Gość: Aga IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.12.11, 09:59 Co sądzicie o tym przedszkolu i o jego wychowawcach ,bo ja mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia27 Re: Przedszkole nr.8 IP: *.xdsl.centertel.pl 12.12.11, 20:21 Ja uważam że jest świetne pod każdym względem...niewiem co Ci nie odpowiada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 12.12.11, 20:45 Moja córka chodziła do tego przedszkola,i opinia moja jest taka PRZEDSZKOLE BARDZO DOBRE OPIEKUNKI ZAWSZE SYMPATYCZNE UŚMIECHNIĘTE chodzi mi o Panią Jolę Kraszewską I Anię Kłyszejko,nigdy nie słyszałam od córki ,żeby Panie krzyczały itp.Zawsze gdy odbierałam dziecko byłam informowana jak minął dzionek,co trzeba przynieść i na kiedy.Bardzo dobrze organizowały dzieciom czas.Ciągle w domu słyszałam ,Ciocia Ania,ciocia Jola,i tak w kółko.Zuzia do dziś dzień bardzo dobrze wspomina SWOJE PIERWSZE PRZEDSZKOLE!!!Niestety ale zmieniłyśmy przedszkole ze względu na miejsce zamieszkania,ale gdybym mogła to dziecko na pewno nadal chodziło by do tego własnie przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Przedszkole nr.8 IP: 213.199.253.* 13.12.11, 07:44 Ja też uważam, że jest to dobre przedszkole. Naturalnie, że mogłoby być bardziej wyposażone (chodzi o nowoczesne zabawki, sprzęt na terenie), ale jak to u nas w Polsce na nic, nie ma pieniędzy, a samo przedszkole nie da rady temu podołać. Kolejne moje dziecko uczęszcza do "8" i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 2 Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 14.12.11, 10:52 A ja uważam ze nie jest to dobre przedszkole a przynajmniej nie było dla mojej córki :( która tam chodziła ale ja mówię tylko za siebie i moje dziecko!!! Pani Ania to bardzo dobry pedagog ale mieszane uczucia wywoływała u mnie Pani Dyrektor. Zdarzyło się kilka razy że dzieci były zostawione tylko pod opieką pani do pomocy, gdy dzieci w tym czasie miały przebywać pod opieką Pani Dyrektor!! To ze czterolatki łączone są z trzylatkami jak są małe grupy nikogo nie dziwi ale moje dziecko mówiło ze one wtedy oglądają pół dnia bajki w telewizji i nikt się nimi nie zajmuje ( oczywiście nie mówię że nie opiekuje ale mam na myśli to że dzieci siedzą i bezmyślnie oglądają telewizję zamiast rozwijać swoje zainteresowania ) Dodam do tego to że moje dziecko nie chciało chodzić do tego przedszkola a wręcz czasami płakało jak je zaprowadzałam. Dzięki Bogu dochodziła do końca i teraz jest w 1 klasie szkoły podstawowej. Ja nie Polecam może jak by była inna kadra ( mam na myśli Panią Dyrektor ) może wszyscy by tam odetchnęli bo wydaje mi się że panuje tam niezdrowa sytuacja między pracownikami co z pewnością przekłada się na jakość świadczonych usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 14.12.11, 14:31 Dlatego powinnaś zgłosić problem osobiście a nie na forum,tutaj przecież nikt Ci nie pomoże i nie wpłynie na jakość opieki nad dzieckiem w tym przedszkolu.A ja z Opieki obu Pań jestem zadowolony.Nie mam żadnych zastrzeżeń,i gdyby takie wystąpiły to na pewno zgłosił bym to osobiście.....moje dziecko nie chciało chodzić do tego przedszko > la a wręcz czasami płakało jak je zaprowadzałam....droga mamo w każdym przedszkolu dzieci płaczą,tego nie da się uniknąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama30 Re: Przedszkole nr.8 IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.11, 20:11 To nie prawda że tak jest z tym oglądaniem bajek..wiem o tym doskonale:) a Pani Dyrektor to przesympatyczna osoba i ma wspaniałe podejście do dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Przedszkole nr.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 22:11 A ja uważam, że wszystkie opiekunki zatrudnione w tym przedszkolu bardzo dobrze wypełniają swoje obowiązki. Mój syn chodził tam 4 lata i nigdy nie skarżył się na brak opieki, czy brak zajęć. Panie zawsze były bardzo miłe i jak już wspomniano na tym forum informowały rodziców o postępach i ewentualnych problemach ich pociech. Jeżeli chodzi o P. Jolę, to uważam, że jest takim 'dobrym duszkiem' , i fantastycznym pedagogiem, co z całą pewnością potwierdzić może wiele osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 14.12.11, 21:21 moje dziecko też chodzi do ósemki i jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, a przede wszystkim nasze dziecko. zawsze jak wraca do domu to mówi, że w przedszkolu było fajnie. panie też są super (włącznie z panią dyrektor i z paniami z obsługi). także swoje żale i wszystkie wątpliwości zachowaj dla siebie albo porozmawiaj z paniami w przedszkolu(przecież one nie gryzą, zawsze są przyjaźnie nastawione, wysłuchają i służą poradą), a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przedszkole nr.8 IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 21:00 Przedszkole jest w porządku,ale dobrze że zbierasz opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Przedszkole nr.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 23:45 to w przedszkolu puszczają bajki z TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Przedszkole nr.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 17:30 No i co z tego,że TV czasami trzeba odpocząć od rozwrzeszczanych dzieciaków.Hałas zdrowiu szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Przedszkole nr.8 IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.11, 07:56 odpocząć to drogie panie mogą na urlopie a nie w pracy !! Tam są od tego by się zajmować dziećmi !! A o tych paniach słyszałem już sporo nie bardzo pochlebnych rzeczy!! Zgodzę się tam z jakąś mamą że nie bardzo się opiekują !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Tymińska Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 12:43 ...slyszałem, ktoś tam coś mówił....Czyli to są zwykłe plotki,moja córka do dziś dzień mile wspomina przedszkole i Panie,zarówno pedagogów jak i Panie które im pomagają.Dlatego rodzice którzy uważają ,że opieka jest nieodpowiednia powinni zgłosić to do odpowiednich instytucji,a nie patrzeć jak ich dzieciom krzywda się dzieje.Nie rozumiem w ogóle problemu i sensu poruszania go na forum,tu nikt Wam nie pomoże i nie rozwiąże problemu.I BYŁO BY MIŁO GDYBY RODZICE PODPISYWALI SIĘ IMIENIEM I NAZWISKIEM A NIE WYLEWAJĄ BEZIMIENNIE PRZYSŁOWIOWE POMYJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Zębrzuska Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 21.12.11, 10:28 No na pewno ja bym zgłosiła jak by moje dziecko było źle potraktowane przez jakąś z waszych pań !! A to ze ludzie mówią o dziwnych ich zdaniem sytuacjach które dzieją się w waszym przedszkolu świadczy o tym że coś w tym musi być !! Nie wydaje mi się ponadto by fakt taki zgłoszony na dyrektorkę właśnie jej samej mógł by jakoś pomóc. Reasumując zgłaszając takie zajście nawet do Urzędu Miasta to jestem przekonana że wyparli byście się wszystkiego. Chyba że istniał by materiał dowodowy ale z tym radziła bym odwiedzić pokrzywdzonym rodzicom Prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiak Anna Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 21.12.11, 12:59 W przedszkolu u mojej córki dzieci też oglądają bajki,Misia Uszatka itp.I nie widzę w tym nic złego.Sama słyszałam jak rodzice na spotkaniu z wychowawczyniamii mało ich pod niebiosa nie wychwalały,a w szatniach obgadywały nawet to jakie to miały nieodpowiednie fryzury...bez komentarza.Niby dorośli a gorsi jak dzieci,chociaż dzieci potrafią powiedzieć co myślą bezpośrednio.Inny przykład to wigilię,dzień mamy itp na których rodzice zajęci są zazwyczaj bardziej sobą jak pociechami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama przedszkolaka Re: Przedszkole nr.8 IP: *.109.kt.cust.t-mobile.co.uk 28.12.11, 22:31 No a czego można się spodziewać po kadrze wykształconej w Pułtusk i Płocku?? Przedszkole dla tych pań to zakład pracy, one przychodzą tam by pracować, a nie odpoczywać. Puszczanie dzieciom bajek, to pójście na łatwiznę. Co do pani Joli, to miałam "przyjemność" być przez nią uczona w podstawówce. Jeśli ona ma takie podejście do dzieci, co wtedy do nas, to ja dziękuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 23:36 przepraszam, że pytam: a pani jaką szkołę skończyła, że tak łatwo oczernia i ocenia innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 01:22 Witamy emigrantów UK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama przedszkolaka Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 01:35 Ludzie praca w przedszkolu to nie CHIŃSKA REPUBLIKA LUDOWA ANI KOREA!!!Drodzy niezadowoleni rodzice ,nie da się jednocześnie przez kilka godzin SKAKAĆ NA SKAKANCE PRZYGOTOWAĆ PRZEDSTAWIENIE POMÓC W JEDZENIU UBIERANIU Z JEDNOCZESNYM MYCIEM TYŁKA 25PRZEDSZKOLAKÓW KTÓRE ZROBIĄ KUPĘ W MAJTY BEZ CHWILI PRZERWY!!!jeszcze najlepiej jakby Pani w tym czasie nauczyła dziecko 3 języków, pacierza ,gotowania i prostej księgowości.!!!ZASTANÓWMY SIĘ SAMI ILE MY POŚWIĘCAMY CZASU WŁASNYM DZIECIOM NA WYCHOWANIE!!!I CZY NIE JEST TAK ,ŻE NIE ZAWSZE ROBIMY TO NA 5+ I CZY DZIECKO JEST ZADOWOLONE Z NAS JAKO Z RODZICÓW ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama przedszkolaka Re: Przedszkole nr.8 IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 01:39 Najlepiej sprzątanie bałaganu należałoby zacząć od własnego podwórka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: Przedszkole nr.8 IP: 213.199.253.* 29.12.11, 13:12 Nie zgadzam się z tym, że wszyscy nauczyciele pracujący w tym lub innym przedszkolu, szkole kończyli tylko Pułtuską lub Płocką uczelnię. Nie rozumiem, co to ma za znaczenie, czy zdaniem niektórych liczy się tylko "nazwa". Uważam, że nie ma to najmniejszego znaczenia a o człowieku nie świadczy, co skończył i gdzie, ale jaki jest. Myślę, że czas zakończyć te nieuzasadnione aluzje. Pozdrawiam wszystkich życząc lepszego humoru i wyrozumiałości na Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga Re: Przedszkole 29.12.11, 13:21 "Uważam, że nie ma to najmniejszego znaczenia a o człowieku nie świadczy, co skończył i gdzie, ale jaki jest. Myślę, że czas zakończyć te nieuzasadnione aluzje. Pozdrawiam wszystkich życząc lepszego humoru i wyrozumiałości na Nowy Rok." sto procent racji! iech twoje slowa stana sie maksyma dla nas wszystkich! rowniez pozdrawiam rozsadnie myslacych, walpurga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie rodzic Re: Przedszkole IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 13:33 Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i sądze ,że albo ktoś ma problem z psychiką albo najzwyczajniej ma jakieś PRYWATNE ALE do wyżej opisanej wychowawczyni Pani Joli,i nie potrafi tego załatwić w cywilizowany sposób tylko pierze brudy na publicznym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie rodzic Re: Przedszkole IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.11, 11:09 Ty to powinnaś pogodę przepowiadać albo najlepiej jako psycholog się zatrudnij w PCK !! Jaka trafna analiza pozazdrościć spostrzegawczości szerloku holmsie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 14:44 Drodzy Rodzice trochę więcej wyrozumiałości:-) Odpowiedz Link Zgłoś