Gość: CKiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 14:48 Ciekaw jestem czy byli by chętni na koncert Artura Dutkiewicza / Jazzmana w Ciechanowie ? Można posłuchać jak ktoś nie wie pod adresem: www.arturdutkiewicz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: + Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 16:57 byłby NAWET 1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 17:07 JUŻ PIERWSZE BARIERY I SCHODY :-) a to musi śpiewać a młoda czy starsza ? zespół czy solo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 20:11 Mógłby i Pan Prezydent przyjść, Pani vicePrezydentowa bywała , gdy Pan Prezydent zezwalał po godzinach pracy Pani vicePrezydent bywać w przybytku Stasia Kęsika :-) Czas wrócić do starych sprawdzonych wzorców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzująca Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 17:02 Ja się chętnie wybiorę, choć szczerze mówiąc jeśli miałabym wybierać to wolałabym śpiewającego artystę lub artystkę z zespołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nakręcajcie Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 19:07 Nakręcajcie koniunkturę - być może pan dyrektor znalazł sposób na ckisz, na forum, na to co jest cacy a co jest be....sam wpisuje początki i sam kończy... Teraz jest jazz w ckis bo jest pan marek, fan jazuu a resztę ma gdzieś....To jest złota recepta na rozwój CKiSz to się nazywa forum....a za chwilę przyjdzie pan prezydent na imprezę i będziemy się razem świetnie bawić...ważne to jest...zbierają kasę i robią imprezy dla siebie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 19:13 Banda podstarzałych zgredów....bajki dla dzieci i stare piosenki...chyba coś nie tak w domu kultury ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Prezydent Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 20:19 "Mógłby i Pan Prezydent przyjść, Pani vicePrezydentowa bywała , gdy Pan Prezydent zezwalał po godzinach pracy Pani vicePrezydent bywać w przybytku Stasia Kęsika :-) Czas wrócić do starych sprawdzonych wzorców " - to jest kultura miasta - dziękuję,że robicie to dla mnie, czuję się dumny z pracy domu kultury a i jeszcze poodkurzajcie jak będę wchodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 20:36 Artur Dutkiewicz Jeden z najwybitniejszych polskich pianistów jazzowych. Jest absolwentem Wydziału Jazzu i Muzyki Rozrywkowej Akademii Muzycznej w Katowicach, gdzie uzyskał dyplom z wyróżnieniem w klasie kompozycji i aranżacji w 1982r. Laureat konkursów: Pianistów Jazzowych w Kaliszu, Improwizacji Jazzowej w Katowicach, Jazz nad Odrą, Jazz Jantar. Finalista prestiżowego konkursu Theloniousa Monka w Waszyngtonie 89. Dużym sukcesem był jego solowy recital z transmisją radiową na MIDEM w Cannes a także recitale w Filharmonii Narodowej oraz Paryżu i Londynie w 1988r. Koncertował z wybitnymi muzykami jazzowymi i bluesowymi: z Tomaszem Szukalskim, z którym grał przez dwadzieścia lat tworząc Szukalski Dutkiewicz Duo oraz Kwartet Tomasza Szukalskiego, z Tadeuszem Nalepą, z którym nagrał dwie płyty a także z Urszulą Dudziak, Grażyną Auguścik, Deborah Brown, Lorą Szafran, Michelle Hendrics, Carlosem Johnsonem, Zbigniewem Namysłowskim, Janem Ptaszynem Wróblewskim, Jorgosem Skoliasem, Darkiem Oleszkiewiczem, Hiramem Bullockiem. Dokonał wielu nagrań dla Polskiego Radia i Telewizji. Artur Dutkiewicz jako jeden z nielicznych pianistów jazzowych w Polsce i Europie wykonuje również muzykę improwizowaną SOLO. Ważniejsze festiwale: Campnagel Theater – Hamburg, Festival Kleiner Bunchen – Bern, Arhus Festuge - Arhus Denmark, Jazz Jamboree – Warsaw, Munster Jazz Festival, Northsea Jazz Festival – Haga, Copenhagen Jazz Festival, Jazz Ost West – Norymberga, MIDEM - Cannes, Music Oggi - Milan, Festival D'Europe Centrale - Paris, Festival Opera De Paris Bastille, Festival Karlowe Vary, Jazz Pianists Festival - Kalisz, Guitar City – Warsaw, Tel Awiw Jazz Festival, Varna Jazz Festival, Europe XXL – Viena, Polish Piano Festival – Słupsk, Sziget Festival – Budapest, Carthage Jazz Festival – Carthage, Polish Pianists Symposium - Vienna Conservatory, Corso Polonia Festival – Roma, Jazz Plaza – Havana, Polish Film Festival – Los Angeles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie Marku Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 21:12 Z internetu wkleić i skopiować, to wielu potrafi...brawo za pomysł szefie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 21:40 Może dajta spokój Mareczkowi w szaliku czy bez i niech zorganizuje koncert jazzowy na dobrym poziomie, bo u mnie ma plus za nazwisko jakie chce nam sprzedać w Ciechanowie. Założta se inny wontek pod nazwą TYLKO ŻLE O SZALIKOWCU :-)))) PS.Bilety po ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie Marku Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 21:17 w lato też szaliczek, czy tylko artychy z ASP noszą szaliczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 21:49 kulturą w tym mieście rządzą podstarzali emeryci, którym wydaje się, że robią dobrze. Dobrze to robią sobie aby się spełnić w taki czy inny sposób. Ktoś dobrze zauważył, że spełniają się przed panem prezydentem. Pan dyrektor M.Z obecny to kolejny który myśli, że CKiSz należy do niego. Kto jest dyrektorem w CKiSzi? kolega od rządzących. Pan Dyrektor nie ma pojęcia o tym jak właściwie pełnić obecne stanowisko. CKiSz już dawno pominęło się z powołaniem. Pracują tam ludzie którzy byli już w innym ustroju i takie mają podejście do pracy . Niektórzy czekają aby spokojnie dotrwać emerytury - i nie przeszkadzajcie im w tym za bardzo. Inni jak pan Z. dostali wiatr w żagle, poczuli władzę. Puenta taka, NIE LUDZIE DLA DOMU KULTURY TYLKO DOM KULTURY DLA LUDZI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 22:05 Leonardo da Vinci też był starcem Wajda jest starcem Kwiatkowska Irena była Tylko starcy, a raczej doświadczeni mogą dać nam smak kultury i oby jak najdalej trzymali się od POlitiki dajta mu już spokój , niech Mareczek robi kulturę dla tej setki osób w tym mieście, bo reszta ma TVN i TVP2 no i POLSAT :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasmucony Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 22:32 Czytając te posty mimowolnie przypomniał mnie się rysunek Jerzego Dudy Gracza - "Koncert". Kto ten rysunek widział, powinien zrozumieć dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 23:41 Kocham TVN bo u nich cała prawda całą dobę i skoro tam nie ma jazzu to musi to być gó... nic nie warte.Tylko TVN wie co jest dobre dla mnie i dla innych i dlatego Kocham ich i ich programy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipek Re: Jazz w CKiS ? IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 03:46 moze zorganizowac koncert jazz core bedzie luksio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzująca Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 10:10 Może być młoda/y, może być stara/y, obojętnie, po prostu lubię jak pojawia się wokal. Jak będzie zespół tylko instrumentalny to też pójdę, bez dwóch zdań, ale może warto się rozejrzeć bo jest w czym wybierać. Pierwsze z brzega przykłady: zespół Button Hackers, młodzi ludzie, wszyscy po katowickim jazzie albo Dorota Miśkiewicz córka znanego saksofonisty Henia Miskiewicza, gra materiał z płyty Caminho, czy Sławek Uniatowski, piękny głos o ciepłej barwie i wrażliwy artysta, polecam. Wymieniłam przykłady z niższej półki cenowej, bo gdybym miała absolutną swobodę wyboru to chętnie wybrałabym się na koncert Agi Zaryan albo AM Jopek, ale one są na topie i pewnie sporo biorą za koncert. Acha i jeszcze jedno, mój wiek oscyluje wokół trzydziestki, a jazzu słucham od jakiś dziesięciu lat i bynajmniej nie uważam, żeby była to muzyka dla starych ludzi. Zgodzę się, że jazz jest niszowy, nie dla każdego, ale na koncertach jazzowych, na których byłam przeważała młodzież. Także kochani polecam poszerzanie horyzontów i trochę ambitniejszy repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 10:17 Bilety w jakiej cenie na takie koncerty. Ciechanowską młodzież uczącą się jeszcze będzie stać finansowo na wejście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzująca Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 10:26 Tak mi przyszło na myśl... skoro miasto nie robi szwoleżerów w tym roku to chyba sporo pieniędzy na kulturę zostanie w kasie? Może by tak za te pieniądze zorganizować kilka dobrych koncertów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Jazz w CKiS ? IP: *.cdma.centertel.pl 25.03.11, 11:14 Na wycieczki do miast partnerskich i godne ugoszczenie wódką i kawiorem gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 11:17 jak jazzująca może być niepoinformowana lub jątrzyjąca jest ? oszczędza budzet miasta ,a ckis jest z budzetu powiatu finansowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 13:04 Chętnie - jazz jak najbardziej. Ale rock, punk i metal też nadal będzie p. dyrektorze ? Bo słuchy chodzą, że Pan niechętny wrzeszczącej i buntującej się młodzieży, że nie lubi pan takich koncertów i nie będzie ich pan robił. Mam nadzieję, że jednak to tylko plotki. Tak się składa, że młodzież, szczególnie ta buntująca się, to świetny i liczny "konsument" kultury. Część z tej młodzieży w przyszłości będzie elitą tego kraju - tak to już jest, ta młodzież interesuje się światem, a bunt jest naturalną koleją rzeczy, a jak to przy buncie "mięso" czasem lata. Szkoda by było żeby Pan zapomniał o młodzieży i z CKiSz zrobił enklawę dla kultury jedynie "wysokiej" dla tych starszych i wyrugował istniejącą i żyjącą w CKiSz, od kiedy pamiętam, młodzieżową kulturę alternatywną. Proszę tego nie robić. To byłby duży błąd. Jest Pan plastykiem - proszę przypomnieć sobie gdzie na początku wystawiali i jak byli traktowani impresjoniści - ich też przepędzano z salonów - a dzisiaj ? Można by zaryzykować stwierdzenie, że impresjoniści w swoich czasach też byli takimi "punkami" - pewnie przesadzam i porównanie nie najbardziej trafne ale wierzę, że idea mojej myśli jest dla Pana jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:10 No tak ...przytaczacie jakieś plotki i tyle. A swoją drogą to jak było spotkanie Forum Kultury to ...?... to gdzie byliście ? A byście się COŚ dowiedzieli i takich ,,bzdur'' nie pisali. Ja mam niby być wrogiem muzyki młodych ludzi ?...że co?... Chodzi tylko o to, żeby poszerzyć ofertę. Pytam o Jazz tak jak i o będę pytał o wiele innych rzeczy. Właśnie dlatego, że chcę pytać to w/g was źle? To chyba jakaś paranoja. Niestety do tej pory było tak, że ,,królowali na dołku'' rockowcy. A niby dlaczego? Miłośnicy innej muzyki też w Ciechanowie są. Niestety odzwyczajono ich od bywania w CKiS. Przypomnijcie sobie Klub Muzyczny w BWA, gdzie przecież byłem dyrektorem. Koncertowali obok Sojki, Ścierańskiego również inni. Społeczna Rada Programowa miała temu służyć, żeby prawo głosu mieli wszyscy. Niestety nie chcecie brać czynnego udziału w życiu kulturalnym w Ciechanowie. Tylko żądacie ale jak coś trzeba powiedzieć, doradzić, podpowiedzieć i zorganizować to niech robią inni. Byli u mnie hip-hopowcy i co ...?...i NIC. Tak więc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 16:18 Czemu mają nie żądać?!!!ja mam prawo żądać od CkiSz, które to nie placówka prywatną. Pan Dyrektor i pracownicy są od tego, żeby spełniać oczekiwania mieszkańców miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:25 A jakie to ,,oczekiwania'' mamy spełniać skoro zajmujecie się plotkami a nie artykułowaniem swoich potrzeb np. na Forum Kultury ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Jazz w CKiS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:25 Kiedy ten koncert będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 17:34 Panie Dyrektorze. Niech Pan się nie zraża i idzie w kierunku, który jak widzę dobrze rokuje na przyszłość. Słusznie Pan zauważa, że istnieje oprócz rocka, punka, bluesa czy hip-hopu jeszcze jazz. Paradoksem jest to, że właśnie blues i jazz jest kolebką rocka, punka i hip-hopu z czego niestety wyznawcy tych kierunków nie zdają sobie niekiedy sprawy. I rolą CKiSzu jest nasze społeczeństwo edukować też w tym kierunku. Zaś ta edukacja powinna moim zdaniem mieć jakiś plan. Jeśli wolno radzić, to nie zaczynałbym od jazzu trudniejszego, nowoczesnego, aby nie spłoszyć słuchaczy. Zacząłbym te koncerty od tzw. jazzu "ułatwionego" tzn. jazzu tradycyjnego, swingu, standardów jazzowych. Tak na przynętę. Na pewno na początku będzie trudno. Przede wszystkim ze wzgledu na frekwencję i co za tym idzie finanse, ale uważam, że warto podjąć ten wysiłek. Jeszcze jedno. Jazz to nie jest muzyka tylko dla elit. To jest muzyka dla tych co słyszą muzykę czyli dla tych, "którym słoń na ucho nie nadepnął". Jeśli się do tych ludzi z nią dotrze, to złapią się na nią jak ryba na haczyk. Głusi tego nie złapią nigdy. Dla nich pozostaje niestety tylko up,up,up,up miarowo na dużym bębnie. I tak musi być. To nie ich wina. Wina natury. Zaś "elity" się na jazzie przeważnie snobują, w dużym procencie nic z tego nie rozumiejąc. Ale tak wypada i to jest ich problem. Więc podsumowując - Jeśli np. jeden dzień miesiąca w Kawiarni Artystycznej przemieniał by się w klub jazzowy, to nie widzę powodu, aby fani innych gatunków muzyki mieli z tego powodu bić na alarm i odsądzać Pana od czci i wiary jak to tu czasem robią. Proponuję im przyjść na taki koncert. Posłuchać. Starać się coś USŁYSZEĆ i przenieść na swój ulubiony klimat. Tak robią ich idole i wzbogacają swoją muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 19:08 Dziękuję za dobre rady... mam zamiar uruchomić/reaktywować Klub Muzyczny /szukam nazwy może np. Klub Muzyczny - Dołek ?/... Jak tylko znajdę fundusze to Państwa poinformuję... ,,kto pyta nie błądzi''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 15:20 "Dołek" - to dobra nazwa - prowokująca, a wszyscy w Ciechanowie wiedzą o co chodzi, bo i tak masa ludzi mówi, że idzie " ... na dołek", a nie do "Kawiarni artystycznej". "Kawiarnia artystyczna" to od samego początku był fatalny pomysł - z kawiarnią nigdy nie miała ta sala nic wspólnego, ale ówczesny dyr. Sobieraj, który tę nazwę wymyślił, nie dał sobie wytłumaczyć, że nazwa jest bez sensu - cóż szef ma zawsze rację, a że czasem nie ma to nawet tego nie wie i nie chce wiedzieć. Ale "Dołek" - nazwa świetna moim skromnym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 10:48 Panie Marku, reaktywacja Klubu Muzycznego to strzal w dziesiatke, poprostu bingo, nie zrozumie tylko ten kto nie uczestniczyl w latach 90. (niezapomniane wrazenia i chwile spedzone w towarzystwie przyjaciol, znajomych, oderwanie sie chociaz na chwile od rzeczywistosci, po tygodniu pracy pelen relaks w piatkowe wieczory) jestem za i bardzo chetnie pomoge w czym kolwiek, prosze tylko dac znac, tylko nie wiem czy artystyk odda ten sam klimat??? niestety ale te stoliki, krzesla to nie maja duszy takiego klubu, czlowiek sie tam czuje jak w restauracyjce a nie klubie muzycznym... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Klub Muzyczny DOŁEK w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:19 Jak tylko przebrniemy przez procedury / przetargi , gdy tylko wynajęcie baru stanie się faktem to Klub Muzyczny DOŁEK będzie funkcjonował i będzie się można spotykać i słuchać dobrych koncertów klubowych... póki co szukam ,,wariata'' /w dobrym tego słowa znaczeniu/, pasjonata - zaangażowanego ,,menedżera'' Klubu... , który potrafi tak jak Stachu Antośkiewicz przed laty animować taką działalność klubową na dobrym poziomie... A swoją drogą może namówcie Stacha - ja ciągle próbuję... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: Klub Muzyczny DOŁEK w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 12:30 Jak pamiętam to każdy, kto wynajmował dawniej "Dołek" do prowadzenia tam swojej działalności gastronomiczno-kulturalnej, nastawiał się od razu na duży zysk. Skutek był przeważnie ten sam. Rezygnacja po kilku miesiącach. Brakowalo determinacji i tego "wariata". W porównaniu do tamtych czasów dzis Dołek ma jeden poważny plus. Nie ma ustawicznych awarii sytemu kanalizacyjnego. To niszczyło czasem wysiłki poprzedników. Zalany na 20 cm parkiet itd..... Od dawna tego nie zauwazyłem, więc chyba ma Dołek te czasy za sobą. Faktycznie Staś Antośkiewicz byłby w sam raz, ale z tego co wiem, ma On zbyt dużo obowiazków aby się tego podjąć. Chciałbym się tutaj mylić. Podziwiam Jego energię, ale wszystko ma swoje granice. Natomiast w wyborze "wariata", bo tylko taki raczej wchodzi w rachubę, życzę powodzenia i ostrożności. Ten "wariat" musi wiedzieć, że zysk będzie musiał sobie cierpliwie budować. A miejsce wspaniałe. Jedyny mankament, jak na klub muzyczny dość poważny - brak wytłumienia. Panie Marku! - trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Klub Muzyczny DOŁEK w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 13:07 na mnie Pan moze liczyc, ja spolecznie bardzo chetnie pomoge, tak jak pisalem prosze tylko pwiedziec, a przy okazji pogadam ze Stasiem, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 16:29 Propozycja była na 2.05.2011 ale Dyrektor koncert odwołał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielo Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 01:05 co do Sobieraja - był to najlepszy dyrektor Domu Kultury - za jego kadencji czuć było że dzieje się coś w tej instytucji. koncerty co dwa tygodnie, regularnie, a i Kawiarnia Artystyczna była czynna codziennie ;-) ale te czasy już nie wrócą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrócą!!! Re: Jazz w CKiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 01:07 jak z grobu powstaną emeryci i renciści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:06 > co do Sobieraja - był to najlepszy dyrektor Domu Kultury - za jego kadencji czu > ć było że dzieje się coś w tej instytucji. koncerty co dwa tygodnie, regularnie > , a i Kawiarnia Artystyczna była czynna codziennie ;-) ale te czasy już nie wró > cą ... Hmm ..... - ja to pamiętam troszkę inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 15:01 jazz - o, yes. klub muzyczny -jak najbardziej. jedna uwaga, panie Marku. ja (myślę, że nie jestem odosobniony) nie chcę mieć dyrektora CKiSz blogera, forumowicza, tylko człowieka czynu, który ciągle nie zapowiada, nie skarży się, tylko pracuje. ten pana słowotok na forum mnie zmęczył. serio, mówię to z życzliwością - za dużo pan mówi, za mało robi. jesli zabrzmiało dotkliwie, sorry, bo pana lubię, ale najwyższa pora przejśc od gadania do czynów. zamiast wpisów na forum -konkretne decyzje i wtedy proszę pisać, informować. ALE PO FAKCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: Jazz w CKiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 21:32 Wszystko fajnie tylko skąd na to pieniądze? Może jakaś Fundacja? Odpowiedz Link Zgłoś
przegladbiznesowy.com Re: Jazz w CKiS ? 28.03.11, 10:10 W Łomiankach istnieje klub jazzowy może warto z nimi porozmawiać .Mają doświadczenie jak prowadzić klub z gastronomią www.jazzcafe.com.pl/o_nas.php Odpowiedz Link Zgłoś