Dodaj do ulubionych

Pusto jakoś ;(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 14:05
Pół Polski przed telewizorem dopinguje naszą kobyłkę z szablastymi zębiskami a drugie pół stara się po wyjściu z Mszy skutecznie umknąć nachalnym wolontariuszom którzy wciskają się wszędzie nie mając wstydu i polując na ludzi wychodzących z Kościoła;(
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Pusto jakoś ;( IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.12, 15:12
      na mnie nie polują, sam podszedłem :))
      • Gość: ... Re: Pusto jakoś ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 16:31
        Rozsądniej byłoby polować na tych, co jeszcze do kościoła nie dotarli, ci co już wychodzą, mają raczej puste kieszenie :D
      • Gość: annka Re: Pusto jakoś ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 16:32
        wszędzie tylko wyciągają rękę...daj i daj ;-(
        • Gość: ela Re: Pusto jakoś ;( IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 16:51
          ...ale wolontariusze wcale nie są nachalni ani natrętni ...nie chcesz to nic nie dawaj,nikt cię nie zmusza...życzę zdrowia,a co powiesz jeśli będziesz musiał skorzystać z urządzeń zakupionych za zebrane pieniądze...
          • Gość: nieeee Re: Pusto jakoś ;( IP: *.centertel.pl 08.01.12, 20:55
            A na co płacę tyle podatków? Zaopatrywanie szpitali lezy w gestii państwa. Nie wyręczajcie ich. Dziś sprzęt do szpitali, jutro zabiorą zupełnie prawo do emerytury itd.
            • Gość: ups jak co roku dałem na Orkiestrę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 21:02
              co cię obchodzi, na co chcemy dawać kasę? zarobiłem i daję na Orkiestrę, bo to najfajniej wydane pieniądze :)
              • Gość:   Re: jak co roku dałem na Orkiestrę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 22:17
                Naszego kraju odkąd rządził prezio nie stać na wyleczenie lokalnego dystrybutora pietruszki? A ile od pęczka pietruszki jest podatku 5 groszy?
                • Gość: gość Re: jak co roku dałem na Orkiestrę :) IP: *.centertel.pl 09.01.12, 05:08
                  Od pietruszki? POwinineneś wiedzieć bo to tyle samo co od takiego buraka jak ty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka