Dodaj do ulubionych

Pani Derbin

IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 20:26
Gdzie Pani się schowała Pani Grażynko? Przed wyborami Pani nas odwiedzała obiecując wiele. Najbardziej poszukują Pani Ci którym obiecała Pani mieszkania. To połowa wyniku jaki Pani uzyskała . Teraz trzeba spłacić dług. Bo za 3 lata klopsik.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosik Re: Pani Derbin IP: *.tktelekom.pl 09.11.11, 21:56
      a co Pani Radna kupiła jakiś budynek czy osiedle, że chciała rozdawać mieszkania?
    • Gość: WALA Re: Pani Derbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 22:28
      CO TAM. ZA TRZY LATA OBIECA INNYM
      • Gość: Mariusz Re: Pani Derbin IP: *.centertel.pl 10.11.11, 07:07
        Nie wiesz gdzie szukać pani Derbin? Oczywiście na ul. Śmiecińskiej, po lewej stronie za Samopomocą w swojej hurtowni materiałów biurowych.
        • Gość: wyborca Re: Pani Derbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 07:43
          Był w poprzednich wyborach na kargoszynie kandydat na radnego ale go nie wybrali co rzeczywiscie nic nie obiecywał zabrakło mu parę głosów .Wybiera się osoby co chcą coś zrobić dla miasta a nie takie co dbają o swoje interesy
          • Gość: Mieszkaniec Re: Pani Derbin IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 08:08
            A co z tym porządkiem co miała Pani zrobić w UM, MOPS,PUP?. Kpi sobie teraz Pani ze swoich wyborców. Przypomimy przed wyborami.
            • Gość: Radna G. Derbin Re: Pani Derbin IP: *.centertel.pl 14.11.11, 11:05
              Ja wykonuję swoje obowiązki i utrzymuję kontakt z wyborcami, tylko nie wiedziałam, że już rozpoczęła się nowa kampania wyborcza. Pozdrawiam Radna Grażyna Derbin.
              • Gość: kos Re: Pani Derbin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.11, 13:10
                ha ha ha dawno sie tak nie ubawiłem Pani Grażyno, ciekawe komu Pani tak pomogła bo chyba wpis z tego samego IP kompa świadczy ze to Pani tak się uwielbia . Niestety ponoć podczas kampanii oferowała Pani ludziom pomoc w zalatwieniu mieszkań z UM.
    • Gość: koks Re: Pani Derbin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 11:41
      Nigdzie się nie schowała. Działa i to prężnie. Poznaje wielu (przydatnych sobie) ludzi. Szybko się spoufala i przechodzi na "ty", nieco tajemnicza, roztacza aurę wiele mogącej. I rzeczywiście jest w stanie co nieco załatwić (raczej dla rodziny, ale nie dla Ciebie "Wyborco").
      • Gość: Nauczyciel Re: Pani Derbin IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 21:28
        A syna gdzie zatrudniła? To nie nepotyzm?
        • Gość: Wyborca Re: Pani Derbin IP: *.centertel.pl 15.11.11, 09:09
          Czytam to co państwo piszecie i przeraża mnie państwa niewiedza. Mało jest takich radnych jak Radna Grażyna Derbin, która spieszy z pomocą zwykłym ludziom i nie szuka rozgłosu, nie mówi o tym ilu osobom już pomogła. Dla mnie jako wyborcy liczą się czyny a nie słowa.
          • Gość: mieszkanka Re: Pani Derbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 21:27
            Szanowni Państwo za jednym adresem IP może stać ogromna rzesza ludzi. Zanim coś takiego się napisze warto mieć o tym pojęcie. Troszkę informatyki przyda się każdemu.
            • Gość: vic Re: Pani Derbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 22:09
              załatwiła już mieszkania dla co najmniej stu osób i tyluż dobrą pracę
              • Gość: gggggggggg Re: Pani Derbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 22:17
                nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady :D
                • Gość: Kolo Re: Pani Derbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 07:46
                  To za cztery lata dzieęki Derbiniowej zginie bezrobocie. Już wiem do kogo wysyłać ludzi.
        • Gość: aaa Re: Pani Derbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 22:48
          ba no przecież syn najważniejszy to chyba jasne
          • Gość: Mariusz Re: Pani Derbin IP: *.centertel.pl 17.11.11, 05:30
            Czy to pani Derbin, Wardziński czy inny u władzy- oni są po to aby robić dobrze ale sobie i swoim, a nie ogólowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka