Gość: gość Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 21:45 co prawda, to prawda. Jedyne porządne zabawy w okolicy. Erotic Show brzmi całkiem interesująco ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.12, 12:23 striptiz to coś nowego jak dla Długołęki, może być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 15:12 No proszę, erotic w Długołęce ! Trzeba koniecznie odwiedzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam3 Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 11:00 Faktycznie Długołęka to bardzo dobre balety. No dziewczyny dałyście wczoraj show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro23 Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.12, 16:24 dziewczynki były boskie, kiedy następna taka impreza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.ckkmen Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.cdma.centertel.pl 20.02.12, 19:23 czym tu się podniecać,samym patrzeniem?jak by dawały.. to tak następna impra z dawaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 10:33 Kolego one dają i cena 160zł za godzine. To sprawdzona informacja, a te które tańczyły pod sceną takie stare to ich opiekunki i też dziwki. chodzi mi o tą czarno-rudą i blondynę takie grubo po 40-stce. Przyjmuja wszystkich najebanych, śmierdzących i od pługa oderwanych też. Niezły zarobek tam mają, a na codzień stoją koło glinojecka na siódemce w blond perukach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.tktelekom.pl 22.02.12, 10:18 było git i bez dawania. Więcej takich imprez na Długiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.12, 23:39 Super zabawa , dobra muzyka , fajne dziewczyny .... Oby tak dalej kiedy powtórka z rozrywki. Te dziewczyny powinny cały czas tam tańczyć !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 20:54 widzę że same waligruchy do długołęki jeżdżą.dobre he he . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.12, 17:41 a to dobre ! szkoda że nie wiedziałem wcześniej, bo ta jedna czarna była bardzo ładna i pewnie bym zagadał:) Orientujecie się kiedy znów zagoszczą na Długiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napalony Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.centertel.pl 24.02.12, 01:20 Błagam dajcie namiar na tą czarnulę co do naga się rozebrała i nieźle tańczyła!!! Jak ona bierze tylko 160zł za godzinę to muszę ją mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 10:58 Idź do Gąsiora na Mikołajczyka serwis telefonów i spytaj czy Ci da ten numer. On ma napewno bo jest właścicielem Długołęki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 17:31 czarna była super, podobała mi się ostatkowa impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: 37.31.11.* 11.03.12, 20:50 ojjj Panowie,Panowie...pokazać wam kawał dupy,a Wy się ślinicie jak psy...Czym tu sie jarać skoro one oprócz tyłka nic ciekawego nie pokazały,a na miano erotic show to ten pokaz raczej nie zasługuje...no ale cóż jesteście tylko mężczyznami,a raczej chłopcami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 11:15 hahaha jakie to show:) Buaahahaha chyba "szoł" z latającą rurą:) a dziwki z Przasnysza wziąć, które troche dupą poruszają to można tylko na takich przytupach w Długołęce wystawić... Do erotic dance to tu było daleeekooo............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 13:51 w tę sobotę są balety ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: 37.31.119.* 12.03.12, 20:36 Przecież jest post i raczej w tym oresie takich imprez nie ma... najbliższa to raczej w święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanclerz Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 14:01 Te chłopczyki co tu się spuszczają na forum nigdy nie widziało Erotic Show z prawdziwego zdarzenia. Zapraszam do stolicy na prawdziwy striptiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 08:38 jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.12, 12:52 Ale jazda wszyscy z leżakowni uciekają na DŁUGOŁEKĘ, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 20:29 wiecie kiedy w święta balet, w niedzielę czy poniedziałek ? a tak na marginesie, to znalazłem w necie: www.youtube.com/watch?v=DnZhBmbDGvo widzę że ludzie dobrze się bawią, więc sam postanowiłem się w święta wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 14:09 Z tego co widziałem na plakacie to w niedzielę 8 Kwietnia jest impreza i wybieramy się z całą ekipą:) Przybywajcie będzie GRUBO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 18:30 8 kwietnia niedziela. pl-pl.facebook.com/pages/D%C5%82ugo%C5%82%C4%99ka-Klub/275154935840684 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 18:21 jedziemy na balet, już w tą sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 20:13 w tą sobotę zabawa, wbijamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: 213.199.253.* 27.04.12, 14:38 to prawda że Boys w tę sobotę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.12, 19:50 No jeżeli Leżakownia robi co chce i nie patrzy na gość tylko na kasę to nie dziwie się że uciekają na Długołękę ,czy ktoś wie czy w to sobotę coś będzie bo się wybieramy ze znajomymi ,fajnie się tam bawię bo jest na luzie niema tam takie selekcji jak w (Leżakowni że trzeba mieć znajomość z ochroną )grają różną muzykę także każdy znajdzie coś dla siebie ,jeżeli ktoś wie czy w to sobotę jest czynne to niech napiszę , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 12:05 Nie wiem czy jest coś ale mam nadzieję że na następnej trochę lepiej dobiorą nagłośnienie do wielkości sali a nie jak ostatnio tylko jedną piosenkę dało się wytrzymać będąc na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.12, 10:00 Czy ktoś wie kiedy będzie dyskoteka otwarta bo nic się niedzieje w Ciechanowie niema gdzie się pobawić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 10:40 Najpierw to niech,organizatorzy rozliczą się z ludzmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Om Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 19:15 podobno balet ma tam być na koniec czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 09:21 lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.12, 21:30 szkoda że tak rzadko jest robiona ta dyskoteka bo naprawdę mi się podobała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.12, 20:59 Debilizm coś robią potem im się niechce najlepiej zgarniać kasę za jedno noc i mnie wszystko w dupppppppppp........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Nowa Dyskoteka w Długołęce IP: *.cnow.pl 02.08.14, 12:56 Czy dziś jest impreza w Długołęce? Odpowiedz Link Zgłoś