Dodaj do ulubionych

zespół poker

IP: *.093.c78.petrotel.pl 10.05.11, 09:58
jaka jest nowa wokalistka zespołu poker? ładnie śpiewa?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm12 Re: zespół poker IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 15:14
      Tylko nie POKER, gdyż bardzo się przejechałam na tym zespole, ten zespół zamówiłam dwa lata przed ślubem, a rok wcześniej miły Pan się odezwał, że wolałby zagrać na weselu brata (dobra wymówka) ale jeśli się uprę to zagra... ale co to za granie na upartego? tylko by spiep***ł weselicho :/ sprawę załatwiliśmy w ten sposób że znaleźliśmy inny zespół a POKER zwrócił zaliczkę. Więc, jeśli tak się traktuje klientów to stanowczo - ODRADZAM.
      • Gość: oj Re: zespół poker IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 18:42
        Juz kiedyś o tym bylo ludzie troche POKORY ,a pozatym jak ludzie podpisują umowy na 3 lata do przodu to pytaja,a co sie stanie jak sie zmieni sklad zespolu? a ja pytam a co sie stanie jak wesele sie rozwieje?Prosze pamietać ze to dziala w obie strony.
        • Gość: Paweł Re: zespół poker IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.11, 22:25
          1. Co ma znaczyć "trochę POKORY..." ?? bo nie zrozumiełam
          2. "Co się stanie jak się zmieni skład zespołu?" - pytanie wg mnie jak najbardziej zasadne
          3. "Co sie stanie jak rozwieje się wesele?" - zespół zachowuje zaliczkę - to chyba oczywiste

Pozdsumowując:
          nic nie zrozumiałem z tego co "oj" miał do powiedzenia :)
          • Gość: do P. Re: zespół poker IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 07:31
            Panie Pawle.W momencie kiedy klienci podpisuja umowę(przyszli państwo mlodzi) to pytaja czy za 2 lata zespól ,nie zmieni sklad,a jak pewność czy ludzie którzy podisuja kontrakt nie zakończa znajomości i co wtedy? też oddadzą kapeli zaliczkę?i wtedy należaloby napisac na forum info do innych,kapel aby w przyszlości nie podpisywali umowy z panem Kowalskim,poniewaz rezygnuja z uslug zespolu.A pozatym proszę czytać umowy które podpisujecie,tam jest wyraznie napisane że w przypadku losowym kapela moze zerwac umowę badż zapewnic zastepstwo.To jeśli zachoruję,albo będe mial wypadek albo umrę to tez napiszesz na forum żeby nie brac danej kapeli?
            • Gość: Paweł Re: zespół poker IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.11, 00:19
              Zespół bierze zaliczkę po to, żeby kolejnym pytającym o ten termin mówić: "przykro mi, termin zajęty"

Pozatym znowu nic nie zrozumiałem :)
              Szał!
              • Gość: do mmm12 Re: zespół poker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 10:57
                Odnoszę wrażenie że ten wątek powstał tylko po to, żebyś mogła po raz kolejny wylać swoje żale na tym forum kobieto. Stało się jak się stało, Poker nie zagrał na Twoim weselu- trudno. Zwróć uwagę na początek wątku, dotyczył nowej wokalistki. O twoim rozczarowaniu wiemy z wcześniejszych wątków o zespołach weselnych.
      • Gość: Bless Re: zespół poker IP: *.play-internet.pl 10.05.11, 22:58
        > Tylko nie POKER, gdyż bardzo się przejechałam na tym zespole, ten zespół zamówiłam dwa lata przed ślubem, a rok wcześniej miły Pan się odezwał, że wolałby zagrać na weselu brata (dobra wymówka) ale jeśli się uprę to zagra...

Właśnie - rok wcześniej, czyli nie zostawił cię na lodzie. I nie "uparłaś się, żeby zagrał - czyli zgodziłaś się anulować umowę, a nie musiałaś tego robić.

> ale co to za granie na upartego? tylko by spiep***ł weselicho :/

Oceniasz coś, co się nie zdążyło wydarzyć, bo jesteś hm... wróżką? :)

> sprawę załatwiliśmy w ten sposób że znaleźliśmy inny zespół a POKER zwrócił zaliczkę. Więc, jeśli tak się traktuje klientów to stanowczo - ODRADZAM.

Tak, to znaczy jak? Bo wciąż nie rozumiem twojego oburzenia.

Umawiają się dwa lata przed ślubem i myślą, że wszystko można zaplanować...

• Gość: mmm12 Re: zespół poker IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 13:04
          Fakt nie zostawił mnie na lodzie, ale po co mam brać inny zespół których śpiew mi się nie podoba? Byłam już na kilku weselach więc doskonale wiem jak zespoły śpiewają :) Poza tym wróżką nie jestem ale przy odrobinie inteligencji można się domyślić że jak ktoś robi coś na siłę to marny z tego jest efekt :) a wiadomo każdy chce żeby jego wesele było wyjątkowe :) Nie polecam zespołu POKER gdyż nie dotrzymał słowa, w chwili gdy doszło do rozwiązania umowy został niewielki wybór żeby podpisać umowę z innym zespołem - stąd moje oburzenie.
          • Gość: monolit Re: zespół poker IP: *.cdma.centertel.pl 12.05.11, 20:43
            He brawo dziewczyno! Wesele ma się raz w życiu i każdemu zależy żeby było udane od kościoła po oczepiny ,a tu zespół odwołuje granie to jakby w Kościele zabrakło księdza !!."Pomogli"na odczepnego no bo żebyś nie gadała.Brak odpowiedzialności ze strony zespołu.
    • Gość: krecik Re: zespół poker IP: *.cdma.centertel.pl 10.05.11, 21:17
      może było może Nie.Każdy ma prawo do wypowiedzi na tym forum zarówno pozytywnych jak i negatywnych i wcale nie trzeba do tego pokory. Każdy chce sprawdzić kogo angażuje i czy ta usługa na prawdę jest warta pieniędzy które musi płacić.To oczywiste że ludzie kierują się opinią innych bo to decyduje o wyborze ,no chyba że ktoś sobie przechlapie na całej linii to już inny temat...
    • Gość: Paweł Re: zespół poker IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.11, 22:29
      Znowu zmiana wokalistki ??
      O tej ostatniej już wcale takie złych opinii nie było słychać ...

Niektóre zespoły częściej skład osobowy zmieniają niż inne zespoły krawaty :)
      • Gość: ewi Re: zespół poker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 23:17
        Ładnie śpiewa mi się podoba.
        • Gość: Mi też Re: zespół poker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 22:10
          Nie wiem jak śpiewa wokalistka ale chciałem zauważyć że mi też zespół odmówił...podobna wymówka...mam wrażenie że idą tam gdzie więcej im zapłacą i nie martwią się o młodych, którzy planują ten jeden dzień w swoim życiu...ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, A WRĘCZ ODRADZAM...NIECH SIĘ NAUCZĄ POKORY.
    • Gość: taaa Re: zespół poker IP: *.cdma.centertel.pl 10.08.11, 19:56
      następnego puścili z torbami, chamstwo w czystej niczym niezmąconej postaci/nadal/
    • Gość: xxx Re: zespół poker IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 13:53
      Proszę pamiętać,że umowę się podpsuje po to,aby klient jak i kontrachent miał,mozliwość się z niej wycofać.Ja również gram w kapeli,i już kilkakrotnie SZANOWNI PAŃSTWO NARZECZENI,zrezygnowali z usług(albo wesele się rozwiało,albo najzwyklej nie stać ich na zespół bo ktos ze znajomych znalazł albo zna tańszy) więc po co zapłacić,za dobrą kapelę np 3500zl.skoro w tygodniku reklamują sie zawodowcy po 1000zł.Proszę pamiętać ze to działa w obje strony.
      • Gość: i&l Re: zespół poker IP: *.centertel.pl 17.09.11, 12:57
        A my z zespołu jesteśmy bardzo zadowoleni, super bawią na weselach a nowa wokalistka też całkiem, całkiem. Polecamy!!!!
        • Gość: ania Re: zespół poker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 17:31
          GRALI I BAWILI GOŚCI CUDOWNIE. BARDZO POLECAM!!!!
    • anonimowa27 Re: zespół poker 18.09.11, 22:48
      Miałam okazję bawić się na dwóch weselach w te wakacje gdzie umilał czas właśnie ten zespół. I muszę powiedzieć że bardzo ale to bardzo fajnie grali. Zespół pierwsza klasa.
    • Gość: zadowolony Re: zespół poker IP: *.play-internet.pl 19.09.11, 13:55
      Życzę każdej Młodej Parze takiej oprawy muzycznej jaką oferuje POKER. Wróciłem z wesela gdzie bawił gości ten zespół. Wszyscy, powtarzam wszyscy się super bawili.
      /Nie jestem członkiem zespołu/
      Wielkie dzięki za udaną imprezę!
      • Gość: Lenka Re: zespół poker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 13:41
        Gdyby był taki dobry jak piszecie to nie potrzebowałby takiej reklamy na forum. Pozdrawiam
        • anonimowa27 Re: zespół poker 20.09.11, 18:48
          Droga Lenko: najlepszą reklamą dla tego zespołu jest po prostu uczestniczenie w wesele na którym graja a nie jakieś gó...ane forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka