Gość: Gość IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 22:09 www.youtube.com/watch?v=NIIQmloWk1k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Namaste Re: Namaste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 22:16 Większej chały , kitu nie widziałem no ale to w Ciechanowie ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brr Re: Namaste IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 22:41 Niestety zgadzam się.Ten taniec wymaga łagodnych,płynnych linii, wdzięku,większej świadomości ruchu.Nie winię wykonawczyń,chciały jak najlepiej w ich rozumieniu wywiązać się z zadania.winię tych,którzy dopuszczają do takich prezentacji.Dajcie dziewczynom dobrego instruktora,niech się rozwijają i zrozumieją na czym polega piękno hinduskiego tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośniczka hindi Re: Namaste IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 23:12 Oglądając filmik powiem szczerze . Fakt ruchy są troszkę zbyt gwałtowne jak na tego typu taniec, ale wykonanie pod względem technicznym ( mam na myśli to , że dziewczyny tańczą równo) nie jest złe. to chyba jest jedyny zespół w Ciechu który czymś się różni od innych zespołów. i moim zdaniem trzeba dziewczyny wspierać w tym co robią. widać że wkładaja w to duzo pracy. tam widziałam że układ z 10 minut trwa... uf... ja bym nie dała rady tańczyć tak długo. Powodzenia dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Namaste IP: 83.238.5.* 25.10.11, 10:30 taniec jak taniec.. Więcej zmysłowości dziewczęta. Jesteście nie oszlifowanym diamętem .. Więcej pracy a wróże dużo sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś