Dodaj do ulubionych

Kocham Was!

IP: *.147.107.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.06.11, 11:05
Drodzy moi szanowni Adwersarze. Korzystając z okazji, pragnę jednocześnie podziękować Wam, moim szanownym adwersarzom, krytykom i przeciwnikom za konstruktywną polemikę z moimi postami. Jest to dla mnie osobiście wielce pouczające doświadczenie. Cieszę się także, że mogłem swoimi postami spowodować pewien ferment intelektualny dotyczący władzy samorządowej sprawowanej w naszym mieście. Pozdrawiam Państwa serdecznie i życzę Wam konstruktywnego oraz owocnego korzystania z forum na portalu gazeta.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: Kocham Was! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 11:45
      Tu pożegnanie? HURA!!!!!!!!!
      • Gość: forumowicz Re: Kocham Was! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:02
        Nie ciesz się. Trol wróci pod innym nickiem.
        • Gość:   Re: Kocham Was! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:20
          Raczej pod innymi :). Ale tą emanującą głupotę pisaka łatwo będzie rozpoznać.
          • Gość: Na zdrowy rozum Re: Kocham Was! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 20:11
            Trochę wiary w ludzi forumowicze
            • Gość: Personatus Re: Kocham Was! IP: *.tktelekom.pl 16.06.11, 09:40
              A ja tam go lubię... Mimo iż nie rajcują mnie gatki o polityce czy rządzie...
              • Gość: pojebany Kocham Was! IP: *.146.54.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.06.11, 10:54
                No nie wytrzymałem i musiałem:)
                Polecam przeczytać:
                wolnemedia.net/prawo/bloger-krytyk-z-mosiny-zostal-uniewinniony/
                wolnemedia.net/tag/platforma-obywatelska/
                wolnemedia.net/aktywizm/w-obronie-wolnosci-w-internecie/
                >>Bloger krytykujący burmistrz Mosiny, skazany w styczniu za zniesławienie, został uniewinniony przez Sąd Okręgowy w Poznaniu. Sędzia Leszek Matuszewski zwrócił uwagę na to, że osoby publiczne muszą liczyć się z ostrzejszą krytyką dziennikarzy obywatelskich.
                O sprawie blogera z Mosiny „Dziennik Internautów” pisał najpierw w styczniu br. Wówczas bloger i dziennikarz Łukasz Kasprowicz został skazany przez Sąd Rejonowy Poznań Stare Miasto na 10 miesięcy ograniczenia wolności, prace społecznie użyteczne oraz roczny zakaz wykonywania zawodu. To wszystko za krytyczne publikacje dotyczące pani burmistrz Mosiny Zofii Springer. Wyrok był od początku kontrowersyjny, bo teksty Kasprowicza zawierały raczej krytykę i ciekawe pytania niż treści zniesławiające. Trudny do zrozumienia był zakaz wykonywania zawodu. W obronie blogera od razu stanęła Helsińska Fundacja Praw Człowieka, a potem nawet Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji. Rozprawa apelacyjna dotycząca blogera z Mosiny odbyła się 29 kwietnia 2011 r. w Sądzie Okręgowym w Poznaniu. Wówczas wyrok został uchylony i sprawa została przekazana do ponownego rozpoznania. Przedwczoraj, 8 czerwca Sąd Okręgowy w Poznaniu uniewinnił Łukasza Kasprowicza. Obserwująca sprawę Helsińska Fundacja Praw Człowieka donosi, że uniewinnienie dotyczy 13 z 15 zarzutów. W stosunku do dwóch pozostałych zarzutów, co do których sąd drugiej instancji zmienił kwalifikację prawną z art. 212 kk na 216 kk (znieważenie) – Sąd Okręgowy umorzył postępowanie z uwagi na znikomą szkodliwość społeczną czynu (sygn. akt IV Ka 266/11). Ostro, ale w interesie społecznym. HFPC donosi też, że sąd podzielił argumentację obrońców przedstawioną w apelacji i w ustnych motywach orzeczenia odniósł się do standardów wolności słowa wypracowanych przez Europejski Trybunał Praw Człowieka. Przede wszystkim sędzia Leszek Matuszewski zwrócił uwagę na to, że osoby publiczne muszą liczyć się z dalej posuniętymi granicami dozwolonej krytyki ze strony dziennikarzy obywatelskich. Mają oni prawo do wyrażania nawet ostrych opinii, jeśli dotyczą działalności publicznej urzędnika i są formułowane w interesie społecznym. Wydany wyrok uniewinniający jest prawomocny. Pisemne uzasadnienie wyroku ma być opublikowane w serwisie Obserwatorium Wolności Mediów prowadzonym przez HFPC. Nie po raz pierwszy polski sąd stwierdza, że osoby publiczne muszą liczyć się z ostrzejszą krytyką w internecie. W ubiegłym roku Sąd Apelacyjny we Wrocławiu uznał, że nazywanie działań stałego dyskutanta forum trollingiem nie jest bezprawne. Sąd kierował się tym, że osoba dyskutująca w internecie robi z siebie osobę publiczną, a dla takiej osoby granice dopuszczalnej krytyki są szersze. Czytelnicy mogą też pamiętać sprawę serwisu NaszaKalwaria.pl. Wówczas sąd uznał, że komentarze zamieszczane w sieci mają charakter opinii, która z zasady nie podlega ocenie w oparciu o kryterium prawdy i fałszu. Wówczas sąd stwierdził nawet, że wpisy na niskim poziomie także podlegają ochronie, a sądy – oceniając skarżone wypowiedzi – muszą brać pod uwagę ogólny poziom toczącej się w społeczeństwie debaty.
                Opracowanie: Marcin Maj
                Na podstawie: Helsińska Fundacja Praw Człowieka
                Źródło: Dziennik Internautów<<
                • Gość:   Re: Kocham Was! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 12:05
                  Nie wytrzymałeś już z 20 razy i pisałeś pod innym nickiem :D. Nie masz jaj nałogowcu :D.
                • Gość: pan-pikuś Zażyj stoperan jełopie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 12:15
                  Gość portalu: pojebany napisał(a):

> No nie wytrzymałem i musiałem:)

STOPERAN.
                  • Gość: pojebany Dziękuję za szczerą troskę o moje zdrowie:) IP: *.147.91.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.11, 12:49
                    Pozwolę sobie odpowiedzieć na poprzednie posty, nie zniżając się poziomu moich szanownych przedmówców. Otóż, mój nick "pojebany" jest jeden z jednego IP, nie korzystam z innego dostępu do sieci, ale wiedzących lepiej nie przekonam, ich strata. Co do zażywania środków farmakologicznych, to uprzedzam, że kłopotów gastrycznych nie mam, ale dziękuję za, chcę wierzyć w człowieka, szczerą troskę o moje zdrowie.
                    Jak zdążyłem się jednak zorientować, jednak niektórzy czytelnicy i forumowicze doskonale odczytali moje przesłanie. Żałuję jednak, że co po niektórym jednak zabrakło zdrowego rozsądku i dystansu, a szkoda ale nadal mam nadzieję, że ich fanatyzm i zacietrzewienie minie wraz z upałami. Pozdrawiam serdecznie wszystkich szanownych forumowiczów.
                    W Ciechanowie dużo się dzieje, demokracja to nie tylko wybory co 4 lata, to również m.in. społeczna kontrola poczynań władzy przez nas wybranej. Internet jest świetnym, póki co, medium i platformą dla swobodnej wymiany myśli w społeczeństwie. Włada nie ma monopolu na nasze życie, to władza ma służyć nam obywatelom i mieszkańcom.
                    • Gość: M. Re: Dziękuję za szczerą troskę o moje zdrowie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 21:05
                      No i jak zwykle z sensem i na temat, ale widzisz tu nie chodzi o polemikę, ciechanowiacy szukają innych wrażeń, ciechanowiacy potrzebują festynów i browara, muszą komuś "pojechać", kogoś wyszydzić... Podziwiam Cię, że masz siłę się jeszcze użerać. Mnie się już nie chce:)) Nie rozumiem tubylców, mam wrażenie, że żyją w jakiejś innej czasoprzestrzeni, zacietrzewieni w jakieś bezsensowne konflikty, nienawiść i zawiść. Niby tu się wychowywałam, ale gdzieś po drodze zgubiłam ciechanowską mentalność. No i oczywiście oceniają człeka po ubiorze, nie masz kurtki Northface, nie jesteś godzien znajomości z "wyższą klasą":D. Pzdr.
                    • Gość: Donald Ma Tole Re: Dziękuję za szczerą troskę o moje zdrowie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 21:32
                      POJEBANY POJECHAŁEŚ PO BANDZIE idz napij się :-)
                      Tu internet nie ma żadnej siły oddziaływania na władzę

Internet jest
                      > świetnym, póki co, medium i platformą dla swobodnej wymiany myśli w społeczeńs
                      > twie. Włada nie ma monopolu na nasze życie, to władza ma służyć nam obywatelom
                      > i mieszkańcom.
                      • Gość: jopti Re: Dziękuję za szczerą troskę o moje zdrowie:) IP: *.205.92.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.11, 06:31
                        Racja. Przemek wie to najlepiej. Walczy po stronie jedynie słusznych wartości wyznawanych przez jedynie słuszną partię na tym forum od lat. I nic. Głupie społeczeństwo nie podziela jego wiary w nieomylność osieroconego po bracie bożka. Naczytał się GP i ND, nasłuchał RM do tego stopnia, że ta propaganda dla zniewolonych umysłów wydała mu się tożsama z jego świadomością.
                        • Gość: zbychu Re: Dziękuję za szczerą troskę o moje zdrowie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 08:11
                          Trzeba mieć zdrowo nasrane pod czaszką by twierdzić o NIE zniewoleniu umysłu jaki proponuje propaganda rządowa i rządowi dziennikarze.

• Gość: wujek dobra rada Re: Dziękuję za szczerą troskę o moje zdrowie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 08:20
                            Przemo ty lepiej znajdź sobie żonę bo ci mięśnie ręki w końcu wysiądą a to ciśnienie które cię męczy widać, możesz spożytkować przecież w inny sposób niż trollowanie na forum !!!
    • Gość: Pszemmm Re: Kocham Was! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 10:11
      Kocham Was bezwarunkowo bez żadnych warunków brzegowych.

Pozdrawiam Państwa serdecznie i życzę Wam konstruktywnego oraz owocnego korzystania z
      forum na portalu gazeta.pl.
      • Gość: cham Kocham Was, ru...ąc was analnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 14:31
        ten pojebany sku...syn to jakiś pie...ny anarchista, podnoszący rękę na demokratyczną władzę
        • Gość: Nie nie nie Re: Kocham Was, ru...ąc was analnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 17:59
          A my cie nie !!! i czochraj bobra !!
          • Gość:   Re: Kocham Was, ru...ąc was analnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 18:34
            PSZEMawia PSZEMawiaj :D.
            • Gość: oczko Re: Kocham Was, ru...ąc was analnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 15:47
              Pojebany ale mądralinski:):):) wolę jak jesteś pojebany:) Czytając -ktoś wyżej napisał ,że pojebany to Przemmmm. Cz y to prawda:) Nie żebym znała Przema ale kilka razy ktoś na forum napisał do mnie " Przem" dlatego usilnie starałam się znalezc jakiś tekst Przema. W czym Go przypominam ?:):)):):): Nurtuje mnie to od dłuższego czasu :):):)
              • Gość:   Re: Kocham Was, ru...ąc was analnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 22:05
                Znajdź pierwszy lepszy temat polityczny i masz 99.99% pewności, że zaczął go Pszem. A jeśli jest dużo jadu pod adresem PO, prezydenta WW to na 150%. Wszystkich nicków to on sam nie pamięta :D.
              • Gość: d Re: Kocham Was, ru...ąc was analnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 00:06
                to musiał pisać Pszem , info dla oczka
                forum.gazeta.pl/forum/w,557,126331909,,Wypowiedz_rzeczniczki_prezydenta_sami_ocencie_.html?v=2&wv.x=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka