Dodaj do ulubionych

SPA Ciechanów

IP: *.tktelekom.pl 11.11.11, 22:19
Witam,
mam pytanie mianowicie, chciałabym sprawić prezent bliskiej mi osobie, wpadłam na taki pomysł aby wykupić jakieś wejście, zabieg w Ciechanowskim Spa, chciałam zapytać czy ktoś z was orientuje się czy takie coś jest możliwe, na jakiej jest to zasadzie? Czy wybiera się zabiegi czy to jest już jakoś ustalone? I przede wszystkim w jakiej jest to cenie, bardzo proszę o odpowiedzi :)
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: osa Re: SPA Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 23:55
      A nie lepiej zasiegnac informacji u zrodla a nie na forum?
      www.spa-szept.pl
      517 462 477
      (i rada - jak wchodzisz na ich strone nie siedz przypadkiem w sluchawkach - jebie po uszach na dzien dobry)
    • Gość: iiii Re: SPA Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 12.11.11, 10:02
      wiem, że mogę do nich napisać czy zadzwonić, ale najpierw chciałam zapytać tu .
      To co wie ktoś coś na ten temat?:)
      • tymonek666 Re: SPA Ciechanów 17.11.11, 14:26
        A jakie tam są ceny?
    • Gość: wiki Re: SPA Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 15:07
      tak mozna kupic bon prezentowy nie ma na nim wypisanej kwoty tylko nazwa zabiegu na ktory sie zdecydujesz wiec spokojnie mozna go komus podarowac, pozniej obdarowana osoba dzwoni do spa i umawia sie na konkretny termin wizyty, bon jest wazny miesiac od dokonania zakupu, na zabieg musisz wydac ok 150zł z tego co sie orientuje ale to musisz juz do nich zadzwonic i dopytac konkretnie co i jak
    • Gość: ... Re: SPA Ciechanów IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 15:07
      dobre pytanie czy można u nich wykupić jakieś usługi w formie BONU PODARUNKOWEGO?
      • kinia.12 Re: SPA Ciechanów 18.11.11, 12:17
        tak się składa, że ja w zeszłym tygodniu dostałam taki prezent z szeptu, tylko że mój był na wartość.
        • Gość: iiii Re: SPA Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 18.11.11, 17:16
          Kinga jeśli mogę zapytać na jaką? I czy byłaś już tam, na ile zabiegów ci to starczylo itp, bardzo proszę napisz wszystko co wiesz! :) będę wdzięczna
          • Gość: gosc Re: SPA Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 17:22
            w naszym mieście to niewypał
            • Gość: anja Re: SPA Ciechanów IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 21:36
              Czy otwarte jest już SPA na Kargoszynie - www. wyspapiekna.info.pl ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka