Dodaj do ulubionych

Do blondynek

IP: *.tktelekom.pl 30.03.11, 20:30
Hej dziewczyny. zwracam sie do tych które robia sobie balejaż. Chciałabym isc w ciechanowie do fryzjera który ładnie pomaluje mi włoski. Konkretnie chodzi mi o dwa kolory. Ostatnio bylam u pewniej pani to jak wyszłam zamiast blond pasemek miałam żółte włosy. Zniecheciłam sie i poszłabym do innej fryzjerki. Tylko nie orientuje sie do jakiej. Tak zeby ładnie pomalowała i niedrogo.
Obserwuj wątek
    • Gość: blondynka Re: Do blondynek IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 20:41
      moim zdaniem ladnie maluje pani Slawka. Balejaz z dwoch kolorow na wlosy do ramion to wydatek rzedu 80-90 zl. Salonik ma na Warszawskiej, obok Blcharskich trzeba wejsc w brame i na drugie pietro. Maluje bardzo lasnie, ciemnkie pasemka, ale strzyzenie to raczej odradzam:)
    • Gość: kaja Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 31.03.11, 10:00
      Pani Basia Cienkowska na 11 Pułku Ułanów
      Ja zawsze mam fajny naturalny bląd i nie żółkną.
      Już nie raz ratowała moje włosy po innych fryzjerkach.
      • Gość: Brunet Re: Do blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 10:10
        "Bląd"...??? No tak bycie BLONDYNKĄ zobowiązuje...
        • Gość: elo Re: Do blondynek IP: 213.199.253.* 31.03.11, 11:09
          Ja za baleyage zapłaciłam 65zł. Nowy salon art visage na ks.konrada.
          • Gość: kaska Re: Do blondynek IP: *.olsztyn.mm.pl 31.03.11, 15:28
            a na tego księcia ładnie robią? bo cena to nie wszystko
          • Gość: asia78 Re: Do blondynek IP: *.147.168.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.03.11, 16:06
            Na ks.konrada tanio i bardzo ładnie polecam
            • Gość: elo Re: Do blondynek IP: 213.199.253.* 31.03.11, 16:12
              Na ks. konrada robią ładnie i tanio. Ostatnio robiłam tam odrosty no i wyszło bardzo dobrze. Jest u nich też kosmetyczka i solarium. Ale jeszcze z kosmetyczki i solarium nie korzystałam u nich heh :)
      • Gość: blondi Re: Do blondynek IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 21:15
        Do pani Basi to trzeba iść z grubym portfelem i nie dba o zdrowie włosów...
    • Gość: asia78 Re: Do blondynek IP: *.147.112.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.03.11, 16:37
      Na księcia konrada tak samo ładny zrobi balejaż jak p.Basia Cieńkowska , tylko o jedną trzecią taniej , paznokcia też tam robią ładne

• Gość: Kaśka Re: Do blondynek IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.11, 17:39
        widać jak Kaśka reklamuje swój zakład sprytna jesteś to czemu uciekłaś ze szpitala za mało płacili a za dużo wymagali?
    • Gość: asia78 Re: Do blondynek IP: *.147.23.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.03.11, 18:12
      o rany ,swojej opini nie można wyrazić bo od razu ktoś posądzi o reklamę , przykro mi pomyłka jestem stałą klientką ,a Emila naprawdę ładnie robi włosy.

pozdrawiam
      • Gość: autorka Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 31.03.11, 22:22
        Pani Basia Cienkowska w którym miejscu dokładnie na zakład, no n ana ks. konrada bo tez sie nie orientuje. Tyle propozycji. Troche sie boje nie znam tych fryzjerek zeby nie spiep.... mi włosów. A 65 zł za balejaż to bardzo mało. dawno nie spotkałam takiej ceny.
        • Gość: @ Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 00:12
          U Cienkowskiej nie strzyż się aby,bo Cię zrobi fryzurę na 60dziesiątkę.Będziesz też musiała trochę poczekać(jak zapiszesz się na 15 to na krześle usiądziesz o 18 przy dobrych wiatrach :)).
          Jednak balejaże z tego co widziałam u swoich koleżanek wychodzą jej bardzo ładne.Nawet chciałam sobie zrobić,ale jak powiedziała,że to będzie kosztować od 150 zł w górę to zrezygnowałam i teraz farbuję włosy sama:) Nie mam przynajmniej przez to niepotrzebnych stresów.
          • Gość: @ Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 00:13
            *Od 250zł w górę.Pomyliłam się.
          • Gość: Kasia Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 11:09
            U pani Basi ceny są wysokie, ale warto.
            Ja np: za jeden kolor płacę 160zł, za dwa 220zł.
            Już kilka razy chciałam zaoszczędzić i szłam do innego fryzjera, źle się to kończyło i jeszcze tego samego dnia biegłam do salonu pani Basi.
            • Gość: ala Re: Do blondynek IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 16:42
              najlepsza fryzjerka jest w Sońsku tania solidna i ma pojęcie o obcinaniu, fantazję ma babka polecam ją wam wszystkim
              • Gość: elo Re: Do blondynek IP: 213.199.253.* 02.04.11, 11:58
                O boże od 250zl?! Masakra. Ja 2 miesiące temu robiłam na ks konrada. Zapłaciłam 65zł. Ogólnie baleyage jest od 60-80 zł u nich. Moja mama robiła u nich fryzurę na sylwestra. Jak ją zobaczyłam po powrocie... wow. Mocna i ładna. Ten salon jest koło sklepu spożywczego na ks.konrada. Schodzi się w dół po schodkach. W tygodniu do 19 jak się nie mylę czynne.
                • Gość: Autorka Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 03.04.11, 14:15
                  jak ja mam dac 250 zł za malowanie włosw to ja dziekuje. poszukam sobie innego. tańszego i tez dobrego. W sońsku sa dwa zakłady z tego co sie orientuje. wiec nie wiem o który chodzi. A czy ktos sie malował w awangardzie na płońskiej?
                  • bootik Art Visage 03.04.11, 17:49
                    Również jestem klientką salonu Art Visage. Atmosfera bardzo miła,młode,ambitne dziewczyny,Jeszcze nigdy nie wyszłam z tego salonu nie zadowolona.Umówiona na konkretną godzine nigdy nie czekam,co jest dla mnie bardzo ważne przy 2 małych dzieci.A dziewczyny mają naprawde bardzo duzo pracy,ponieważ ceny są niskie,a efekt końcowy rewelacyjny.Polecam Panią Emilkę.Młoda,zdolna dziewczyna.
                  • Gość: @ Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 03.04.11, 18:43
                    Ja się malowałam w Awangardzie,na Płońskiej po tym jak wszyscy fryzjerzy w mieście odmówili mi farbowania z rudego na jasny blond,a Cienkowska zażyczyła sobie za taki zabieg 250zł.
                    Efekt końcowy był super,kolor wyszedł a strzyżenie też niczego sobie.
                    Dobrze i tanio(około 100zł za malowanie, dekoloryzację i strzyżenie) robi też taka ruda dziewczyna,która ma salon na Sierakowskiego(przy Małgorzackiej).
                    A ten Art Visage to salon niedaleko Żabki,na Zielonej Ścieżce?
                    • Gość: ... Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 04.04.11, 07:03
                      art visage jest na ks konrda podobno
                      • Gość: zszokowana Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 04.04.11, 07:14
                        A to w ciehanowie wiecej nie ma innych dobrych fryzjerw. szok tyle tego a taki mały wybor w dobrych
                        • Gość: . Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 15:58
                          Powiem więcej-w Ciechanowie W Ogóle nie ma dobrych fryzjerów.W każdym mieście jest ciężko o takowego.
                          • Gość: czekam Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 04.04.11, 17:29
                            No to jednak trzeba cos wybrac. Halo wie ktos cos o tej fryzjerce w Sońsku??
                    • Gość: żanetka Re: Do blondynek IP: *.multimo.pl 05.05.11, 10:39
                      niee... art visage jest na Ksiącia Konrada, ale z tego co słyszzałam to teraz jest tam tylko solarium, bo fryzjerka i kosmetyczki przeniosły się gdzieś w okolice Rossmana. Z tego co mi koleżanka tłumaczyła to jest w tym bloku co Baśka Cienkowska ma salon tylko, że z tyłu...
    • Gość: Malarz Re: Do blondynek IP: 46.174.224.* 04.04.11, 18:42
      Hej!! Ja moge pomalować ci włoski na biało tam gdzie bedziesz chciała z automatu natryskowego mojego prywatnego haha. Nepewno niebedziesz zniechcecona. bedziesz chciec cześciej. Piotrek numer tel 889 -576-578
    • Gość: nnn Re: Do blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 11:22
      u p.Basi Cienkowskiej bylam dwa razy raz na strzyzeniu (to jeszcze nawet jej wyszlo ale tez bez wielkiego wow) a raz robila mi wlosy na wesele ale nie moje:) to byla tragedia, splatala mi wlosy tylko wygladalam koszmarnie i widzialam po jej minie ze cos nie wyszlo ale nic z tym nie zrobila tylko zazyczyla sobie 100zł a skonczylo sie tak ze wyszlam i z placzem umylam glowe bo wstydzilabym sie w tym czyms na glowie gdziekolwiek pokazac. odradzam ta pania wszystkim! a do tego jest nie mila i nigdy wiecej tam nie pojde!!!a i fakt pomimo zapisu na konkretna godzine trzeba czekac!
      • Gość: elo Re: Do blondynek IP: 213.199.253.* 05.04.11, 11:45
        Art visage jest na księcia konrada (kanadyjki), a nie na zielonej ścieżce. Obok sklepu spozywczego, w dół się schodzi.
        • Gość: Miśka Re: Do blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 12:26
          Cienkowska niestety nie obcina włosów, tylko je wyszarpuje. Nigdy więcej do niej pójdę, po strzyżeniu u niej, głowa bolała mnie do nastepnego dnia. Jeździ na jakieś durne szkolenia, potem popisuje się przed klientkami, tylko czy jest czym? Poprosiłam o skrócenie, ostrzygła mnie prawie na łyso, za uchem wyciachała "dziurę", nijak nie mogłam ukladać sobie włosów. Fryzjerka z niej jak z koziej d.u.p.y trąba!
          • Gość: autorka Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 05.04.11, 19:07
            Rozumiem. Dzieki za wypowiedzi na temat pani cienkowskiej. Juz nie pojde zreszta i tak nie miałam zamiaru ze wzgledu na ceny.
            • Gość: . Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 20:37
              Słuchajcie,jeśli jesteście młodymi dziewczynami przed 60dziesiątką to naprawdę nie polecam strzyc się u Cienkowskiej.Do niej chyba w większości przychodzą dojrzałe panie i dlatego jak przychodzi młoda to i tak robi fryzurę jak dla dojrzałej.
              Co do kursu to chyba każdy może zrobić takowe.
              • Gość: plusik Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 05.04.11, 22:20
                Cienkowska ma pojechane hehe ale dobrze wiedzie wczesniej niz wyjsc ze łzami w oczach ...
                • Gość: . Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 23:31
                  Ja jej nie chcę jeździć.
                  Po prostu byłam u niej na strzyżeniu i farbowaniu.Farbowanie ok,ale jeśli chodzi o strzyżenie to jest dobrą fryzjerką,ale dla tych dojrzalszych pań.
                  • Gość: vv Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 06.04.11, 16:12
                    ok rozumiem dobre rady wskazane. Tylko czasami jest tak ze ze jak sie makuje to tez chce sie podciac włoski( przyjamniej ja tak mam- chociaz nie zawsze) I w takiej sytuaji trzeba isc do drugiego fryzjera.
                    • Gość: blondiii Re: Do blondynek IP: 83.15.153.* 07.04.11, 14:47
                      Cienkowska popaliła mi włosy. Chodziłam obsiepana, były matowe jak peruka. Ze dwa lata dochodziły do siebie. Chociaż kolor blond mi się podobał, umiała dopasować ton do typu urody to już nigdy do niej nie pójdę, bo za tą usługę zainkasowała 300 zł!!! Zresztą zdrowie włosów jest dla mnie najważniejsze. Teraz chodzę do J'Darce na 11 listopada (nie pamiętam jak to się pisze). Jestem zadowolona,fryzjerka dba o zdrowie włosów, kolor ładny i płacę 150 zł za kolor blond z rozjaśnianiem. Może nie najmniej, ale przynajmniej nie płaczę do wyjściu z salonu.
                      • Gość: Ewa Re: Do blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 16:43
                        Ja chodzę do pani Lidki na Kargoszyn i obcięcie w porządku, ale z jasnych wyszły żółte, okropne zmieniły się po kilku myciach, a tu jak widzę naprawdę nie wiadomo dokąd pójść?
                        • Gość: ... Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 07.04.11, 17:59
                          chyba zaryzykuje i pojde adp art wizaz czy jakos tak. Dziewczyny mam nadzieje ze piszecie prawde bo nie chciałabym wyjsc zła ze mam złte włosy.
                          • Gość: asia78 Re: Do blondynek IP: *.181.154.117.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.04.11, 19:22
                            napewno będziesz zadowolona
                            • Gość: blondiii Re: Do blondynek IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 19:45
                              Na żółte włosy proponuję płukankę srebrną lub fioletową. Zrobi ładny popiel, tylko radzę dać tyle ile na opakowaniu inaczej mogą wyjść fioletowe. Mam tendencję do żółknięcia blondu i płukanka nadaje ładny kolorek włosom.
                        • Gość: klientka Re: Do blondynek IP: *.centertel.pl 07.04.11, 20:22
                          w to to nie uwierzę do pani Lidki chodze już tyle lat jeszcze zanim otworzyła na kargoszynie salon i pracowała w laurencie i nigdy mi sie kolor nie zmył i zawsze bylam zadowolona nigdy zółtych nie miałam wiec śmiało polecam jak blond to tylko tam i cenowo jest ok
                          • Gość: asia Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 08.04.11, 18:13
                            ok czyli ile bierze za balejaz w dwóch kolorach?cenowo jest
                            • Gość: ... Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 12.04.11, 18:25
                              O art visage chyba same kolezanki sie wypowiadaja
                              • Gość: blondie Re: Do blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:28
                                www.studioartvisage.pl/

z ciekawości wpisałam nazwę i wyskoczyło mi to. jak dla mnie bomba. nowoczesne, dynamiczne miejsce. może warto raz na jakiś czas zaszaleć i zrobić sobie naprawdę coś ekstra na głowie?
                                • Gość: ela Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 13.04.11, 07:11
                                  To nie jest ten art visage z ciechanowa o ktorym piszemy.
    • Gość: 0 Re: Do blondynek IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 20:35
      Yyyy modelowanie 80zł a strzyżenie od 90-120zł? Ktoś był pijany gdy sporządzał ten cennik? Nawet w Warszawie mam strzyżenie do 50złotych a jeśli chciałabym więcej wydać na fryzurę to poszłabym do Czajki-słynnego stylisty fryzur a nie do jakiegoś mało zaufanego fryzjera w Ciechanowie buahaha.
      • Gość: ola Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 15.04.11, 07:27
        zalezy kto sie trafi
        • Gość: elo Re: Do blondynek IP: 213.199.253.* 15.04.11, 11:13
          Ten link www, który ktoś podał to nie jest art visage.
          • Gość: poszkodowana Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 15.04.11, 16:11
            Moze jest jakis art visage ale z warszawy .
            a Pani emilki nie polecam z ciechanowskiego art visage
            • Gość: Monika Re: Do blondynek IP: *.tktelekom.pl 17.04.11, 17:41
              Nie wiem jak Pani Emila maluje włosy na sam blond badz kolor ciemny, ale miałam mozliwosc skorzystania z malowania baleyage. Jak wygladałam. Zal. Nie dosc ze na mojej głowie na czubku było jasne gniazdo a balejaz od polowy głowy to w dodatku jedno pasmo miało dwa kolery. pół blond pól ciemny . Straszne. Poszłam na drugi dzień do innej fryzjerki na poprawki. Dlatego osobicie odradzam malowania balejazu w tym zakładzie.
              • Gość: Ewa Re: Do blondynek IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 14:50
                witam miałam dzis okazje sprawdzić na własnej głowie umiejętności pani Emili ,no i mam ładny blond kolor włosów :)) pozdrawiam
                • Gość: gosc Re: Do blondynek IP: *.multimo.pl 01.05.11, 11:34
                  No tylko że art visage chyba się rozpadł bo dziewczyny zabierały wczoraj rzeczy.
              • bootik Re: Do blondynek 01.05.11, 22:01
                Haha jak ktoś może zrobić balejaż od połowy głowy i przy tym jasne gniazdo na czubku????nigdy takich cudów nie widziałam.Żal osoby wypisującej takie komentarze z głupoty.Ja chodzę do pani Emili i balejaż zawsze jest zrobiony od samej skóry bez żadnych łat.
                • Gość: Jola Re: Do blondynek IP: *.multimo.pl 03.05.11, 09:20
                  No ja również jestem stałą klientką pani Emili, i rzeczywiście dziewczyny zabierały rzeczy bo przenoszą się na ul. 11 pułku przy rossmanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka