Gość: mama IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 19:20 gdzie w Ciechanowie mogę kupić? dla dużego "komunisty"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 19:23 Czy chodzi o albę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZarny Niepozorny Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 19:59 Lecisz do łysego i kupujesz koszuleczke Barcy XXL a do tego nowiutkie dresiki Stopro i jest git do tego zakładasz adidaski, zegarek i łańcuch taki na ,5 m najlepiej i z dolarem na końcu Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mudzin Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 01:17 wytnij w worku po ziemniakach otwory na rece i przewiaz bachora sznurem od snopowiazalki i tez bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
witchs84 Re: strój dla chłpoca do komunii 08.04.12, 19:11 ja mam na sprzedaż dla chłopca albę witchs84@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 20:46 Nie chodzi o albę ... tylko o COŚ "pod". Garnitur? spodnie i kamizelka? do I. Komunii. Gdzie kupić w Ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: strój dla chłpoca do komunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 11:56 Mam do sprzedania ciemny garnitur (marynarka, kamizelka, spodnie) dla dużego "komunisty". Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o podanie maila, wyślę zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś