Dodaj do ulubionych

Sylwester w hotelu ATENA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 23:51
Sylwester w hotelu Atena był najlepszym na jakim w życiu byłem! Razem z dziewczyną byliśmy zachwyceni, jedzenie było rewelacyjne(aż dziś tęskniliśmy za pierwszym daniem;P ), do niczego nie można się przyczepić, zespół Hamena,więc chyba już każdy wie że muzyka była super, na żywo,nie było przerw poza jedzeniem, poza tym pokazy tancerek samby w pióropuszach, to była nowość z jaką się wcześniej nie spotkałem..i te fajerwerki:) naprawdę imponujące! Obsługa i kuchnia spisała się na medal, ogólnie Sylwester na 5+, mam nadzieję że będzie organizowany bal karnawałowy, bo z chęcią się przejdziemy:) Polecam, za rok na sylwestra idziemy tam znowu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fausz Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 00:07
      chyba włścicielka się nudzi i pisze z tego co słyszałem od znajomych to jedzenie to zawsze było do bani tam tylko muza oki!
      • Gość: gość Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 00:58
        pisze się "fałsz" ciemniaku
        • Gość: ogr13 Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 06:52
          Byłem w Atenie impreza super jedzenie super wszystko bez zarzutu.Pozdrawiam tancerki samby.
          • Gość: goSc Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 09:54
            Sylwester w Atenie był rewelacyjny !!!!!
            Wszystko z wielką klasą . Goście z kasą i klasą !!!!
            Właściciele zadbali o nas w najdrobniejszych szczegółach.
            Pozdrawiam
    • Gość: ha? Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.12, 10:33
      Ciekaw jestem ,że te wpisy zachwalające są pisane z jednego kompa? Może to goście jeszcze się bawią i wypisują z tego samego komputera?
    • Gość: ta Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 15:59
      No zapewne zespół Hamena.Najnowszy numer jaki zagrali,miała baba koguta.
      • Gość: x Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.12, 17:10
        Niestety ja piszę z innego kompa i Was zmartwię:
        byłam, zobaczyłam i się sama przekonałam że jedzenie na Sylwestrze było rewelacyjne (to moja pierwsza impreza w Atenie i na pewno nie ostatnia), zespół Hamena -rewelka inni mogą tylko pozazdrościć.
        Pokaz samby - gratulacje.
        Pokaz fajerwerk - wielkei brawa.
        Przyznam, że się obawiałam pójść, wiecie dlaczego? Bo wszyscy dokoła znajomi jak wiedzieli, że idziemy do Ateny padały teksty: znajomi byli - żarcie okropne, byłem na ostatkach i więcej nie pójdę itp. Ja mówię, że na chwilę obecną inne sale niestety, albo "stety" walą na kolana.
        Jeszcze raz Gratulacje i dziękujemy Właścicielom hotelu Atena za wspaniałą noc.
        • Gość: by-walec Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.cnow.pl 02.01.12, 17:21
          Ach ta katolicka "miłość bliźniego".Jak coś komuś się uda ,to dowalić MU trzeba,jak to?On zrobił(bawił się)lepiej niż ja-a wała,opluć os.... taka jest mentalność większości "moheru"
        • Gość: do x Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 18:29
          Pani X pewnie znajoma włascicieli,dla mnie i tak LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: vix Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 18:49
            A byłeś , że piszesz o lipie ? A jeśli tak to napisz konkrety , a wtedy uwierzymy . Oczerniać jest tak łatwo , prawda ?
            Ja byłam i lipy nie dostrzegłam . Bawili się ludzie na poziomie , a nie .....
            Jedzenie było rewelacyjne (pieczone prosię mmmm boskie )
            Kelnerzy uwijali się jak w ukropie nie tracąc uśmiechu i ślicznych sylwestrowych kapelusików :)
            Hamena bawiła wszystkich .
            Tancerki samby świetne.
            Nie szkoda mi wydanych 600zł
            Nic dodać nic ująć , tylko tak dalej !
            Powodzenia dla Ateny !
            • Gość: do vix od x Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.12, 19:07
              Faktycznie przegapiłam: wielki szacun dla kelnerów.
              Kapelusiki do tego białe rękawiczki i może to wyda się Wam śmieszne ale ok 20 razy żeby nie skłamać miałam zmieniany talerzyk i sztućce.
              Wielka klasa.
              I dla jasności: nie znam właścicieli mimo, że mieszkam na osiedlu Śmiecin.
              A wybór Ateny na spędzenie Sylwestra padł dlatego, że wolałam wydać 600 zł na bal i przyjść spacerkiem do domu niż czekać na taxi i płacić 100 zł.
              • Gość: i Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 19:36
                Skoro twierdzi pani ze była na balu,ja równiez i po godzinie 23 był toast za zdrowie? no własnie czyje zespół prze mikrofon ogłosił?
                • Gość: vix Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 20:47
                  Rozumiem .... test ....
                  Oczywiście każdy gość musiał wówczas być na sali i wznosić ów toast, doprawdy imponujące !
                  Proszę wybaczyć ale nie kojarzę.
                  Pisząc o faktach prosiłam , aby Pan/Pani uszczegółowił/a swoje negatywne odczucia odnośnie balu, bo może mi coś umknęło.
                  Oczywiście każdy może tu wyrazić swoją opinię , moja jest pozytywna i ją uzasadniłam , a z Pana/i
                  strony konkretnego uzasadnienia nie było.
                  Jasne , że o gustach się nie dyskutuje i co nam smakowało Wam nie musiało , ale tak z ciekawości pytam co Pana/i zdaniem było nie tak.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Gość Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.cnow.pl 02.01.12, 21:34
                    Witam , byłam gościem na tym sylwestrze , i co do jedzenia również dużo się nie zmieniło od mojej wizyty w restauracji nadal wielki minus , a co do pierwszego dania bulionówka zupki i kawałeczek mięsa dziecko by się nie najadło . Pisząc że hotelowi udał się pokaz samby oraz fajerwerków to zasługa innej firmy . Co do kelnerów , hmm widok tł uczących się kieliszków u kelnerki na tacy , nie jest profesjonalizmem oraz od śmierdzącego kelnera papierosami . Zespół wyłącznie uratował tą imprezę .
                  • Gość: polka Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 22:09
                    Niestety byłam na owym sylwestrze i byłam zaskoczona bo po nieudanych andrzejkach miało być super a jednak nie wyszło... Co prawda zespół był ok (ale Hamena ma raczej bardzo dobre opinie zawsze) natomiast jedzenie poraz kolejny okropne. Niczym szpitalne- niedoprawione, mdłe... Szkoda słów. Każdy wie że na tego typu imprezach podstawa to dobre towarzystwo, zespół i jedzenie. Mimo że wiadomo było że jedzenie jest tam bardzo słabe to właściciele biorąc od pary 600zł nie zmienili nic. Szkoda- ładny hotel, piękna sala...a niesmak pozostał.
    • Gość: do Gościa Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.12, 22:02
      A przy którym nr stolika siedziałaś?
      • Gość: ogr13 Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.play-internet.pl 03.01.12, 07:00
        Chyba wyżej pisząca polka chciała mielonego z frytkami .O tym sylwestrze nie można nic złego napisać bo było bez zarzutu.
        • enyusia Re: Sylwester w hotelu ATENA 03.01.12, 12:40
          Widzę, że konkurencja nie śpi i bzdury wypisuje.
          Byłam na tym sylwestrze i było rewelacyjnie - dawno tak się nie wybawiłam. Jedzenie bardzo smaczne, pięknie podane. Nie jakiś tam schabowy z kapustą. Ogromny szacunek dla kelnerek - uwijały się przy nas non stop. Muzyka super - można było poszaleć.
          Dodam, że nie jestem znajomą właścicieli, nawet nie mieszkam w Ciechanowie. Myślę, że ci co byli na owym balu jeszcze nie raz tam wrócą, a ci co piszą bzdury, bo im się nudzi to niech się lepiej tam nie pokazują i innym imprezy nie psują.
          A sam hotel też wart polecenia - duże pokoje, ładnie urządzone.
        • Gość: polka Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 10:48
          Nie chciałam mielonego z frytkami, ale placąc 600zł chcialam porządne jedzenie a nie mdłe, bez smaku choćby nie wiem jak ładnie podane. Nie jestem "z konkurencji" ale wiem że w innych restauracjach jest lepiej- a te pozytywne opinie mam wrażenie nie pochodzą od uczestników balu...
          • Gość: kibic Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 22:28
            dajcie sobie po razie, ja tam na wszelki wypadek w przyszłym roku pójdę gdzieś indziej - tak na mnie zadziałał wasz PR.
            • Gość: :) Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.12, 11:56
              A ja w przyszłym roku pójdę ponownie do Ateny.
              Jeżeli jedzenie było dla Ciebie za mdłe - to było wziąć ze sobą pieprz :)
              • Gość: janja Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.12, 19:28
                Ja w Atenie na sylwewstrze nie bylam ale przeczytalam komentarze i nikt normalny nie podnieca sie tym co bylo dobre a co zle po niektorych wpisach widac ze sa pisane przez wlascicieli...ludzie dajcie spokoj bo do piekla pojdziecie...najlepsza reklama jest taka: jak sie komus podobalo to przyjdzie jeszcze raz i poleci innym
                • Gość: gość Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 21:44
                  Rzeczywiście te narzekania na jedzenie są żenujące. Byłem kiedyś z grupą znajomych za granicą i przyszło nam jeść w restauracji ze szwedzkim stołem, na którym były bardzo smakowite i różnorodne dania do wyboru, do koloru. Niebo w gębie. Mój kolega uznał, że to wszystko kit, bo nie było tam kaszanki. Był zdegustowany i gotów był z tego powodu twierdzić, ze nie znają się na kuchni. No cóż. Po prostu bliżej poznałem swojego znajomego. A wydawał się być inteligentny.
                • Gość: sylwek Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 18:08
                  Ach wy marudy zawsze coś wam nie pasuje chcecie zobaczyć jak wygląda świetnie zorganizowany BAL SYLWESTROWY mam na myśli jedzenie ,obsługa kelnerów ( niejedni powinni się od nich uczyć) muzyka też super to zapraszam za rok do Niestumia sala nr,2 pozdrawiam......
                  • Gość: kolo-okolice Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 23:21
                    TOTALNA LIPA JAK NA OTWARCIU TAK NA OSTATKACH TAK I NA SYLWESTRZE TAK SAMO BYŁO W MAGNACIE WSPÓLNICY SIĘ POŻERLI I WŁAŚCICIEL WYPIER. ZAŁĄ OBSŁUGĘ PODKUPIŁ NOWĄ I SYLWEK W TYM ROKU BYŁ REWELKA.

PRZESTAŃCIE PISAĆ SE LEWE POCHWAŁY
                    TYLKO WEŹCIE ROZUM DO GŁOWY I KUCHARKĘ ZMIĘCIE I BĘDZIE OKI

ANETA POPRAW SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOLEGA .LOVE.
                    • Gość: gość Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 10:52
                      Ona się już nie poprawi... rozpieszczone dziewcze, które musi mieć to co jej się podoba i smakuje, a nie klientom. Szkoda pisać..
                      • Gość: monka Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.play-internet.pl 23.02.12, 16:14
                        miałam iść do Barona, ale się rozmyślili i nie było zabawy /ale z tego co słucham to dobrze, bo na imprezach podają teraz tylko pierogi, nawet do mięsa-porażka/ poszłam do Ateny i było fantastycznie. W przyszłym roku też tam będę. Pa zazdrośnicy
                        • Gość: ja:) Re: Sylwester w hotelu ATENA IP: *.play-internet.pl 23.02.12, 23:13
                          nie ma tam rewelacji,moze Anetka nie ma pojecia o prowadzeniu takiego lokalu,a za kucharzy to sie powinna ostro wziac,i troszke popracowac nad menu.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka