Dodaj do ulubionych

Prezes Jagodziński

IP: *.play-internet.pl 01.07.11, 14:27
Minęły 2tygodnie od przejęcia władzy w Puk a już mamy 2zwonienia pracowników przez pana prezesa brawo kto następny do zwolnienia ma pan specyficzne podejście do pracowników oby tak dalej
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 01.07.11, 14:35
      Był już temat PUK proszę przejść do tamtego Postu, a skoro zwolnił to znaczy ze nie byli potrzebni!!!!! Racja
      • Gość: franio Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 16:16
        a firmę radnego milewskiego też zwolni
        • Gość: Niezależni Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 18:18
          Na ich miejsce zatrudni z CBUW lub z rodziny.
        • Gość: Niezależni Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 18:19
          Na ich miejsce zatrudni z CWS lub z rodziny.
      • Gość: WOJTEK Re: Prezes Jagodziński IP: *.play-internet.pl 01.07.11, 19:03
        ciekawe czy jakby ciebie zwolnili byś tak kozaczył Filipie z Konopii
        • Gość: Niezależny Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 09:45
          Nie kozaczyłbym. Każde zwolnienie to dla zwalnianego pozbawianie jego i jego rodziny środków do życia. Jest to duża trauma. A moje stwierdzenie to dygresja. Pan prezes był i jest popierany przez zwiącji. Czym w Ciechanowie jest Solidarność.? Odpowiedzcie sobie sami. Pan Jagodziński przypomni sobie o ludziach jak większość tych cwaniaków przed wyborami. Głosujecie na cwaniaków a potem macie pretensje. Ludzie uczciwi i prospołeczni w wyborach przepadają. Ludziom zygać się chce jak się dowiadują, ze radni są za pieniądze. Cały ten kraj jest tak rządzony i tak jest.
      • Gość: Juzio Re: Prezes Jagodziński IP: *.cnow.pl 05.07.11, 22:33
        "Był już temat PUK proszę przejść do tamtego Postu, a skoro zwolnił to znaczy ze nie byli potrzebni!!!!! Racja " jak nie byli potrzebni to po co były Prezes Pikus wogóle ich zatrudnił?? jakąś funkcje w zakładzie pełnili!!!
    • Gość: galeon Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 21:44
      a co ma się czaić? był kiedyś taki prezio stryczek co sępił swoim a zostawiał 5 kolumne i widać jak skończył. Ten przynajmniej porządzi tyle co waldek, od którego się nauczył jak działać skutecznie.
      • Gość: Filip Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 02.07.11, 09:54
        Pewnie Jak ktoś tylko pierdzi w stołek to niech zwalnia. Jestem za.
        • Gość: gość Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:48
          a to kto byl nie wygodny ...
          • Gość: rysio łubu dubu łubu dubu IP: *.tktelekom.pl 04.07.11, 17:12
            niech żyje nam prezes klubu.
            • Gość: Jarząbek łubu dubu łubu dubu łubu dubu łubu dubu IP: *.146.244.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.11, 22:38
              Niech żyje nam, nasz najdroższy i najukochańszy Prezes!
    • Gość: qwerty Re: Prezes Jagodziński IP: *.cnow.pl 05.07.11, 22:25
      Powodzenia mu życze w takim tempie to on to końca roku zwolni wszystkich pracowników i sam będzie ze śmieciami dopier... i ulice zamiatał, brawo brawo ZKM już stoi na skraju bankructwa, teraz i PUK pan prezes rozpier...
      • Gość: Pan Wacław Re: Prezes Jagodziński IP: *.205.108.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.11, 22:56
        Pracownicy PUK kochają naszego Pana Prezesa! Hurra, Hurra, hurra, niech żyje nam Nasz Pan Prezes! Mieszkańcy też kochają Pana Prezesa! Nigdy jeszcze tak dobrze PUK w Ciechanowie nie funkcjonował, jak obecnie pod światłym kierownictwem naszego Pana Prezesa.
        • Gość: Zdzich Re: Prezes Jagodziński IP: *.cnow.pl 06.07.11, 15:39
          Panie Wacławie Niech Pan weźmie łopatę w rękę i nichaj pan z całej siły pier.dolnie się nią w swój pusty tempy łeb!!!
          z uszanowaniem Zdzisław:)
          • Gość: Pan Wacław Prezes Jagodziński IP: *.182.101.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 16:40
            Zdzichu, dziękuję za dobrą radę. Wzruszyła mnie Twoja szczera troska o moją głowę. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego popołudnia:)
            A Naszego dobrodzieja Pana Prezesa to kocham i ubóstwiam, niech żyje nam i trwa!
            • Gość: ??? Re: Prezes Jagodziński IP: *.180.27.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 17:32
              A zapomiał już prezes jak leżał pijany przy portierni jak był dyspozytorem???
              • Gość: gość Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 16:13
                a to podobno zwolnili tego starego siwego a po co miał się jeszcze plątać dawno na emeryturze działkę ma blisko...
                • Gość: Niezależny Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 22:25
                  Jeśli emeryt to mial rację. Albo praca albo emerytura. Jagodziński ma Pan mój głos . Wszyscy emeryci na emerytury. Mlodzi nie maja pracy.
                  • Gość: gość Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 17:21
                    emeryt K. na zlecenie po wysypisku śmieci biegał ...
                    • Gość: Piko Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 13:29
                      Teraz czas na Prezydenta i Starostę. Co jeszcze te staruszki robią w MOPS i DPS Krucza.
    • Gość: Górka Forever Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 16:50
      Tempy cep ten prezes, ale z układu. Czas rozjebutać układ! Piszmy zatem. Róbmy obciach pacanom.
      • Gość: Mieszkaniec Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.11, 07:37
        Te staruszki to też numer.
        • Gość: Wojtek Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 13:01
          Mam nadzieje że niedługo pójdą na emeryturę. Ta z Krubina to chociaz pracownicy maja dobre zdanie. Ta z Mops-u świadczą pisma do Prezydenta a niedługo do gazet., biskupa, oraz ministwrstwa.
          • Gość: peowiec Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 13:44
            A do prezydenta?
            • Gość: Pracownik MOPS Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 13:48
              Prezydent dostał tyle pism na ten temat , że więcej nie warto. Być może był oszukiwany. Ale granica została przekroczona. Stowarzyszenie do spraw mobingu będzie pilotować Ciechanowski MOPS łącznie z parlamentarzystami.
    • Gość: Gość Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 15.07.11, 09:00
      Prezes Jagodziński jeśli ma nadmiar pracowników to na samym początku powinien pozwalniać tych, którzy mają założoną swoją własną działalność i dorabiają po godzinach. Mają z tego kasę, bo skoro pracują "ciężko" w swoim zakładzie pracy, kierownicy, szefostwo i sam Pan Prezes tak od nich wymagają, że nie mają się czasu w tyłek podrapać. I powiecie mi że tacy ludzie mają jeszcze swoje działalności pozakładane ewentualnie pracują na czarno! Skąd mają tyle sił??? Przecież to wołem roboczym trzeba być żeby tyle godzin pracować. W takim razie zwolnić takich ludzi bo oni sobie poradzą , a zatrudnić takich, którzy pracy nie mają. Taka będzie moja kolejna petycja u Pana Prezesa Jagodzińskiego. Myślę, że to dobry pomysł na oszczędności.
      • Gość: Kuba Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 04.08.11, 11:50
        Mam pytanie.... Czy można składać papiery na stanowisko kierowcy?Czy już ktoś jest przyjęty? Słyszałem, że szukają więc może jeszcze nie mają nikogo z odpowiednimi kwalifikacjami i z odpowiednim doświadczeniem.
        • Gość: ekolog Re: Prezes Jagodziński IP: 80.50.127.* 05.08.11, 11:01
          piszecie państwo pierdoły.nowy prezes pojawił się w puk w bardzo ważnym okresie dla ekologi w polsce i ciechanowie.nowa ustawa śmieciowa zweryfikuje nie tylko prezesa,ale również całe władze gminy.wp rawdzie jak dowodzi historia zepchną one opowiedzialność na puk. dużo. od nowego prezesa będzie zależało jak kij popłynie
        • Gość: do Kuba Re: Prezes Jagodziński IP: *.play-internet.pl 18.08.11, 09:55
          Tak składaj zwolnił12osób to cię przyjmie..ta pała
          • Gość: KUBA Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 18.08.11, 17:05
            Pewnie że zwolnił tych którym skończyła umowa. Ma rację niech pozbywa się tych którzy sa zbędni. Popieram takie decyzje w ramach oszczędności.
            • Gość: WOJTEK Re: Prezes Jagodziński IP: *.play-internet.pl 18.08.11, 20:02
              Widać że jesteś dobrze poinformowany skoro piszesz najpierw czy można składać papiery a póżniej pojeżdzasz po zwolnionych dobry Kubuś z ciebie
    • Gość: osa Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 20:13
      Zgadzam się z Wojtkiem..... a przez takiego Pana Jagodzińskiego niektórzy stracili chleb dla swoich dzieci.ale co jego to obchodzi.
      • Gość: ? Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 17:20
        Co to za oszczędności skoro zwolnił sprawdzonych pracowników /nie przedłużył umów/ a na ich miejsce przyjął nowych....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka