IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:21
Czy w Ciechanowie znajdę przedstawiciela który bedzie chciał sobie dodatkowo dorobić?
Obserwuj wątek
    • leszek20004 Re: praca 14.08.11, 22:22
      a coz trzeba przedstawiac???
      • Gość: pwwww Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:26
        a jestem przedstawicielem
        • Gość: abcdef Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:35

Nie chce pisać o szczegółach na forum,
          poszukuje przedstawiciela który chciałby dodatkowo dorobić
          Proszę mi wierzyć ze w tych czasach o dobrego pracownika jest bardzo ciężko
          Branża - reklama itp
          • Gość: bialy kolnierzyk Re: praca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 08:59
            mow ze o ulotki chodzi a nie mieszasz ludziom w glowach.jeszcze pomysli kto ze w ciechanowie to mozna ciekawa robote znalezc
          • Gość: dyz Re: praca IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 09:11
            O dobrego to specjalnie ciężko nie jest, natomiast coraz ciężej jest o głupiego, który będzie Cię "przedstawiał" za 5 zeta/godz i to jeszcze "w zależności od osiagniętych wyników". Mlodzież mamy - niestety dla Ciebie - coraz lepiej wykształconą, a i kontakty z Zachodem oraz wiedza ile praca tam jest warta także swoje już zrobiły.
            • Gość: abcdef Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 10:10
              Niestety widzę że pisanie na forum na temat pracy to nie był dobry pomysł
              Dodam tylko że nie chodziło mi o żadne roznoszenie ulotek
              Chodziło mi o przedstawiciela już pracującego który chciałby sobie dodatkowo dorobić
              Więc darujcie sobie Państwo złośliwe komentarze itp
              • Gość: cd Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 10:24
                napisz do mnie
                blaszka_j@wp.pl
                • Gość: czytelnik Re: praca IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 22:11
                  ale wam doje...ł nie czytate matoły...
                  • Gość: Chetny Re: praca IP: *.152.136.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.08.11, 23:19
                    Ja jestem chętny, proszę o kontakt. Mam własny samochód.
                    • Gość: Chetny Re: praca IP: *.152.136.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.08.11, 00:01
                      prbartek@o2.pl

Proszę o kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka