Dodaj do ulubionych

urodziny dla dziecka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.12, 11:19
Może ktoś wie gdzie można zorganizować w Ciechanowie urodziny dla 7 latki. Liczba gości 15-20
Obserwuj wątek
    • Gość: mama0 Re: urodziny dla dziecka IP: 194.165.48.* 22.02.12, 14:54
      świat do góry nogami się przewraca, też mam7latka ale bez przesady
      • Gość: ... Re: urodziny dla dziecka IP: *.range86-179.btcentralplus.com 22.02.12, 17:59
        To, że ty nie organizujesz urodzin dziecku, nie oznacza, że innym się w tyłkach poprzewracało. Każdy żyje tak jak chce i żadna lama nie ma prawa tego krytykować. Nie jestem zwolenniczką rozbuchanych imprez dla dzieci, ale nienawidzę takich zawistnych ....!!!
        Do autorki, niestety w Ciechanowie nie ma takiego miejsca. Ew mogłabyś zadzwonić do Tango, oni maja dużą salę i dzielą ją w razie potrzeby, zasłonami. Zabawek niestety tam żadnych nie ma, a myślę, że właśnie o to Ci chodzi. Był kiedyś "małpi gaj" między Warszawską a Pl Kościuszki, ale dawno już niefunkcjonuje.
        • Gość: M Re: urodziny dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 18:10
          Nie wiem czy to się nazywa małpi gaj czy bajkolandia.W sobotę moje dziecię było właśnie tam na urodzinach (tj.na przeciwko muzeum) Skontaktuj się z właścicielką ona ma bar w tym samym budynku na rogu w dole.Nie wiem jaką on ma nazwę.Ale zabawa była udana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka