Dodaj do ulubionych

WCI - Spot ciechanowskich autek

IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.12, 11:45
Witam Was bardzo serdecznie...
Temat, który chcę poruszyć brzmi: "WCI - Spot ciechanowskich autek"

Kieruję to do osób, które chcą pochwalić się swoimi autkami i umiejętnościami za kółkiem, a nie mają takiej możliwości bądź też chęci, by stworzyć "coś " z niczego...
...Piszę, gdyż chciałabym przekazać Wam swoje przemyślenia i spostrzeżenia...
Szczególnie zwracam się tu z prośbą do Ciechanowskich Motomaniaków :p
Inne miasta mają swoje spoty np. Płońsk, Wa-wa ma - Bemowo, inne miasta swoje tory lub " ul. Leśną "...
Niestety, My mieszkańcy Ciecha mimo, że mamy możliwości, w pełni ich nie wykorzystujemy...
Co sądzicie na temat tego, by zorganizować jakiś Spot Moto u Nas w Ciechanowie, który pokaże, że nie tylko WPN-owcy mają się czym chwalić!!!

czas i miejsce jeszcze jest do dogadania. Zainteresowane osoby mogą również się udzielać tutaj : www.facebook.com/#!/events/367241719965368/367584809931059/?notif_t=plan_mall_activity
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: WCI - Spot ciechanowskich autek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 12:27
      Inicjatywa oddolna +1.
      Trochę snobistyczna "pochwalić się autem" -1.
      Skoro są chęci i chętni to czemu nie zrobić automobilklubu pod patronatem PZM, LOK, lub bez patronatu?
      Można robić pokazy aut, tuningu, grupy "markowe", popisy rajdowe ale nie tylko. Można by dołączyć 2 koła z motorem aczkolwiek one są już zorganizowane.
      Po za tym co proponujesz podziałać szerzej czyli:
      szkolenia doskonalące jazdę,
      promocja turystyki motorowej,
      rajd ciechanowski,
      wyścigi na 1 milę,
      szkolenie z ratownictwa przedmedycznego,
      grupowe zakupy paliwa,
      wyjazdy na targi,
      edukacja dzieci,
      akcje poprawiające bezpieczeństwo pieszych,
      ....,
      strona i forum dla miłośników motoryzacji.
      W takim małym Przasnyszu jest organizujący imprezy motoryzacyjne Auto Moto Klub Rzemieślnik www.amkrzemieslnik.pl/ a w Ciechanowie nie ma organizacji zrzeszającej miłośników 4 kółek. Pora to zmienić.
      Myślę, że bardzo ważnym działaniem było by stworzenie miejsca gdzie można się popisać i wyszaleć może wtedy mniej popisów było by na ulicy. Choćby prosta i oczywista dla wielu czynność sprawdzenia zachowania auta w poślizgu która teraz jest niemożliwa.
      • Gość: phi-lozof Re: WCI - Spot ciechanowskich autek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 12:46
        jestem za
        "ręcami i nogumi" się podpisuję pod inicjatywą :)
      • Gość: automaniacy Re: WCI - Spot ciechanowskich autek IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.12, 16:00
        Wiesz, jestem pełna podziwu dla Twoich dalekosięznych planów z PZM, aczkolwiek uwierz znam środowisko moto od podszewki, nie da się zorganizować nic bez udziału ludzi z pasją bądź też chociażby grona zainteresowanych . Snobistyczne podejście odnośnie pochwalienia się autem ..he he he spoko wiesz w tym aspekcie masz 100% racji, bo nie mów, że nie jest tak, że każdy kto stworzy coś szczególnego nie chce się tym pochwalic szerszemu gronu, jest wręcz przeciwnie… Z względu wyłapania perełek nawet został stworzony program „Operacja tuning ” ale zapewne dla Ciebie to nie potrzebny blichtr.Nie musisz skala ocen oceniac mojej wypowiedzi, bo nikomu nie jest to potrzebne. Pisze, gdyż chcę zebrać fajną grupe chętnych do współpracy osób, a nie by usłyszeć Twoją opinię. Na forum grupy, która została stworzona w tym celu podałam że nie jest to impreza ograniczająca się tylko i wyłacznie do 4 kółek…. Motocykle są mile widziane, ale zapewne wiesz, że Wolny Wydech w Ciechu ma już swoje stowarzyszenie….A moim zadaniem jest stworzenie stowarzyszenia zrzeszającego fanów 4 kółek….Powiem, Ci tak by stworzyc miejsce na którym się można wyszalec tak jak np. jest w przypadku WLTA trzeba najpierw dać nam szanse spotkac się na zwykłym spocie, by pozwolić dojść ludziom do wniosku że coś takiego jest u nas potrzebne.

Nie od razu Kraków zbudowano. Jeżeli to się uda zrobie wszystko by sprowadzić ludzi którzy chętnie zrobią małe wykłady dotyczace bezpieczeństwa jazdy bo mam takową możliwość.

A na pierwszy ogien nie rzucę przecież spotkań dotyczacych spotkań z ciekawymi ludzmi w momencie gdy nawet nie będzie osób chętnych, bądź osób które np. na ta chwilę byli by w stanie za darmo udostepnić plac.
        • Gość: vw Re: WCI - Spot ciechanowskich autek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 16:39
          a czy WPZ też może się załapać??
          • motomaniacy-wci Re: WCI - Spot ciechanowskich autek 19.03.12, 18:16
            nick delikatnie zmieniony ale już stały - tak więc nikt nie będzie się podszywał.

oczywiście wszyscy są mile widziani także WPZ-owcy ... Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł dotyczący miejsca w Ciechanowie to niech da znać na forum tutaj bądź na facebooku .
        • Gość: mak Re: WCI - Spot ciechanowskich autek IP: *.tktelekom.pl 19.03.12, 21:58
          i oto chodzi, na facebooku mnie nie ma ("nie żyję"), ale jestem pod jagacar@onet.pl, będę śledził forum lub czekał na e-maila, w weekendy jestem dostępny w c-nowie i gotowy na wstępne spotkanie, pozdrawiam
    • Gość: fajowo fura, skura i komura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 12:55
      panie fajowo i co trza więcej
      • Gość: devil Re: fura, skura i komura IP: *.180.61.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.03.12, 16:34
        W Płońsku był jesienią świetny zjazd motoryzacji. W całej Polsce było o tym głośno. RMF MAXXX był chyba nawet patronem, na imprezie był też TVN Turbo i TVP Info.
        • motomaniacy-wci Re: fura, skura i komura 19.03.12, 18:37
          no właśnie skoro Płońsk to zrobił to czemu nie my ? , póki co robimy przegląd chętnych osób, a cała reszta będzie do zrobienia
          • Gość: a Re: fura, skura i komura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.12, 07:21
            Warszawa w czwartki i niedziele, cargo na okęciu i nie tylko

www.youtube.com/watch?v=8XBPX1UT2LE
            www.youtube.com/watch?v=Xz9KCxVRNUE
          • Gość: motomaniacy-wci Re: WCI_Spot Ciechanowskich Autek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.12, 10:26
            Potrzeba mi kilkunastu sympatycznych dam, które chciałyby wziąć udział w tym spotkaniu motoryzacyjnym (za free) jako hostessy ...

- zabawa gwarantowana -

zgłoszenia wraz z nr. komórki, foto (sylwetka + portretowe) oraz imieniem proszę przesyłać na wci_carspot@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka