Dodaj do ulubionych

Pytanie do kobiet o receptę

IP: 213.199.253.* 04.08.11, 15:36
Potrzebuję pilnie recepty na tabletki Diane35. Gdzie mogę uzyskać receptę od zaraz? W poliklinice nie ma już wolnych miejsc do Filipczak, na sienkiewicza dopiero zapisy na październik. Czy prywatnie jeśli pójdę to też pobierają opłatę? Nawet za receptę? Bo badanie mi nie potrzebne bo robiłam już. Wcześniej brałam już te tabletki. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • witchs84 Re: Pytanie do kobiet o receptę 04.08.11, 15:40
      jak przyjdziesz we wtorek do polikliniki d pani dr to cie przyjmnie. Spróbuj przyjsc ok 18 może bedzie nie duzo ludzi wejdz i sie spytaj
    • Gość: xxx Re: Pytanie do kobiet o receptę IP: *.cnow.pl 04.08.11, 15:42
      Pewnie,że prywatnie się płaci u każdego a ile, to zależy do kogo pójdziesz (nie będzie to suma taka sama jak za wizytę z badaniami ale mniejsza niż 50zł na pewno nie , wypisze tobie wtedy tyle ile potrzebujesz).
      • Gość: niebieskooka Re: Pytanie do kobiet o receptę IP: 213.199.253.* 04.08.11, 15:45
        Dziękuję za rzetelne odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: wiktoria Re: Pytanie do kobiet o receptę IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 15:57
          Idź do rodzinnego, albo do weterynarza i bez problemu powinni wypisac, skoro wcześniej to brałaś
          • Gość: zuzua Re: Pytanie do kobiet o receptę IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 17:05
            jak brałaś wczesniej to rodzinny przepisze bez problemu
            • Gość:   Re: Pytanie do kobiet o receptę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 21:21
              A takie pytanie: jak prywatny da receptę to można kupić ze zniżką na refundację czy 100%?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka