Dodaj do ulubionych

Zespół KRYZYS- koncert

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 13:51
20 maja / piątek / godz. 19.00 Kawiarnia Artystyczna.Bilet: 25zł - przedsprzedaż. Od 16.05 - 30zł / kasa kina /.
Kryzys – jeden z pierwszych polskich zespołów punk rockowych. Założony w 1978 roku w Warszawie przez Roberta Brylewskiego. Kawał muzycznej historii !!! ZAPRASZAMY
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 13:52
      łoł
      • Gość: as Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.cnow.pl 05.05.11, 16:28
        a czy ktos jeszcze bedzie gral
        • Gość: asd Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 01:38
          zagra tez zespol licealistow Visible Hideout, jako support.
    • Gość: ja Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 15:45
      www.lastfm.pl/event/1930560+Kryzys
    • Gość: Anastazja Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 20:27
      A jednak coś sie dzieje w domu kultury - brawo panie Marku
      • Gość: Blox Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.multimo.pl 06.05.11, 20:35
        Punk Rock lat 80-tych ciekawe ...
        • Gość: Przemek Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 21:32
          Raczej 70 bo Kryzys powstał w 1978 roku. Po rozwiązaniu kryzysu muzycy tego zespołu założyli takie zespoły jak Brygada Kryzys ( Robert Brylewski )czy Kult ( Irek Wereński). Na przełomie lat 70 i 80 zespół supportowany był między innymi przez młody.... perfect. Słowem bez Kryzysu dziś polska muzyka rockowa nie byłaby tu gdzie jest.
          • Gość: to lubię Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 11:26
            Kryzys to kawał historii
            • Gość: :) Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 22:36
              Kryzys już w ten piątek:) Doszła do składu jeszcze Intermia.
              • Gość: SławekG Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 23:09
                Plakatklik
                • Gość: wolontariusz Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 00:28
                  W artystyku będą grać?
                  • Gość: :) Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 00:35
                    Zgadza się.
                    • Gość: wolontariusz Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 00:42
                      A O.S.T.R. kiedy zagra w artystyku?
                      • Gość: 13XII Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.tktelekom.pl 16.05.11, 09:03
                        a co tojest ostr?
    • Gość: ... Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.11, 14:12
      trochę drogo
      • Gość: grizzli Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 15:40
        Za taki zespół w sam raz.
    • Gość: Gość Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 14:28
      Stare Dobre M - bilety ponad 30 zł, Grażyna Łobaszewska 35 zł, Kryzys 30 zł to i tak tendencja spadkowa w CKiSz
      • Gość: oczko Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 15:10
        Jakie zajęcia dla dzieci i mlodzieży zapewnia CK bez pieniędzy. Jakie zajęcia prowadzą instruktorzy aby zapewnic czas wolny gimnazjalistom np.?Prosze o podanie chociaż 3 form. CK funkcjonuje 30 /31 dni w miesiacu przynajmniej tak powinno byc ,a nie 2 albo 3 razy w miesiącu.Co z wakacjami. Gdzie można się dowiedziec jakie zajecia będa prowadzone w Studio i w CK w czasie wakacji. Czy zwyczajowo bedzie zamknięte w okresie wakacji a pracownicy na urlopach.
        • Gość: szcęściarz Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.11, 15:33
          Oczko, mam super informację dla ciebie. Mam płot do pomalowania. Myślę, że jakieś około 100 metrów długości. Może być artystycznie w/g twoich szaleńczych poglądów. I to jeszcze ZA DARMO. Widzę szczęście w twoich oczach.
          • Gość: oczko Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 15:53
            Gratuluję samopoczuciahahahahhaha ale jaja. Ja pytam o zajecia dla gimnazjalistów w CK a Ten mi pisze ze mam szaleńcze pomysły. Walnij się w łeb i otrzezwiej. A od czego są tzw Domy Kultury. Chyba nie dlatego aby zatrudniac tam ludzi którzy pracują do 15. Nie będę z Tobą dyskutowała bo masz wyprany łeb. Przyda się Tobie artystyczne wytchnienie po nieróbstwie w miejscu pracy hahahhah. Maluj sobie ten płot na nic innego Ciebie juz nie stac . Aż mnie zatkało pytam o zajęcia jakie oferuje CK w wakacje dzieciom a ten mi pisze że mam szaleńcze poglądy. hahahhahahha To dopiero ostoja i propagator kultury.
            • Gość: :| Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 16:02
              Załóż se temat oddzielny kolego i nie zaśmiecaj innego. To nie temat o zajęciach dla dzieci.
              • Gość: oczko Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 16:46
                Te mądrala bedę pisął co będę chciała . Prawda w oczy kole . Pod iloma tu piszesz. Zmiana nicka nic nie pomoże hahahhahahhahhah . Nic do powiedznia nie masz i tyle. Wymien nie 3 a 2 rodzaje zajęc dla gimnazjalistów hahahhahhhahahah .w CK. Co na wakacje przewiduje CK hahahh no napisz jakie koncerty :) to na temat , czy nie :):): Żenada nic wiecej.
                • Gość: :) Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 16:49
                  Nie, nie będziesz, bo łamiesz regulamin. To się nazywa trollowanie. Załóż sobie swój temat.
                  • Gość: :) Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 16:51
                    PS. nie jestem oczko tą osobą, z którą się wykłucasz. Mało tego - przyznaję Ci rację, ale przestań trollować w tym temacie.
                    • Gość: zainteresowany Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 09:49
                      Wy tu gadu gadu, a koncert KRYZYS już w piątek. Do zabaczenia z tymi co przyjdą!!!
                      • Gość: oczko Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 22:39
                        :) a to dlaczego? Niewygodne? :)
                        • Gość: ... Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 01:02
                          Nie, nie mam nic przeciwko krytyce CKiSz. Po prostu jest to trochę niegrzeczne. Można przecież założyć własny temat.
                          PS. Dyrektor chyba postanowił robić oszczędności bo plakatów malutko na mieście, a powinien wziąć się za to co powinien - za zbędnych pracowników administracyjnych, których jest więcej, niż ludzi od animacji kultury, a nie oszczędzać na promocji. Paranoja.
                          • Gość: ? Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 12:47
                            ... poza tym te plakaciki są fatalne, przecież nawet na ksero można zrobić coś co jakoś wygląda, a te okropne po prostu
                            • Gość: SławekG Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 13:12
                              Masz rację - fajnie by było jakby plakaty były duże, kolorowe i było ich 300. Z różnych przyczyn jest tak jak jest i uwierz że zarówno dom kultury jak i zespół ten mankament zauważają. Jednak chyba najważniejsze jest to że wspólnymi siłami zespołu i domu kultury ten koncert udaje się doprowadzić do skutku i jest to naprawdę gratka dla ciechanowian. I zamiast szukać mankamentów lepiej z usmiechem pojawić sie jutro i fajnie sie bawić. Dla starszego pokolenia będzie to z pewnością koncert sentymentalny - Kryzys a później Brygada Kryzys to symbole przełomu lat 70 i 80 a dla młodzieży możliwość zobaczenia gościa który cały czas tworzy coś nowego , nagrywa wciąż nowe płyty i jest prawdziwy- bez kombatanckiej otoczki.
                          • Gość: ckis Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 12:58
                            A wiesz , że jest to jedyne miasto na Mazowszu i może w Polsce, że dom kultury musi płacić za możliwość wieszania plakatów na słupach miejskich.
                            • Gość: A może Re: Zespół KRYZYS- koncert IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 13:14
                              Dyrektor i pracownicy przejdą się po mieście i popytają w np w sklepach czy można powieść plakat (za darmo) zamiast siedzieć na forum w godzinach pracy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka