Gość: pytająca IP: *.116.235.237.lapy235.tnp.pl 05.10.11, 20:00 co to za firma czy warto nawiazac z nia współprace w tp?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -ja- Re: Work Service IP: 212.160.172.* 05.10.11, 20:41 nie warto!!!!!!!!!! Firma jak firma ale koordynatorzy totalna porażka. Nic nie da się załatwić jak należy. Masz do wyboru jeszcze dzwie inne firmy więc wybierz inną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla worka Re: Work Service IP: *.116.235.237.lapy235.tnp.pl 05.10.11, 21:01 popieram nic nigdy nie wiedzą chodz po 10 razy mało tego odchodzisz ze zleceniówki a oni wpieprzają ci w jakims programie ze to oni cie zwolnili... nie polecam kupa chamstwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Work Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 23:04 wszystkie agencje działają na podobnych zasadach, ale dużo zależy od tego, jak zachowują się ludzie je raprezentujący. Work? - odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Work Service IP: *.tktelekom.pl 05.10.11, 23:39 Też byłam w work service i też nie polecam,nic się nie da z nimi załatwić,potrzebne mi było jakieś pismo do szkoły,które mieli mi przysłać z wrocławia,a szanowne panie nawet tyłka nie ruszyły żeby to załatwić i zadzwonić-po prostu zapomniały :( Teraz jestem w leasing team i jeżeli chcesz pracować w CC to udaj się lepiej do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
holenderxd Re: Work Service 28.05.14, 21:26 Gość portalu: pytająca napisał(a): > co to za firma czy warto nawiazac z nia współprace w tp?? Firma Work Service chciałem się z wami podzielić doświadczeniem o tej firmie rozpocząłem tam prace w Grudniu 2013 r praca była ok ależ jak już przyszło do wypłaty to przez 4 miesiące były braki przy wypłacie nawet do 200 Euro skończyłem prace Na początku Kwietnia i przez 4 miesiące się uzbierała ładna sumka która jest należna mi do tej pory nie ma żadnych pieniędzy dzwoniąc do biura odsyłali mnie od osoby do osoby paski z wypłat to bez nagminnego telefonowania nie były by przesłane. A więc jak chcecie pracować charytatywnie zapraszam wszystkich do Work Service z całego serca nie polecam tej firmy oszukują przycinają na wypłatę ile się da Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś