Gość: ewa IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.10, 17:46 robilam dziś zakupy w tym sklepie tak nieprzyjemnych sprzedawczyń daleko szukać z łaski mi odpowiadała na pytania dotyczące danego towaru gratuluje takich sprzedawczyń makabra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 18:21 zgadzam się z tobą makabra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 19:25 sprzedawczynie jak sprzedawczynie , ale za to kierownik to dopiero masakra !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 18:50 ja tez nie jestem zadowolona z obsługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 20:34 Kilka tygodni temu sam miałem założyć taki wątek. Personel w tym sklepie jest fatalny, cały czas czymś zajęty między sobą, byle z dala od klienta. A jak już się kogoś dorwie to pokaże rękę gdzie co leży i to tyle. Całe szczęście że nie robi tego nogą. Jeśli chodzi o Panie kasjerki to są bardzo miłe i chętnie pomagają, przynajmniej niektóre. Natomiast panowie pracownicy dosłownie olewają klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 09:09 Jacy prezesi taki personel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 09:14 Może mało zarabiają stąd frustracja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaju Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:44 A moze szanowny pan prezes za malo placi pracownikom? Stąd to zachowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:33 znam prezes osobiscie i wiem jacy sa a jak nie znacie to lepiej sidzcie cichi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 10:16 owszem sprzedawczynie są niesympatyczne.... ale jezeli nie wiadomo z jakiego powodu to tym powodem jest kasa więc podwyżki życzę na gwiazdkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 10:30 jaka płaca, taka praca. a personel pewnie szkolił sam kierownik z obsługi klienta- on to dopiero miły i sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: farbex IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.10, 13:34 to może trochę wiecej dyscypliny od przełożonych.Ja też mało zarabiam i muszę być miła i uśmiechnieta bo niewiem kiedy wpadnie tajny klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: farbex IP: *.tktelekom.pl 07.12.10, 14:29 Zgadza się. Obsługa w tym sklepie jest tragiczna! Albo się pracuje albo trzeba się zwolnić, jeśli warunki płacowe nie odpowiadają a nie odbijać swoje frustracje na kliencie. Cieszyć się, że takowy tam zagląda i da cokolwiek zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.Z Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 14:38 Pan Kierownik na emeryturę niech idzie a cały personel z hali do ZWOLNIENIA!!!!!!!!! Jak im płaca nie pasuje to niech dadzą miejsce innym. Ja już nie robię tam zakupów wolę jechać do Mrówki tam jest OK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: farbex IP: 46.113.132.* 07.12.10, 15:08 Gorszego personelu wcale nie trzeba daleko szukać.Kilka metrów dalej jest ,,mała Panorama''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: farbex IP: 178.56.151.* 07.12.10, 21:11 NIE ZGADZAM SIĘ Z TYMI OPINIAMI. ROBIĘ TAM ZAKUPY OD DŁUŻSZEGO CZASU, I NIGDY NIE SPOTKAŁAM SIĘ ZE ZŁĄ OBSŁUGĄ, ANI NA SKLEPIE ANI PRZY KASIE. UWAŻAM ŻE LUDZIE TAM PRACUJĄCY SĄ OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEŚCIOWA Re: farbex IP: 178.56.151.* 07.12.10, 21:30 Kupuję w farbeksie od zawsze głównie farby i płytki oraz inne duperele na ludzi tam pracujących nie ma co narzekać. PS. w mrówce też kupuję od zawsze, wcale tam obsługa nie jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 21:00 Nie zgadzam się ze wszystkimi opiniami jeśli chodzi o personel w tym sklepie .Panowie są bardzo mili szczególnie ci z długim stażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też klient Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 22:06 robię zakupy w różnych sklepach i nigdy na podstawie mojego subiektywnego odczucia nie wystawiałem opinii dla całej firmy . Jesteśmy wszyscy ułomni , nie każdy dzień jest dla nas słoneczny , trochę szacunku dla pracy sprzedawcy !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: farbex IP: 178.56.156.* 07.12.10, 22:59 Zgadzam się z tym panem wyżej, człowiek jest tylko człowiek, może mieć raz lepsze raz gorsze dni. Nie mogę zrozumieć tylko tego że, czepiacie się sprzedawców pracujących bardzo ciężko i pewnie zarabiających marne grosze. Lepiej piszcie o tych z Urzędów które siedzą za biurkiem i nic nie robią, a i tak każde ich słowo dużo kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do klienta Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 14:42 Widać że nie masz pojęcia o pracy za biurkiem jeżeli uważasz, że taka praca polega na siedzeniu i nic nie robieniu. Każdy ma lepszy i gorszy dzień i to nie usprawiedliwia nieprzyjemnego zachowania. Panie w Bierdronce też mają niskie zarobki a mimo to są zawsze uprzejme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: farbex IP: 46.113.252.* 08.12.10, 01:18 Przecież to chyba oczywiste,że opinie tu zawarte są subiektywne i nie trzeba tego podkreślać.Każdy ma prawo do krytyki.Od pielęgniarek to wymagacie dużo,one nie mogą mieć gorszego dnia a ekspedientek zawsze bronicie jak lwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 07:58 O jakiej ciężkiej pracy mówisz "kliencie"? I gorsze dni są chyba od poniedziałku do soboty w godzinach otwarcia sklepu. Nawet Panie w biedronce są bardziej uprzejme, a warunki są co najmniej porównywalny jeśli nie gorsze. Pracownicy nic nie dźwigają, bynajmniej nie widać tego, jak poprosiłem o klej do glazury to kiwnęli głową gdzie leży i to taka ich praca. Zajęci byli pogaduszkami między sobą, o doradzaniu nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 08:32 Sklep jest niesamowity, jest w nim bardzo szeroki wybór towarów z każdego asortymentu, dużo lepszy niż w mrówce. Obsługa może nie jest ideałem, ale nie ma co się czepiać. Jak ktoś podejdzie i poprosi to zawsze pomogą. Co do Dźwigania to sama widziałam jak panowie wciągają do sklepu co najmniej jedno tonowe palety z klejami. Kasjerki w biedronce to automaty i ich uśmiech nic nie znaczy, jest wymuszony, a w Farbex'ie można przynajmniej z kimś słowo zamienić. Nie wiem czy wiecie ale Farbex ma w sumie sześć oddziałów na terenie północno wschodniej Polski. Poza tym market w Ciechanowie to sklep samoobsługowy, a nie ekskluzywny sklep na ul. Warszawskiej, wiec nie wiem po co te uwagi na temat obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 08:45 No to się ubawiłam, na Warszawskiej "eksluzywny sklep", który...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l'brador Re: farbex IP: *.tktelekom.pl 08.12.10, 08:49 no właśnie,to nie delikatesy tylko market budowlany.uprzejmość ok,ale wszystko musi mieć swoje granice.zazwyczaj tą wymuszoną uprzejmość traktuję jako zwykłe nachalne nagabywanie.a co do ,,zwalniaczy'',którzy zwalniaja i sprzedawców i nawet kierownika to puknijcie się w czoło barany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icom Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 19:16 Ty to chyba ktoś z rodziny ? Co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kunekos Re: farbex 08.12.10, 20:45 ludzie nie rozładowujcie swoich frustracji na sprzedawcach,chyba macie za dużo wolnego czasu i z nudów wymyślacie te bzdury.Ja wczoraj robiłam tam zakupy nie po raz pierwszy i jak zawsze obsługa była miła i do mojej dyspozycji.Nie ma ludzi idealnych i zawsze znajdzie się ktoś kto nie będzie spełniał naszych oczekiwań;od kierowcy autobusu zaczynając na lekarzu kończąc.Więcej uśmiechu życzę... aha pozdrawiam Panów sprzedawców(mi pomogli zanieść zakupy i było sympatycznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do TEŻ klienta Re: farbex IP: 213.199.253.* 09.12.10, 21:22 Zgadzam się z Tobą w stu procentach...nie należy uogólniać i wszystkich jedną miarą miearzyć, a właściciele państwo Tarkowscy to nadzwyczaj mili i bardzo uczynni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icom Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 19:10 Ci z dłuższym stażem tam już nie pracują. W 70 % nie z powodu płacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 10:14 już nie przesadzajcie z ta obsługą. ludzie to tylko ludzie. ja tam robię zakupy i nie narzekam. przynajmniej maja taniej niż mrówka no i wybór większy. a jeśli chodzi o płace to zapraszam wszystkich krytykujących właścicieli firm do zakładania swoich i płacenia po 5 tys pracownikom. życzę powodzenia. hahaha śmieszni jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: farbex IP: 46.134.45.* 08.12.10, 15:36 Pozytywne opinie na tym forum to pracownicy teraz pewnie pisali bo maja lipe a jesli chodzi o podwyzke dla tych ludzi to chiba zart za co ? za stanie i dłubanie sobie w nosie oni nie wiedza co to ciezka praca i jeszcze ciezko ruszyc sie i pomuc kupujacym zero kultury totalna olewka banda opie...czy i tyle przyszli by do mnie to by zobaczyli jak ciezko trzeba zapiepszac by zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: farbex IP: *.tktelekom.pl 08.12.10, 16:20 Z reguły wszędzie trzeba pracować żeby zarobić. Ale jeśli podejście pracownika jest p.t. "Nie będę kogoś dorabiać" to natychmiast powinien zrezygnować z pracy albo praca z niego. Jeśli na prośbę klientki, żeby pani z obsługi pokazała jej towar leżący wysoko na półce, w dodatku zapakowany, ta macha ręką żeby sobie samemu wziąć i oglądać to to jest chyba niewłaściwa osoba na tym miejscu. Dodam, że konkretna rzecz stała na najwyższej półce pod stertą innych towarów a klientka dodatkowo nie chciała naruszać opakowania. Ale cóż ... W takiej sytuacji człowiek, jeśli ma taką możliwość idzie do innego sklepu, gdzie zostanie obsłużony. Ale w związku z tym to chyba w farbexie obsługa jest w dużej mierze zbędna. Podobno trudno reż jest się dowiedzieć jaka jest konkretna cena towaru, a ta czasem nie zgadza się w kasie z tym co na półce. Wtedy to klient jest wrogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: farbex IP: 46.112.0.* 08.12.10, 16:41 W farbexsie ciężka praca? Moja koleżanka pracowała tam na wakacje jako ekspedientka i zapytana przez ze mnie jak jej się pracuje,odpowiedziała,,a takie tam przechadzanie się między półkami'' :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: farbex IP: 46.112.0.* 08.12.10, 16:37 haha no tak-w Ciechanowie to nawet i uprzejmość musi mieć swoje granice.To się uśmiałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 18:08 Ja nje mogę nic złego powiedzieć na presonel żeński w tym sklepie ,wręcz przeciwnie,czy któraś z Pań ?????? lub Panów?????widział jak te Panie rozkładają ogromne paki proszku do prania na półki albo płyny do płukania 5l po 6 w kartonie niejedna z Was nawet by tego nie podniosła ,najlepiej tylko krytykować ,One też muszą troche odsapnąć .Nie róbcie ztych pracowników niewolników nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: farbex IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 20:41 no cóż, standardy w obsłudze klienta nie są najmocniejszą stroną lokalnych biznesmenów i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:51 A moze czasami warto zastanowic sie nad swoim zachowaniem a nie tylko oceniac innych? Wiele lat pracowlem w sklepie i spotykalem wielu niemilych klientow. Jakos nie narzekam na personel w farbexie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejna klientka farbex IP: *.tktelekom.pl 11.12.10, 18:05 No to moi drodzy nagadywacze pomyslcie sobie jak teraz czyta to wszystko prezes i co dalej kto ucierpi oczywisie pracownicy sadze ze wiekszosc pewnie niewinnie, ale co zalezy komus kto usiadzie przed komputerem i wypisze sobie glupot na pracowników. Owszem nikogo nie bronie ani nikogo nie potepiam, ale chodzac do farbexu nie zdarzyło mi sie uslyszec zle slowo albo byc olanym . "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie..." Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanieś Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 20:20 brałem towar z hurtowni ale kierowcy co dostarczali na miejsce byli z innej planety na samym wejściu do sklepu foooooooooh robili problem z niczego nigdy więcej nie chcę mieć z tymi ludzmi do czynienia BIELSK pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icom Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 19:27 Z pustego to i Salomon nie naleje ale Ci super mili i sympatyczni ludzie mają z czego ,no może nie 5 tyś. ale chociaż 2 tyś netto za 11 godzin dziennie pracy i wszystkie soboty,to chyba normalna kwota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icom Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 22:31 I urlop normalnie dla ludzi nie tylko w zimę. Z normalną organizacją to jest to bez problemu do stworzenia,bez problemu prawda panie ......... NIC WIELKIEGO dopracować grafik . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:41 No to nie wiem na jaką sprzedawczynie trafilas bo rowniez robie tam czesto zakupy i sa tam mile sprzedawczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: farbex IP: *.centertel.pl 08.12.10, 21:36 Pan który obsługuje przy klejach i farbach to jełop zapytany o dany produkt odpowiedział ,, takie rzeczy to tylko w ERZE,, po czym poszedł sobie brawo dla tego goscia :) a tak w ogóle to niech prezes sie przejdzie za sklep na to pole i zobaczy co na nim lezy jak w skupie butelek oczywiscie po wódce nic dziwnego ze po tem słyszy sie takie odpowiedzi pogratulowac pracowników panie prezesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opus Re: farbex IP: *.146.47.209.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.10, 15:56 Hehe, ci od butelek to pewnie tych dwoch z Kraszewa, jeden ksywka na K, drugi na B :) ale nie wiem czy jeszcze tam pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: farbex IP: 178.56.154.* 09.12.10, 08:25 Napiszę że naprawdę nie rozumiem ludzkiej nienawiści, egoizmu co wy chcecie tym osiągnąć? Ja z mężem bardzo często robimy zakupy właśnie w FARBEKSIE i nigdy nie spotkałam się z takimi odzywkami od panów pracujących właśnie na farbach czy klejach. A jak by miało coś takiego miejsce to bym niezwłocznie chciała rozmawiać z szefem. Dodam jeszcze że jestem na prawdę stałym klientem FARBEKSU i nigdy nie interesowało mnie co się znajduje za sklepem. A tak ogólnie czy klienci mogą chodzić za sklep oglądać co tam się znajduje? Nie wiem kto takie brednie pisze, weźcie się za roboty sami i dajcie spokojnie pracować innym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: farbex IP: 178.56.146.* 09.12.10, 09:38 Z tego co przeczytałam to można tylko jedno wywnioskować: " PRACOWNIK PRACOWNIKOWI ROGI DOPRAWIA ". Jestem częstym bywalcem w Farbeksie, i nigdy bym nie na pisała takich głupot, personel jak w każdym innym markiecie. Widać że komuś bardzo na tym zależy, że tak pisze o pracownikach w Farbeksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: farbex IP: 46.134.16.* 09.12.10, 14:45 pewnie szefostwo Mrówki tu pisze te komentaze hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Re: farbex IP: 46.134.16.* 09.12.10, 16:02 Zastanawia mnie jedna rzecz- dlaczego osoby które tak na prawde nie mają żadnego pojęcia o taj pracy a widocznie mają ciśnienie żeby coś napisać i wklepują jakiś pierdoły... a jeśli kolego masz pretensje do pracowników to wyobraź sobie prace po 10 albo i więcej godzin dziennie i za tak na prawdę nędzne pieniądze...( każdemu może zdarzyć się gorszy dzień) drodzy Państwo nie piszmy byle głupot tylko dlatego że jeden ( z całym szacunkiem...:)) baran nie miał co robić tylko najlepiej nabrudzić innym...a reszta jak widze podłapała temat i to ciągną... jest to conajmniej śmieszne i poniżej jakiejkolwiek krytyki... w ten sposób można tylko pozbawić pracy niewinnych ludzi... a jeszcze bardzej żałosne jest że właściciel tego zakładu jest dziecinnie naiwny i podatny na wypowiedzi ludzi których nie zna a wypisują głupoty na tym forum szkodząc pracownikom bo z tego co mi wiadomo przez te forum kilka osób ma wylądować na bezrobociu pozdrowienia dla właścicieli;) więcej rozumu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.10, 16:25 czy wam ludzie się nudzi. akurat z tego co wiem to właściciele F. są aż nazbyt wyrozumiali dla swoich pracowników. a jak komuś nie pasują płace to można się zawsze zwalniać . zapraszamy - Kaufland, Biedronka, Carrefour- podobno tam to zarabiają kokosy. :):):) HAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: farbex IP: *.multimo.pl 09.12.10, 17:53 Zalazycielka watku chyba jest mocno rozgoryczona, bo w Farbex-ie nie dostala jajków, mlyka i monki. No i jak ta ekspedientka miala jej wytlumaczyc ze to nie ten asortyment? Latem robilem remont lazienki i bardzo czesto bywalem wlasnie w Farbex-ie. Jakos na obsluge nie moge powiedziec zlego slowa. Podobnego sklepu nie chce komentowac, bo po co. Po prostu go unikam. A moze spojmy na siebie jakimi My jestesmy klientami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: 46.112.6.* 09.12.10, 20:19 <na sprzedawcow i kasjerki nie mam nic lecz drazni mnie zachowanie sprzataczki ktora o godz 9 rano zaczyna ''myc podloge'' nie zwarzajac na nikogo ina nic ostatnio w sobote zostalem przez nia ochlapany bez slowa przepraszam gdzie przepisy BHP drodzy prezesi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: farbex IP: 213.199.253.* 09.12.10, 21:38 Faktycznie kontynuacja tego wątku jest zbędna...Każdy z nas jest innym człowiekiem ma lepsze i gorsze dni jeśli któryś z pracowników odezwał się nieodpowiednio raz to myślę, że można przymknąć oko, jeśli częściej poprosić przelożonego i wyjaśnić, żądając poniesienia konsekwencji. Uważam, że przez jednego idiotę nie można oceniać pracy całego zespołu bo to nie jest w porządku Poza tym wszędzie w każdym zespole jest jakaś czarna owca i dobrze jeśli tylko jedna:) Pozdrawiam wszystkich DOBRYCH pracowników Farbexu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x x x Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.10, 23:03 Niedawno oddając towar odesłano mnie do sekretariatu. W owym pokoju zastałem nieprzyjemną, źle ubraną , zaniedbaną kobietę. Sądziłem , że to Pani sprzątająca. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się, że to owa kierowniczka! Zamieniłem z nią kilka zdań, zorientowałem się, że nie ma pojęcia o bożym swiecie, odkręciłem się na pięcie i wyszedłem. Jeżeli to ma być kierowniczka i wizytówka firmy to ja nie chce poznać prezesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.10, 10:31 A czy ty pomyslales ze nie stroj swiadczy o czlowieku tylko wiedza doswiadczenie profesjonalizm akurat mialem doczynienie z ta pania i zalatwila moj problem fachowo a od prezesow zdala bo znam i stwierdzam ze sa oki polecam wszystkim pracownikom takich prezesow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456 Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 18:23 A CO WSPOLNEGO MYCIE PODLOGI O 9 RANO CZY TEZ WIECZOREM Z PRZEPISAMI BHP? A MOZE TROCHE WIECEJ SZACUNKU DLA PRACY INNYCH DRODZY WIELMOZNI PANSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: farbex IP: 46.112.254.* 12.12.10, 18:28 sprzatanie powino się po zamknięciu sklepu , a nie rano gdy przychodzą klienci na zakupy ,nie raz widziałem jak ludzie idą z obawą że mogą się poślizgnąc ,tym powinna się zając inspekcja pracy , a jesli ktoś mowi co wspolnego z tym mają przepisy bhp to niech się z nimi zapozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: farbex IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.10, 23:22 a to ile im placa to juz inna praca, dostaja pieniadze za godziny pracy a nie stanie jak slupy.... Od kiedy wy sobie wyobrazaliscie ze w pracy placi sie za stanie i nic nie robienie, by pracowali na systemie jak w tepsie to by z kazdej minuty pracy ich rozlicyzli i wtedy by dopiero wyszlo.... A jezeli pracownikowi nie odpowiada ze siedzi po 10 h to nie musi tam pracowac... ot ptoste zasady rynku, moze siedziec caly dzien w domu i sie lenic na bezrobociu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icom Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.10, 08:10 abc odpowiada jakby był właścicielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: farbex IP: *.xdsl.centertel.pl 13.12.10, 14:49 wszyscy tylko narzekają na sprzedawców i kasjerki, a nikt nie zauważył jak nieprzyjemna jest pani w tym śmiesznym biurze obsługi klienta. zostałam odesłana z korektą do tej pani a ona była zajęta pisaniem sms-ów i dopiero po chwilii z wielkim oburzeniem mnie obsłużyła i nie wspomnę że musiałam czekać prawie 30 minut. jeszcze jak jest ta "starsza" Pani to jest zdecydowanie milej... obsługa kiedyś w dawnym biurze na górze była zdecydowanie przyjemniejsza i znała sie na tym co robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: farbex IP: *.xdsl.centertel.pl 13.12.10, 14:54 jesli chodzi o panią K.z biura klienta to ma Pani całkowitą rację jeszcze tak nierozgarniętej kobiety to nie widziałam... żeby dostać zwrot pieniędzy za wadliwy towar trzeba u niej poczekać dobre 30 minut, no ale cóż rodzina najważniejsza, jak widać nie liczą się kompetencje tylko znajomości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka-0 Re: farbex IP: *.lomza.vectranet.pl 13.12.10, 21:35 Autorka pierwszego wpisu rozpętała burzę. Szkoda, że pracownicy byli i obecni podchwycili temat w taki, a nie inny sposób. To miało być forum klientów, zadowolonych bądź nie z obsługi w podanym sklepie. Wyszły zwykłe przepychanki i chamstwo. Pan Samochodzik podaje nieprawdziwe dane. Siostra Synowej nie pracuje na "jakimś stanowisku w biurze" i w danej firmie w ogóle. Czy Pan Samochodzik wie, że można bardzo łatwo ustalić jego adres IP? Jeżeli oczywiście wie co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Samochodzik Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 21:55 Oczywiście że wiem co to IP. Aby ułatwić ci sprawę podam je 87.207.255.27. A czy wiesz żeby dostawca internetu udzielił Ci informacji o tym adresie musisz mieć nakaz sadowy :) Co do informacji przyznam że nie wszystkie mam aktualne wykopaliście Mnie juz jakis czas temu (wtedy synowa robiła) teraz urodziła i pewnie na czarno dostaje więcej kasy ale potwierdziłeś że reszta Jurkiewiczów nadal trzyma władze :D :P A tak po za tym co w Farbexie w Łomży słychać ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Samochodzik [...] IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: farbex IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 22:47 Zastanawia mnie fakt, czy złamaniem dóbr jest, jeżeli okaże się że to wszystko co ktoś napisał to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca33 Re: farbex 13.12.10, 23:03 Użytkowniku XXX ,prawda czy nie to nie jest ważne. zwróciłam tylko uwagę Państwu na "naruszanie dóbr osobistych" którym to jest również nazwisko. Kodeks cywilny jasno to określa , odsyłam do lektury i wyciągnięcia dla siebie wniosków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: farbex IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 23:15 a róbcie se co chcecie, ale fajnie jest posłuchać że tam takie jaja odchodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Samochodzik Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 23:22 Więc oficjalnie przepraszam za pisanie prawdy o wielmożnej nieskalanej rodziny klanu Jurkiewiczów Ale mam idealne rozwiązanie na problemy z kierownictwem jak i ze zgnębionymi pracownikami bez chęci do życia. Zwolnic wszystkich nie spokrewnionych i w te miejsca zatrudnić resztę Jurkiewiczów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matus Re: farbex IP: 204.45.133.* 13.12.10, 23:56 Co jak co ale wreszcie ktoś napisał trochę prawdy wprost. Ukłony dla Pana Samochodzika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrawieJakElvis Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 20:40 Ale spokojnie. Już 18 grudnia tj. sobota, o godz.10.30, w markecie na Pułtuskiej, zagra dla nas jedyny i niepowtarzalny Elvis :D To wspaniała wiadomość zarówno dla klientów ,jak i pracowników tej firmy =D Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryhej Re: farbex 14.12.10, 21:48 www.diamentyforbesa.pl/index.php?action=page&parent=229&view=256 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: farbex IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.10, 21:53 co to niby ma być? obrót czy dochód?? bo jeśli obrót to nic specjalnego,obracają drogimi towarami wiec co sie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 11:52 ALE WAS PALANTY ZŻERA ZAZDROŚĆ!!! ŻAŁOŚNI JESTEŚCIE....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: *.tktelekom.pl 15.12.10, 20:18 Uwazam, ze sklep jest ok. Obsluga jak wszedzie.A jak ktos cos ma do kogos to niech to zalatwia gdzie indziej nie na tym forum.Dziecinada i błazenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 22:16 popieram ostatni wpis brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: 80.50.127.* 16.12.10, 20:25 Witam Przeczytałem lekturę z zapartym tchem i stwierdzam że temat na miarę klasyka:) Sytuacja firmy jest mi dość dobrze znana, taki po części mam zawód. Pan Samochodzik opisał ją poprawnie , może troszkę drastycznie, wiec go pocieszę jako radca prawny iż wg. kodeksu karnego oraz postępowania i prawa cywilnego jest niewinny i dopóki dopóty nie mijasz się z prawdą nic Ci nikt nie zrobi :) a Twoje dane IP są ujawniane po nakazie sądowym bądź prokuratorskim. A do Was niezadowoleni klienci , po prostu nie kupujcie tam i nie przepłacajcie zamiast skarżyć się na forum i to właśnie będzie dla nich największą karą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paragraf Re: farbex IP: 213.199.253.* 02.03.11, 21:59 Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Są to bez wątpienia obraźliwe wypowiedzi i moim zdaniem administrator tego forum powinien je sam zablokować. Myślę, że mogą Państwo wystąpić do administratora tego forum z żądaniem usunięcia tych postów z uwagi na to, że uważacie je za naruszenie Państwa dóbr osobistych - Art. 23 i 24 kodeksu cywilnego. Podstawą do wystąpienia jest Art.14 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną - zobowiązujący administratora strony www do blokowania treści niezgodnych z prawem po uzyskaniu wiarygodnej informacji o tym fakcie od zainteresowanego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.11, 23:38 Witam drodzy pisarze wierszy na temat Farbexu mam nadzieje ze nie uraze nikogo z was tym wpisem:P wiec tak jezeli jestescie tacy madrzy to sami zacznijcie gdzies pracowac a nie oceniac innych zachowujecie sie jak jakies bachory ktore nie maja co robic tylko krytykowac innych jak panstwa jurkiewicz Pani A.jurkiwicz pracuje w domu zostaje do 21 w pracy wiec nie czepiajcie sie jej i przepraszam bardzo ale wy chyba nie znacie nikogo kogo tu krytykujecie ja znam duzo osob w tej firmie znam osobiscie prezesow i jak nie znacie to sie nie czepiajcie jak jestescie tacy madrzy to sami zalozcie firme i otworzcie tyle placowe juz mowie gdzie; -ciechanow -mlawa -bartoszyce -lomza w ciechanowie hurtownia , sklep , i magazyn wy jestescie jakimis protakami krytykujac kogos kogo nie znacie to jest dla mnie jakas dziecinada jezeli czepiacie sie sprzataczki to sami zatrudnijcie sie jako sprzataczki i pracujecie w tym zawodzie nie mowie tu tylko o sprzatczce ale o innych zawodach jak tacy madrzy jestescie do do kauflanda gdzie kasjerki stoja przez 8 godzin i nie moga usiasc prosze bardzo i wescie sie odwalcie bo to juz sie robi zalosne a i gratuluje pani ktore zalozyla ten wpisa wielkie gratulacje usmialam sie jak czytalam niektore komentarze a i pewnie wiekszosc to ludzie ktorzy zostali zwolnieni z farbexu i wy doskonale wiecie za co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha? Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.11, 08:18 Zabolało właściciela-(lkę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.11, 22:01 jezeli nie wiesz kim jestem to lepiej nie komentuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 22:15 Nie musi wiedzieć kim jesteś, ale komentarz zawsze mile widziany :), a na przyszłość przydałoby się przeczytać to co się samemu wypisuje lub sięgnąć po słownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 20:14 obsługa w farbexie na pułtuskiej straszna , chowają sie za wystawami, najbardziej utkwił mi w pamieci gosc z stoiska z farbami (stary pracownik) i koles w okularkach z elektryki który gra cwaniaka i robi wielką łachę ze odpowie na zapytanie nie mówiąc juz o pomocy w wyborze towaru . jednym słowem czesc zalogi do wymiany lub do przeniesienia do magazynu farbexu na ul.smiecińską ,tam dopiero zobaczyli by co to znaczy praca,podejzewam ze po pierwszym dniu by zrezygnowali, podsumowując czysty prl ,dlatego nie robie tam zakupów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.11, 21:16 Brak mi ELVISA W TEMACIE CZYŻBY NIE MIAŁ WIEDZY o wiodącej firmie w Ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 23:38 Elvis, może się pochwalić wiedzą o tej firmie i potwierdza, niech zobaczą na Śmiecińskiej się pracuje, wtedy może docenią to co mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 08:51 Ludzie zamiast wypisywać na forum takie rzeczy , po prostu jeżeli wam nie pasuje ten sklep nie chodźcie tam i nie róbcie zakupów w farbexie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 18:27 Po pierwsze nie jest to tylko sklep, po drugie podejrzewam, że nie wszyscy tu piszący robią zakupy, niektórzy być może pracowali, albo pracują w tej firmie, po trzecie Ci co tu piszą zapewne zechcieliby aby niektóre sytuacje się nie powtarzały, lub były załatwiane w łagodniejszy sposób i po czwarte ciekawe co masz na myśli pisząc "takie rzeczy" - czyli jakie? (czyżby prawda w niektórych wątkach kogoś dotknęła, a może wspomniany Elvis nie chce zaśpiewać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący Re: farbex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 11:19 a ja próbuję dodzwonić się od 2 godzin i nikt ni raczy odebrać w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: farbex IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 19:43 bo to nie telemarket. Do marketu trzeba przyjść na zakupy na własnych nóżkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baltazar Gąbka Re: farbex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 23:08 A co Wy na to ,jakby zakupy w Farbexie dałoby się robić, nie ruszając się z fotela ? Byłaby telewizja Farbex Tele-Zakupy. Genialne prawda ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: farbex IP: 148.81.175.* 11.04.23, 13:32 Ja robiłam zakupy przez internet, dokładnie farbę z Dekorala. Przysłali otwieraną już puszkę okręconą taśmą klejącą. Farba się ulała i całe opakowanie się umazało. Porażka, nie wiem jak w sklepie stacjonarnym, ale internetowych zakupów nie polecam, to były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś