Dodaj do ulubionych

strój dla chłpoca do komunii

IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 19:20
gdzie w Ciechanowie mogę kupić? dla dużego "komunisty"!
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 19:23
      Czy chodzi o albę?
    • Gość: CZarny Niepozorny Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 19:59
      Lecisz do łysego i kupujesz koszuleczke Barcy XXL a do tego nowiutkie dresiki Stopro i jest git do tego zakładasz adidaski, zegarek i łańcuch taki na ,5 m najlepiej i z dolarem na końcu Pozdro
      • Gość: mudzin Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 01:17
        wytnij w worku po ziemniakach otwory na rece i przewiaz bachora sznurem od snopowiazalki i tez bedzie git
        • witchs84 Re: strój dla chłpoca do komunii 08.04.12, 19:11
          ja mam na sprzedaż dla chłopca albę witchs84@wp.pl
          • Gość: mama Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 20:46
            Nie chodzi o albę ... tylko o COŚ "pod". Garnitur? spodnie i kamizelka? do I. Komunii. Gdzie kupić w Ciechanowie?
            • Gość: . Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 11:56
              Mam do sprzedania ciemny garnitur (marynarka, kamizelka, spodnie) dla dużego "komunisty". Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o podanie maila, wyślę zdjęcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka