Dodaj do ulubionych

Debile z ERA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 19:24
Zamiast ERA mamy światową jakość :-)
TI_MOBAJL
Debile szefowie wydają setki milionów złotych na poinformowanie nas, że dołączyliśmy do światowej cywilizacji:-)
Debile szefowie ci z POLSKI posuneli się do tego ,że połowa gówianej gazety to reklama jakie szczęście mnie spotkało.
Mnie jako abonenta od 10 lat bardziej interesowałaby jakaś znacząca obniżka niż nabijanie kasy MICHNIKOWI i jego ferajnie.

Jestem zażenowany,że czytelnikom gó...anej gazety trzeba na co drugiej stronie przypominać o TI-MOBAJL ,ale może tak właśnie działa ta gazeta z jej papką medialną:-)

Obserwuj wątek
    • Gość: zdegustowany Re: Debile z ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 19:31
      To jest jednocześnie łapówka dla MICHNIKA, by nie pisał, że sieci komórkowe współpracują z tajnymi polskimi służbami,a Polska ma najbardziej inwigilowane społeczeństwo :-(
    • Gość: gg Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 21:52
      Tuskomatołom z wyborczej trzeba wiele razy powtarzać to samo,żeby zapamiętali:-).
      U nich normalka albo pis albo kościól jako obsesje adasia m.
      • Gość: oj Re: Debile z ERA IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 09:57
        A ja panie ZDEGUSTOWANY,skopiowalem wpis który napisaleś i wyslalem do ERY.Jak zaplacisz za ublizanie,to może przejrzysz na oczy.Chyba ze jestes biznesmanem.
        • Gość: pojebany Re: Debile z ERA IP: *.146.53.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.06.11, 10:06
          T-Mobile (dawna ERA) to niemiecka firma. A niemieckie znaczy zasrane. I to się sprawdza. Zaraza wywołana żywnością skażoną bakteriami pałeczek okrężnicy (E. Coli) to kolejne świadectwo, że to naród brudasów, srających do własnego żarcia. To naród niemiecki wydał na Świat, i powołał na Kanclerza Adolfa Hitlera, największego europejskiego zbrodniarza wszech czasów. To Ferdynand Porsche, założyciel firmy Volkswagen, odbierał nagrodę przemysłu niemieckiego od kanclerza 3 rzeszy Adolfa Hitlera, produkował maszyny wojenne do zabijania ludzi kierowany kapitalistyczną rządzą zysku. Cyklon-B, czyli kwas pruski to niemiecki wynalazek, służący do masowego mordowania ludzi w niemieckich obozach koncentracyjnych. Niemieckie kojarzy mi się z zapachem śmierci. T-Mobil też mi śmierdzi, niemieckim trupem.
          • Gość: his Re: Debile z ERA IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 20:11
            ale jesteś poje.... , Hitler był z Austrii
          • Gość: MNK Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 14:44
            Przenieś sie do Orange - tam francuzi spijają śmietankę
    • Gość: ... Re: Debile z ERA IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 10:11
      Jak to się stało, że największa polska sieć komórkowa stała się niemiecka?
      • Gość: pojebany Re: Debile z ERA IP: *.146.107.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.06.11, 10:20
        ERA, marka telefonii moblinej (komórkowej), należąca do PTC (Polskiej Telefonii Cyfrowej) od samego początku swego istnienia była firmą niemiecką. Udziałowcami i założycielami firmy były Deutsche Telekom oraz Vivendi po 25% i Elektrim 50%. Po plajcie Elektrimu i dealu Solorza Żaka (tego od Polsatu) udziały przejęli pozostali udziałowcy, ale zdążyli się pokłócić o wpływy i udziały w zyskach. Wygranym został DT (prowadzący markę T-Moble), który ostatecznie przejął 100% udziałów w PTC, właścicielu marki ERA, którą to zamienia obecnie na T-Mobile, po skasowaniu za zmianę marki po kilkaset milionów złotych rocznie za prawo do używania tej "globalnej" marki, co w Polsce jest uważane wg prawa za tzw. ceny transferowe, służące do przewalenia nieopodatkowanych pieniędzy do firmy matki, w tym przypadku do Niemiec. Era to kolejny przykład przysłowiowego "oszwabienia" Polaków przez Niemców.
        • Gość: KOALA Re: Debile z ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 09:24
          Inny debil z ERY to dzisiejszy szef tuskowej ABWhery , który nie wie ile kosztuje auto i kupuje je za 20% wartości rynkowej
          Tuskomatoły zamiast ukarać Bondaryka zgnoiły urzędnika skarbowego jednego z tych z wiernych pułków platyformerskich :-)))
          oj biada biada wam platfusięta

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9848365,Dymisja_w_Urzedzie_Kontroli_Skarbowej__Za_sprawe_Bondaryka_.html
          • Gość:   Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 11:32
            Miliony niemieckich oiro marnowane na nudną i bezsensowną kampanię reklamową.
    • Gość: zdegustowany Re: Debile z ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 10:25
      sE MOZESZ WYSYŁAĆ GDZIE CHCESZ :-))))
      A poziom reklamy telewizyjnej jest również beznadziejny z Nowickim starym dziadkiem pieprzącym głupoty kilkadziesiąt razy dziennie W DOŚĆ DŁUGICH SPOTACH.
      100mln złotych wyrzucone w błoto przez polskich tuskomatoów z ery

Mogli taka kasę wydać na chore dzieci i trochę przy okazji pokazać więcej KLASY..
    • Gość: zdegustowany Re: Debile z ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 10:43
      Niedługo okaże się ile kasy tski TI-MOBAJL odprowadzi kasy za wykorzystanie logo do swojej centrali w bunkrze pod Berlinem a jakie podatek zapłaci do naszego budżetu.
      To do wiadomości ciechanowskiemu szpiclowi - kablowi , że mamy obaj debili w kierownictwie ery , którzy 100mln lekka rączką wydali na głupawe wkładki w gazetach , głupawe reklamy jak dla motłochu bezrozumnego
      • Gość: pojebany Debile z ERA IP: *.146.51.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.06.11, 10:47
        Przykład Ery (PTC), to doskonały przykład jak pogrobowcy Adolfa Hitlera po raz kolejny "oszwabili" Polaków.
    • Gość: elvis @zdegustowany. IP: *.cnow.pl 07.06.11, 13:20
      Gość portalu: zdegustowany napisał(a):

> Zamiast ERA mamy światową jakość :-)
      > TI_MOBAJL
      > Debile szefowie wydają setki milionów złotych na poinformowanie nas, że dołączy
      > liśmy do światowej cywilizacji:-)
      > Debile szefowie ci z POLSKI posuneli się do tego ,że połowa gówianej gazety to
      > reklama jakie szczęście mnie spotkało.
      > Mnie jako abonenta od 10 lat bardziej interesowałaby jakaś znacząca obniżka niż
      > nabijanie kasy MICHNIKOWI i jego ferajnie.
      >
      > Jestem zażenowany,że czytelnikom gó...anej gazety trzeba na co drugiej stronie
      > przypominać o TI-MOBAJL ,ale może tak właśnie działa ta gazeta z jej papką medi
      > alną:-)

>
      Jeszcze takiego matoła nie czytałem. Co ma Michnik do sieci telefonii komórkowej? Michnik to nie Rydzyk.
      Ps. Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego, że każde twoje kliknięcie na gazeta.pl to złotówka więcej w kieszeni jego właściciela. Innymi słowy, ty także matole "nabijasz kasę" temu znienawidzonemu Michnikowi.
    • przegladbiznesowy.com Re: Debile z ERA 07.06.11, 13:28
      Przeglądając codzienne gazety zauważyłem nadmiar reklam T-MOBILE w Gazecie Wyborczej,a brak ich np.w Rzeczpospolitej nie wspominając o Naszym Dzienniku.
      Wczoraj faktycznie z 10stron wykupionych musiało sporo kosztować marketing T-MOBILE
      • Gość:   Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 19:30
        Reklama bezsensowna ale jeśli ktoś chce marnować pieniądze to kto bogatemu zabroni. Założę się, że gdyby powstała firma która daje uczciwe zasady i ceny niższe o tyle procent, ile inni wydają na reklamę, wykosiła by cały rynek bez jednej reklamy.
        Miałem kiedyś telefon w Erze w czasach kiedy pierwsze 5 sekund rozmowy było za darmo. Nie wspominam tego czasu miło. Zresztą jak można miło wspominać telefon bez zegarka :D.
    • Gość: winter Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 20:22
      do zdegustowanego - ULŻYŁO?
    • Gość: historyk Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 00:17
      Wszyscy wiedzą oprócz jednego tuskodebila z tego forum,ze Michnika imperium oparte jest na tym ,że ma reklamy niewspółmierne do jakości jego pożal się Boże gazetki gó...anej.
      Przeoranie świadomości idzie wolno , ale idzie co widać po nakładzie tego gówna medialnego spadającego od lat.

• Gość:   Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 08:44
        Jakie reklamy? Telewizji nie oglądam, gazet nie kupuję a na necie mam adblocka :D.
        • Gość: pojebany Re: Debile z ERA IP: *.204.55.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.11, 08:54
          Precz z korporacyjną papką reklamową dla przygłupów!
          • Gość: zdegustowany Re: Debile z ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 09:58
            BIORĘ DO ręki to gó... medialne za 1.60zł w prenumeracie miesięcznej i na pierwszej stronie nie gdzieś na końcu ,ale na pierwszej stronie czytam o społdzielni tuskodebila prawej ręki Tuska . gdzie wszyscy to jedna wielka rodzina jest tam zatrudniona.
            Jednocześnie znajdę teksty debili dziennikarzy i samego Michnika , którzy bedą zachwalać PO i Tuska jako mężów opatrznościowych Polski.
            No kto tu jest pojebanym debilem ? Jakiej my chcemy Polski ? Jakiej my chcemy prasy ?
            1.60zł za gazetę to jest cena poniżej kosztów produkcji a tacy debile z timobajl płacą
            wyborcza.pl/1,76842,9736930,Agencja_rodzinna__czyli_kto_pracuje_w_Panstwowej_Agencji.html
            • Gość: pan-pikuś Każdy twój post durniu to kasa dla Agory. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 12:45
              Co tak wytrzeszczasz gały? Nie wiesz, że reklamodawcy kierują się ilością odsłon stron www?. Spie...j na na forum ówarzam rze! Nie dorabiaj Agory!
              • Gość: gość do matołów IP: *.xdsl.centertel.pl 08.06.11, 13:17

ktoryś tam się dusi ze zdegustowany obraza innych,od czego matole jest to forum?
                A gdzie wolność słowa!
                Oskarż mnie teraz ze nazwałam Cię matołem i leć do sądu
              • Gość: XZW Re: Każdy twój post durniu to kasa dla Agory. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 13:18
                po tuskodebiach można dziś pojezdzać jak po łysej kobyle :-)

www.tvn24.pl/-1,1706075,0,1,bloger-krytykowal-wladze-sad-mial-do-tego-prawo,wiadomosc.html
            • Gość: zdegustowany Re: Debile z ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 13:01
              Co w temacie ERY ?
              Własnie dostalem facjaty tych co 100mln wydają lekką rączka .

Mirek Rakowski
              Grzesiu Bors
              Mariusz Malec

Gruba ksiązeczka za która chłopcy z ferajny sobie odbiją na fakturach
              • Gość: michał Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 14:35
                Mam abonament i jest oferta darmowych rozmów ze wszystkim na swiecie w T-Mobile,ale trzeba zaplacic 39zl / mc
                ot darmocha by ich ....
                • Gość: ... Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 15:28
                  Nie przesadzaj jeśli firma ma kilkunastu przedstawicieli w Europie tym patentem może zaoszczędzić setki tysięcy złotych rocznie. Zresztą w kontach firmowych (70 pln +) pewno jest za darmo.
    • Gość: gość Re: Debile z ERA IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 18:11
      co to za śmieszny burak założył ten post?
    • Gość: misio Re: Debile z ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 11:53
      oferta wysłana smsem przez operatora
      wysłanie smsa poza POLSKA az 53gr netto albo brutto
      oto przykład niewidzialnych granic i murów jakie nas dzielą .
      zarabiają jak cygan na matce raz w Polsce i do tego u siebie
      • Gość:   Re: Debile z ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 12:04
        Nie ma to jak zetafon i umiarkowany pęd do plotkowania. 50 PLN na 3 miechy i jeszcze zostaje :).
        • Gość: zdegustowany Re: Debile z ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:39
          Nowicki gorzej niz moherowy pisior

nie wie co reklamował , nie korzysra z telefonu
          www.se.pl/multimedia/video/show/2759/jan-nowicki/
          obłęd, obłed

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka