Dodaj do ulubionych

Szybko schudnac

IP: *.opera-mini.net 30.07.11, 18:47
Witam. Od poniedziałku się odchudzan . Do 15 sierpnia muszę schudnac 10 kg od tego zależy moja praca. Proszę o sposoby na szybkie schudniecie nie muszą być zdrowe. Nie chodzi mi o diety. To bardzo ważne
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: Szybko schudnac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 19:20
      Olej pracę która może doprowadzić Cię do rozstroju zdrowia. Modelką ani dżokejką raczej nie jesteś więc pracodawca nie ma prawa stawiać Ci takich warunków. Zapytaj w sądzie pracy. Adres Nie wolno dyskryminować Cię ze względu na wagę!
      • Gość: Wiki Re: Szybko schudnac IP: *.opera-mini.net 30.07.11, 19:33
        Teraz zdrowie jest nie ważne. Muszę schudnac chocbym miała do 15 nic nie jeść.
    • Gość: Danka Re: Szybko schudnac IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 19:38
      szybko i bardzo szybko, ale czy wytrzymasz.
      Musisz mieć silną wole. bo naprawdę chce się jeść. Najlepiej w pierwszy tydzień to wychodź jak najwięcej z domu , bo myślisz tylko o jedzeniu. Później to mija.

Rano, w obiad, na kolację, kromka długiej bułki, z miodem lub plastrem pomidora może być herbata. Wodę możesz pić duzo, napełnia brzuch Ale masz tak trzymać .
      Gwarantuję ci że zgubisz 20 kg , ale trzeba bedzie kupić nowe ciuchy.

Po miesiącu można trochę zwiększyć ale na obiad odrzucić zupę bo rozpycha ,drugie danie skromny kotlet mielony lub schabowy z piersi i trochę ziemniaków, do tego surówka lub ogórek kiszony.
      • Gość: cd Re: Szybko schudnac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 19:56
        ja przez miesiąc schudłem 5kg
        jadłem aby 3 razy dziennie
        śniadanko obiad i kolacje
        kolacje o 18
        i jadłem co chciałem bez ograniczeń

wiec jak byś ty zmniejszyła porcje itp mogła byś zwalić trochę kg
        • Gość: Wiki Re: Szybko schudnac IP: *.opera-mini.net 30.07.11, 20:06
          Wolę sposób koleżanki danki. Od tego zależy moja praca.
          • Gość: gosc Re: Szybko schudnac IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 20:09
            www.dietaproteinowa.eu/index.html efekty są super
            • Gość: wiem Re: Szybko schudnac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.11, 21:28
              allegro-szwedzkie tabletki
              • Gość: cd Re: Szybko schudnac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 22:26
                co masz za prace ze musisz schudnąć?
    • Gość: ? Re: Szybko schudnac IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 23:01
      Też mnie ciekawi co to za praca. A w kwestii odchudzania, 1 kg żeby dziennie spadało - ciężko i potem jo-jo gwarantowane :)
      Tak normalnie to 1 kg / tydzień jest, wtedy jest zdrowo i raczej bez jojo
      • Gość: Wiki Re: Szybko schudnac IP: *.opera-mini.net 30.07.11, 23:14
        W telewizji
    • Gość: hans Re: Szybko schudnac IP: *.183.239.129.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.07.11, 23:20
      Trzeba bylo tyle nie wpier**lac wczesniej to teraz nie musialabys kombinowac. W Oswiecimiu otylych nie bylo...
      • Gość: . Re: Szybko schudnac IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 02:28
        Nie da się schudnąć 15 kilogramów w dwa tygodnie.
      • Gość: do hansa Re: Szybko schudnac IP: *.centertel.pl 31.07.11, 10:04
        trzeba było nie uczyć się pisać, to mielibyśmy mniej kretyńskich wpisów.
        • Gość: edi Re: Szybko schudnac IP: *.180.72.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 10:16
          Ten wpis hansa to najwyższy szczyt chamstwa jaki sie pojawił na tym forum. Jak można porónywac odchudzanie z oświęcimiem? No hans, obys nigdy nie musial doznać tego, co ci ludzie tam doznali. Zastanów się czlowieku, co piszesz.........
          • Gość:   Re: Szybko schudnac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 11:35
            Hans pewno 200 warzy i nie może od kompa wstać.
            • Gość: qsa Re: Szybko schudnac IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 16:24
              mój niezawodny zestaw to:

dieta białkowa+A6W+bieganie
              • Gość: roman Re: Szybko schudnac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 22:11
                NJT - Nie Jedz Tyle
                • Gość: Ktosik Re: Szybko schudnac IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 14:32
                  to jest nie mozliwe. musialabys tracic 1kg w dzien, a to duzo, cwiczenia nic nie dadza nie przyjmujac eglowodanow, bo ne bedzie energii, a weglowodany wlasnie musza byc najpierw spalone zeby zaczal sie spalac tluszcz. Na raz tak sie nie da, trzeba stopniowo bo wycienczysz organizm a wtedy do konca zycia problemyz zoladkiem itp.
                  • Gość: ... Re: Szybko schudnac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 14:50
                    ogranicz jedzenie do minimum, śniadanie, obiad i biegaj ćwicz obojętnie dużo ruchu tylko rano, bo po 15 minutach ćwiczenia rano organizm zaczyna spalać kalorie ostatnio o tym duzo czytałam...Przede wszystkim nie jedz po godzinie 18 :)
                    Pozdrawiam :)
    • Gość: S Re: Szybko schudnac IP: *.opera-mini.net 01.08.11, 20:54
      Proponuje picie octu winnego lub jabłkowego
    • Gość: . Re: Szybko schudnac IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 00:10
      Choćby do 15nastego nic nie jadła to i tak nie schudnie 15 kilogramów.
      • Gość: KK Re: Szybko schudnac IP: *.bb.sky.com 02.08.11, 00:43
        polecam wpisac sobie dieta master cleanse :)

przez tyle dni ile chcesz pijesz napoj z syropu klonowego, limonki, pieprzu (max 12 szklanek dziennie) i chudniesz a jesc sie nie chce az tak :) beyonce w 2 tyg schudla na niej 10 kg :)
        • Gość: R Re: Szybko schudnac IP: *.tktelekom.pl 02.08.11, 23:22
          Mozemy razem pobiegac:)
    • Gość: Tomcio Re: Szybko schudnac IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 17:40
      Po pierwsze barany niejedzenie działa wręcz odwrotnie. Jedz co 3 godziny, małe posiłki, pij dużo wody. Jedzenie jak najprostsze, najlepiej warzywa mięso na parze. Jeśli tak bardzo Ci zależy to dieta białkowa jest jak najbardziej ok, kup sobie książkę Dukana i zrób sobie 4 tygodniową kurację. Ostatni posiłek 4 godziny przed snem.Nie przestawaj się odchudzać po tych 2 tygodniach, bo zaraz Ci wpadnie 20 kg i będzie wielki dramat. Zejdź do tej swojej wymarzonej wagi i utrzymuj zdrową dietę, niekoniecznie się odchudzając już. Musisz dużo o tym poczytać, bo to może mieć straszny wpływ na Twój organizm. Popracujesz miesiąc w telewizji i padniesz z wycięczenia. Polecam Ci też koktajle z mieszanek różnych warzyw i zieloną herbatę. Pamiętaj też o ćwiczeniach, biegaj interwały i rób dużo ćwiczeń aerobowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka