Gość: WOJTEK IP: *.play-internet.pl 01.07.11, 14:27 Minęły 2tygodnie od przejęcia władzy w Puk a już mamy 2zwonienia pracowników przez pana prezesa brawo kto następny do zwolnienia ma pan specyficzne podejście do pracowników oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 01.07.11, 14:35 Był już temat PUK proszę przejść do tamtego Postu, a skoro zwolnił to znaczy ze nie byli potrzebni!!!!! Racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 16:16 a firmę radnego milewskiego też zwolni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależni Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 18:18 Na ich miejsce zatrudni z CBUW lub z rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależni Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 18:19 Na ich miejsce zatrudni z CWS lub z rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: Prezes Jagodziński IP: *.play-internet.pl 01.07.11, 19:03 ciekawe czy jakby ciebie zwolnili byś tak kozaczył Filipie z Konopii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależny Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 09:45 Nie kozaczyłbym. Każde zwolnienie to dla zwalnianego pozbawianie jego i jego rodziny środków do życia. Jest to duża trauma. A moje stwierdzenie to dygresja. Pan prezes był i jest popierany przez zwiącji. Czym w Ciechanowie jest Solidarność.? Odpowiedzcie sobie sami. Pan Jagodziński przypomni sobie o ludziach jak większość tych cwaniaków przed wyborami. Głosujecie na cwaniaków a potem macie pretensje. Ludzie uczciwi i prospołeczni w wyborach przepadają. Ludziom zygać się chce jak się dowiadują, ze radni są za pieniądze. Cały ten kraj jest tak rządzony i tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzio Re: Prezes Jagodziński IP: *.cnow.pl 05.07.11, 22:33 "Był już temat PUK proszę przejść do tamtego Postu, a skoro zwolnił to znaczy ze nie byli potrzebni!!!!! Racja " jak nie byli potrzebni to po co były Prezes Pikus wogóle ich zatrudnił?? jakąś funkcje w zakładzie pełnili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galeon Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 21:44 a co ma się czaić? był kiedyś taki prezio stryczek co sępił swoim a zostawiał 5 kolumne i widać jak skończył. Ten przynajmniej porządzi tyle co waldek, od którego się nauczył jak działać skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 02.07.11, 09:54 Pewnie Jak ktoś tylko pierdzi w stołek to niech zwalnia. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:48 a to kto byl nie wygodny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio łubu dubu łubu dubu IP: *.tktelekom.pl 04.07.11, 17:12 niech żyje nam prezes klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek łubu dubu łubu dubu łubu dubu łubu dubu IP: *.146.244.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.11, 22:38 Niech żyje nam, nasz najdroższy i najukochańszy Prezes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Prezes Jagodziński IP: *.cnow.pl 05.07.11, 22:25 Powodzenia mu życze w takim tempie to on to końca roku zwolni wszystkich pracowników i sam będzie ze śmieciami dopier... i ulice zamiatał, brawo brawo ZKM już stoi na skraju bankructwa, teraz i PUK pan prezes rozpier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wacław Re: Prezes Jagodziński IP: *.205.108.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.11, 22:56 Pracownicy PUK kochają naszego Pana Prezesa! Hurra, Hurra, hurra, niech żyje nam Nasz Pan Prezes! Mieszkańcy też kochają Pana Prezesa! Nigdy jeszcze tak dobrze PUK w Ciechanowie nie funkcjonował, jak obecnie pod światłym kierownictwem naszego Pana Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Re: Prezes Jagodziński IP: *.cnow.pl 06.07.11, 15:39 Panie Wacławie Niech Pan weźmie łopatę w rękę i nichaj pan z całej siły pier.dolnie się nią w swój pusty tempy łeb!!! z uszanowaniem Zdzisław:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wacław Prezes Jagodziński IP: *.182.101.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 16:40 Zdzichu, dziękuję za dobrą radę. Wzruszyła mnie Twoja szczera troska o moją głowę. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego popołudnia:) A Naszego dobrodzieja Pana Prezesa to kocham i ubóstwiam, niech żyje nam i trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Prezes Jagodziński IP: *.180.27.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 17:32 A zapomiał już prezes jak leżał pijany przy portierni jak był dyspozytorem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 16:13 a to podobno zwolnili tego starego siwego a po co miał się jeszcze plątać dawno na emeryturze działkę ma blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależny Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 22:25 Jeśli emeryt to mial rację. Albo praca albo emerytura. Jagodziński ma Pan mój głos . Wszyscy emeryci na emerytury. Mlodzi nie maja pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 17:21 emeryt K. na zlecenie po wysypisku śmieci biegał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piko Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 13:29 Teraz czas na Prezydenta i Starostę. Co jeszcze te staruszki robią w MOPS i DPS Krucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górka Forever Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 16:50 Tempy cep ten prezes, ale z układu. Czas rozjebutać układ! Piszmy zatem. Róbmy obciach pacanom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.11, 07:37 Te staruszki to też numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 13:01 Mam nadzieje że niedługo pójdą na emeryturę. Ta z Krubina to chociaz pracownicy maja dobre zdanie. Ta z Mops-u świadczą pisma do Prezydenta a niedługo do gazet., biskupa, oraz ministwrstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peowiec Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 13:44 A do prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik MOPS Re: Prezes Jagodziński IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 13:48 Prezydent dostał tyle pism na ten temat , że więcej nie warto. Być może był oszukiwany. Ale granica została przekroczona. Stowarzyszenie do spraw mobingu będzie pilotować Ciechanowski MOPS łącznie z parlamentarzystami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 15.07.11, 09:00 Prezes Jagodziński jeśli ma nadmiar pracowników to na samym początku powinien pozwalniać tych, którzy mają założoną swoją własną działalność i dorabiają po godzinach. Mają z tego kasę, bo skoro pracują "ciężko" w swoim zakładzie pracy, kierownicy, szefostwo i sam Pan Prezes tak od nich wymagają, że nie mają się czasu w tyłek podrapać. I powiecie mi że tacy ludzie mają jeszcze swoje działalności pozakładane ewentualnie pracują na czarno! Skąd mają tyle sił??? Przecież to wołem roboczym trzeba być żeby tyle godzin pracować. W takim razie zwolnić takich ludzi bo oni sobie poradzą , a zatrudnić takich, którzy pracy nie mają. Taka będzie moja kolejna petycja u Pana Prezesa Jagodzińskiego. Myślę, że to dobry pomysł na oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 04.08.11, 11:50 Mam pytanie.... Czy można składać papiery na stanowisko kierowcy?Czy już ktoś jest przyjęty? Słyszałem, że szukają więc może jeszcze nie mają nikogo z odpowiednimi kwalifikacjami i z odpowiednim doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: Prezes Jagodziński IP: 80.50.127.* 05.08.11, 11:01 piszecie państwo pierdoły.nowy prezes pojawił się w puk w bardzo ważnym okresie dla ekologi w polsce i ciechanowie.nowa ustawa śmieciowa zweryfikuje nie tylko prezesa,ale również całe władze gminy.wp rawdzie jak dowodzi historia zepchną one opowiedzialność na puk. dużo. od nowego prezesa będzie zależało jak kij popłynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kuba Re: Prezes Jagodziński IP: *.play-internet.pl 18.08.11, 09:55 Tak składaj zwolnił12osób to cię przyjmie..ta pała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Prezes Jagodziński IP: 213.199.253.* 18.08.11, 17:05 Pewnie że zwolnił tych którym skończyła umowa. Ma rację niech pozbywa się tych którzy sa zbędni. Popieram takie decyzje w ramach oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: Prezes Jagodziński IP: *.play-internet.pl 18.08.11, 20:02 Widać że jesteś dobrze poinformowany skoro piszesz najpierw czy można składać papiery a póżniej pojeżdzasz po zwolnionych dobry Kubuś z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 20:13 Zgadzam się z Wojtkiem..... a przez takiego Pana Jagodzińskiego niektórzy stracili chleb dla swoich dzieci.ale co jego to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Prezes Jagodziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 17:20 Co to za oszczędności skoro zwolnił sprawdzonych pracowników /nie przedłużył umów/ a na ich miejsce przyjął nowych.... Odpowiedz Link Zgłoś