Gość: abcdef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:21 Czy w Ciechanowie znajdę przedstawiciela który bedzie chciał sobie dodatkowo dorobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pwwww Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:26 a jestem przedstawicielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:35 Nie chce pisać o szczegółach na forum, poszukuje przedstawiciela który chciałby dodatkowo dorobić Proszę mi wierzyć ze w tych czasach o dobrego pracownika jest bardzo ciężko Branża - reklama itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy kolnierzyk Re: praca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 08:59 mow ze o ulotki chodzi a nie mieszasz ludziom w glowach.jeszcze pomysli kto ze w ciechanowie to mozna ciekawa robote znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyz Re: praca IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 09:11 O dobrego to specjalnie ciężko nie jest, natomiast coraz ciężej jest o głupiego, który będzie Cię "przedstawiał" za 5 zeta/godz i to jeszcze "w zależności od osiagniętych wyników". Mlodzież mamy - niestety dla Ciebie - coraz lepiej wykształconą, a i kontakty z Zachodem oraz wiedza ile praca tam jest warta także swoje już zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 10:10 Niestety widzę że pisanie na forum na temat pracy to nie był dobry pomysł Dodam tylko że nie chodziło mi o żadne roznoszenie ulotek Chodziło mi o przedstawiciela już pracującego który chciałby sobie dodatkowo dorobić Więc darujcie sobie Państwo złośliwe komentarze itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 10:24 napisz do mnie blaszka_j@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: praca IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 22:11 ale wam doje...ł nie czytate matoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chetny Re: praca IP: *.152.136.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.08.11, 23:19 Ja jestem chętny, proszę o kontakt. Mam własny samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chetny Re: praca IP: *.152.136.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.08.11, 00:01 prbartek@o2.pl Proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś