczak czosnkowy z brokułami, ohyda, rozgotowane totalnie brokuły i pozostałe warzywa, czosnku wcale... Mają ciechanowiaków za jeleni, którzy nigdzie nie byli i nie wiedzą jak smakuje jedzenie? Może jakby pojechali do Etiopii i za darmo tam to dawali, zyskaliby uznanie, w innej sytuacji zwijać żagle!
        • Gość: DR Fanatyk Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 06:40
          Sranie w banie dziewczyny... wieprzowinka curry rules!!
          • Gość: jaaa Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 08:39
            nie zgodzę się z częścią opinii, Dziki Ryż podaje smaczne dania, podobne do baru Shanghai, który kiedyś był w Ciechu.szkoda, bo ja bardzo lubię chińszczyznę... tak restauracja jest potrzebna, ileż można jeść pizzę !!
    • Gość: miko Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 15:22
      wcale sie nie dziwie ze czerwony smok znika, jedzenie przeokropne, zabralam kiedys znajomych do tej knajpy i jedyne co mi sie podobalo to wystroj a jedzenie to zwykla mrozonka byla i bylo mi wstyd ze przyprowadzilam ich na takie jedzenie, potem slyszalam ze sie poprawili ale niesmak pozostal i wiecej nie zamawialam... a z kolei dziki ryz bardzo mi smakuje jedzenie bardzo podobne w smaku do tego ktore jadalam jeszcze za czasow studenckich w wawie:) i mam nadzieje ze sie utrzymaja jak najdluzej!zycze im powodzenia!
      • Gość: WCI 25 Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: *.tktelekom.pl 25.03.11, 15:59
        W Czerwonym Smoku jedzenie za czasów pierwszego właściciela i kucharza w miarę zjadliwe było, ale jak właściciel się zmienił to porażka jakościowo i ilościowo. Dobrze że jest jeszcze Dziki Ryż i mam nadzieję że się utrzyma bo jedzenie naprawdę smaczne a wieprzowina w curry pychota :)
    • Gość: HITOWIEC Re: Czerwony Smok z Optymisty IP: 213.199.253.* 27.03.11, 22:15
      JAK TAM W HICIE JEST PRACA ZA MARNE PIENIĄDZE ,,,,,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka