Dodaj do ulubionych

Tort na roczek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 12:23
Gdzie można zamówić tort w ciekawym bajkowym kształcie na roczek na dziecka? Ile za kg? Czy u Siembora jest taka możliwość?
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Tort na roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 13:24
      ja zamówiłam tort na 1 rok u wilgi w panoramie moge przesłać na meila zdjęcie a już na 2 latka sama zrobiłam córci tort no i niechwaląc się ładniejszy i lepszy i co najważniejsze tani i od tej pory sama robię dla rodziny i przyjaciół
      • Gość: ... Re: Tort na roczek IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 14:17
        Dokładnie,mam takie samo zadnie.Popytaj ,bo jeśli nawet sama nie potrafisz to może ktoś z Twoich znajomych Ci pomoże.Moja koleżanka -dwie lewe ręce w kuchni a robi takie torty ,jakich żadna z Cukierni nie zrobi.
      • Gość: z Re: Tort na roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 16:11
        nie kupuj tortu od wilgi. Ja niestety popełniłam ten błąd i na roczek synka zamówiłam z tej cukierni wóz strażacki. wyglądał, nie powiem, nieźle ale to była sama chemia. nie dało się przełknąć, barwniki wątpliwej jakości i ta koszmarna masa...odradzam.Lepiej skorzystaj z rad tu zawartych i zrób tort sama - może nie będzie miał wymyślengo kszałtu ale przynajmniej dziecka nie otrujesz i gości.
        ja się najadłam wstydu i cały tort cereminialnie poszedł do kosza na oczach gości
    • Gość: Krzesny Julki Re: Tort na roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 19:18
      Najlepiej sama zrób a nie !
      • Gość: ja Re: Tort na roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 20:19
        Ty Krzesny Julki nie podskakuj! co mam wyczarować z ciasta lalkę albo zamek? nie mam az takich zdolności plastycznych. i tak przecież dziecko nie będzie jadło tortu a goście dostaną po kawałeczku więc się nie otrują tą chemią.
        • Gość: Sylwia Re: Tort na roczek IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 21:23
          1 pomysł www.uwielbiam.pl/przepisy/przegladanie/tort-motylek
          2 pomysł smaker.pl/przepisy/ostatnio-dodane/motylek-tort-dla-dziewczynki,43135
          3 pomysł www.youtube.com/watch?v=nxZek1eA_JM
          4 pomysł jejdziecko.pl/tort-dla-dziecka-jak-go-ozdobic?galeria=9

Wbrew pozorom upieczenie jest prostą sprawą,ja sama skorzystałam z Tortu ELMO dzieciaczki były zachwycone,dla malucha na roczek polecam motylka STOSUNKOWO PROSTE ZADANIE A DZIECKA W TAKIM WIEKU I TAK MAŁO INTERESUJE W JAKIM KSZTAŁCIE JEST TORT
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka