Dodaj do ulubionych

droga przez Grzybowo

IP: 195.117.122.* 18.01.12, 09:56
Jechałem dziś przez Grzybowo, drogą ślisgawką. Czy tam nie ma gospodarza, wójta, ,czy kogoś kto by podjął decyzję co by posypać piachem, solą czymkolwiek ten wyślisgany tunel. Potem płacz będzie jak w Pawłowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: prawy Re: droga przez Grzybowo IP: *.xdsl.centertel.pl 18.01.12, 10:31
      Kierowca powinien jechać z taką prędkością aby nie wpaść w poślizg.
      • Gość: baba Re: droga przez Grzybowo IP: *.cdma.centertel.pl 18.01.12, 10:43
        Tak masz rację....Tylko że za nim będzie jechało kilku innych ktorym się będzie bardzo spieszyło..
        • Gość: .... Re: droga przez Grzybowo IP: 195.117.122.* 18.01.12, 10:54
          nie chodzi , do cholery, o technikę jazdy czy zdrowy rozsądek, tylko o to, że droga nie odśnieżona i ślisko się na niej zrobiło, po co tu demagogię dorabiać. temat jak co roku, zimowy: przyszła zima, droga nie przygotowana
          • Gość: jolka Re: droga przez Grzybowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 11:01
            Tak jest tam co roku, jaki wójt taka droga. Szkoda mu czasu na interwencję u powiatówki, szkoda mu kasy na własne odśnieżanie, szkoda, czasu i słów na niego. A sołtys Grzybowa też by się wzioł za robotę, do gminy jeździc specjalnie nie musi wystarczy w domu napomknąc o problemach drogowych a rodzina w gminie pracuje to doniesie wieści!
            • Gość: ... Re: droga przez Grzybowo IP: 195.117.122.* 18.01.12, 11:18
              taa , jaki Pan taki kram
              • Gość: monika Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 12:22
                i tradycyjnie jak co roku,wielkie zaskoczenie drogowców-połowa stycznia a tu śnieg,ale premii na koniec roku to nie zapomnieli sobie przyznać,heh sytuacja lubi się powtarzać:)trzeba się już do tego przyzwyczaić :)
      • Gość: ... Re: droga przez Grzybowo IP: *.play-internet.pl 18.01.12, 12:27
        Czy ktoś jedzie 30 czy 90 to zasr...obowiązkiem służb do tego powołanych jest odśnieżanie drogi,posypywanie piachem itp
        • Gość: ciekawy Re: droga przez Grzybowo IP: 195.117.122.* 18.01.12, 13:22
          gdzie, do kogo można złożyć skargę na takiego wójta z taką drogą? czy trzeba straszyć żeby ktoś wypełniał swoje obowiązki należycie?
    • Gość: ddj Re: droga przez Grzybowo IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 13:32
      Potwierdzam, ta droga to jedna wielka tragedia. Na zakrętach, nawet przy prędkości 20 - 30km/h ostro zarzuca.
      • Gość:   Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 13:47
        Powiat, Sejmik, prokurator (narażenie zdrowia i życia).
        Jak już połowę zimy oszczędzali to teraz kombinują żeby drugą połowę też oszczędzać ale jak coś się stanie i ubezpieczyciel drogi odmówi wypłaty ze względu na nieutrzymywanie drogi w należytym porządku będzie płacz i wyda się 3 razy tyle co oszczędziło. Jeśli ktoś się uszkodzi a rodzina będzie miała dobrą papugę może nie starczyć budżetu na odszkodowania.
        • Gość: monika Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 17:02
          nie wymagajcie od wójta takich rzeczy,on przecież nie musi jeździć tą drogą,podobnie jest w gminie Opinogóra, moi drodzy Pan Wójt jest już ponad 30lat na tym stołku,a drogi???od razu można poznać gdzie zaczyna się i kończy gmina opinogóra.
        • Gość: aa Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 17:04
          poczekajcie mam ze dwie tony popiołu pójdę posypie żeby was na zakrętach nie zarzucało
          haha szkoda mi was ludzie
          ale chyba to osioł napisał z grzybowa albo ktoś z Regimina hahaha
          nie mogę z tego
          a co sołtysa to ma nowy traktor to odśnieżał tamtym roku
          • Gość: niezadowolony Re: droga przez Grzybowo IP: 195.117.122.* 19.01.12, 10:53
            nie jestem ciulu osłem, tym bardziej z grzybowa. jestem użytkownikiem drogi, która nie była odśnieżana
            • Gość: drągal Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 18:08
              ja drągal z grzybowa tytoń wielki buc mowie ci ze już odśnieżyłem grzybowo i jeździj do woli

z poważeniem
              Drągal tytoń :d
              • Gość: Azor Re: droga przez Grzybowo IP: *.play-internet.pl 19.01.12, 22:12
                No to drągal bujaj sie znów z odśnieżaniem bo napadalo :))))) A ciekawe jak wojt i damy soltysa dojada do regimina z rana jak tak pada???? Nowym ciągnikiem :))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: krzysztof kononocz Re: droga przez Grzybowo IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.12, 22:34
                  Witam
                  to ja Wasz Krzysztof Kononowicz odśnieżę Wam drogę. Zrobiłem dużo dobrego dla Białegostoku to i Wam pomogę.
                  Pozdrawiam ciule
                  • Gość: drągal Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 07:17
                    zaraz ide po łopatę szykuje i będę odśnieżał :)

sztaber macher grzybowiaki !!!
                    yoł yoł
                    drągal
                    • Gość: rozsądny Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 17:19
                      o ile się orientuję to z rodziny sołtysa Zakrzewskiego nikt nie pracuje w gminie... A żale o drogę to do starosty, bo to droga powiatowa, a nie do wójta. Trzeba trochę myśleć a nie głupoty pisać. Widzę, że niektórym sprawia to wielkie trudności:)
                      • Gość: sołtys Re: droga przez Grzybowo IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.12, 20:34
                        Jak nie umieta jeździć po ślizkiem to jeździjta PKS-em. Ja do Łopinogóry jeżdżem i siem nie bojem,że w poźlisg wpadnem.Hej.
                        • Gość: nierozsądny Re: droga przez Grzybowo do rozsądnego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.12, 11:35
                          Ty rozsądny, abo to jedna droga przez Grzybowo.Droga na Targonie i boczne to chyba Wójta.
                      • Gość: rEDAKTOR Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 11:53
                        Boże ludzie ale mi was szkoda.! Drągal górą!
                        Wziąść sie za odśnieżąnie chodników przy posesjach bo dzieci nawet nie maja jak chodzić w niektórych miejscach!!!!!
                        :) PZDR.
    • Gość: kokosowo Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 11:57
      A pewna pani to niech w oknie nie siedzi tylko sie wezmie za odśnieżanie chodnika a a nie za gapowanie wszystkich na wsi! i podpie...nie. ! Macioro z Grzybowa wez sie do roboty!
      Ile pani płaca za podpie...nie?
      • Gość: xyz Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 11:58
        Popieram rozmówcę przede mną!
        • Gość: 1234 Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 11:58
          Weż sie za robote!
          • Gość: aa Re: droga przez Grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 12:24
            ona nie musi robić osioł jej ma co nie co na sprzedanie haha wiec wiesz ma kasy i patrzy kto i co robi
            a chodnik u nich nie odśnieżony
            • Gość: hhh Re: droga przez Grzybowo IP: 213.199.253.* 22.01.12, 10:14
              WIOCHAAAAAAAAAAA!!!!
              • Gość: nierozsądny Re: droga przez Grzybowo do rozsądnego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.12, 16:43
                Ty rozsądny, abo to jedna droga przez Grzybowo.Droga na Targonie i boczne to chyba Wójta.
                • Gość: obcy Re: droga przez Grzybowo do rozsądnego IP: *.147.80.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.12, 10:21
                  widać, ze żadnej kultury nie macie. Chcecie mieć drogi odśnieżone a zachowujecie się jak świnie. Wyzywają, obrażają, zazdroszczą... spójrzcie się na siebie. powinno wam całą wieś zasypać, żeby to chamstwo nie mogło wyjechać tylko siedzieć we własnym domu. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd!! Nie odnosi się to oczywiście do wszystkich mieszkańców:) Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka