Dodaj do ulubionych

Ogrodzony blok na ul. Narutowicza

IP: *.cnow.pl 07.06.12, 09:47
Ludzie czy ktoś widział co ta zakichana wspólnota wyprawia? Jak można było dopuścić do tego co oni zrobili. Zabrali nam chodniki, a innym dojazd do garażu. Co robi TBS w tej sprawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: 79.162.76.* 07.06.12, 10:02
      Fatycznie porażka i to nie tylko w tym przypadku, tak samo zrobiono przy blokach na 17- stycznia i Sienkiewicza. Jak widać tam gdzie zawiążała się wspłnota można robić wszystko.
      • Gość: ania Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.cnow.pl 07.06.12, 10:21
        Masz rację, że wszystko. Ci ludzie przechodzą sami siebie. Zabrali chodniki i dojazdy do garaży, ale nie do swoich. Do swoich garaży zrobili sobie dojazd niszcząc PAS ZIELENI. prawidłowy wjazd był od Ul. Okrzei, ale niestety korzystając z tego wjazdu było im nie korzystnie , bo wyjeżdżając musieli jechać jednokierunkową ulicą. Oszczędzając na paliwie niszczą zieleń. Drodzy panowie ze Straży Miejskiej mogli by to sprawdzić!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gosc3 Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 12:41
          I bardzo dobrze zrobili głupia babo, ciekawe czy będąc właścicielem gruntu płacąc podatek
          pozwoliła byś na taki bajzel ze stony urzędasow.
          • Gość: ania Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.cnow.pl 07.06.12, 14:53
            Pragnę zaznaczyć, że głupia nie jestem.Widać, że prawda w oczy kole. Głupi ten co wykupił to niech płaci i nie skamla. Jeśli jesteś mieszkańcem tego bloku to jeszcze sraj na ten swój trawnik, a nie z kundlem za ogrodzenie.
        • Gość: zarek Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 23:36
          Pas zieleni.. Oni wycieli co najmniej 3 dorodne drzewa.. Nie wiem czy do wycięcia trzeba mieć pozwolenie czy nie.. Do tej pory wydawało mi się, że tak.. Ale pewnie i tak mieli..
    • Gość: ... Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.play-internet.pl 07.06.12, 10:44
      Idz i zapytaj w TBSach a nie na forum...
      • Gość: mieszkaniec Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.cnow.pl 07.06.12, 23:12
        Ja jestem mieszkanką bloku obok, i dla mnie to co się tu wyrabia też mi się nie podoba . Niech teraz każdy blok tak się "odgrodzi" , spoko ich ziemia ,mają prawo, tylko wytłumaczcie mi po co ? Po to, żeby utrudnić życie innym mieszkańcom którzy np mają garaże obok, mieszkają obok. Dzieci- a co tam są młode , małe niech biegają naokoło do piaskownicy. Ciekawe, czy samochody będą stawiać w swoim ogrodzeni, czy też postawią za. Nie mówiąc o spokojnym przejściu z miejsca A do miejsca B. No chyba że ktoś umie latać. I wszystko to dlatego, żeby ktoś się czuł panem włości. Powodzenia.
        • Gość: Inny blok Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.play-internet.pl 08.06.12, 04:56
          Takie jest prawo własności,nie jeden blok w Ciechanowie jest ogrodzony ,o dzieci biegające na około do piaskownicy się martwicie-tylko jakoś wcześniej tłumów maluchów przy tej piaskownicy nie było....od chodzenia są chodniki a nie trawniki pod ludzkimi oknami BO TAK JEST BLIŻEJ ....
          • Gość: gość Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.centertel.pl 08.06.12, 05:44
            Najlepiej niech każdy blok ogrodzi się betonami jak odgrodzili Śmiecin....porażka. Były chodniki, były trawniki..teraz jest wysokie ogrodzenie. takie pytanier- czemu to ma służyć? Przecież i tak tam jest zawsze otwarta furtka....także chodzi tylko o to aby utrudnić życie, chociażby listonoszowi, gońcowi itp.
        • Gość: zarek Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 07:47
          Oczywiście, że mieli takie prawo. Mieszkańcy chcą tą niech stawiają sobie mury i robią getta.. To ich sprawa.. Ale co robili parę lat temu urzędnicy Z UM? A ściślej geodezja.. Wyznaczając działkę, jak ją przekazywali, mogli wziąć pod uwagę istniejący już stan rzeczy. Nikt nie pomyślał, że wiele lat istnieją tam już chodniki.. Ale oni umywają ręce..
    • Gość: wal-duś Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.cnow.pl 08.06.12, 09:35
      Jak śpiewał Grześkowiak-"Bo nie ważne czyje co je,ważne to je co je moje".
      • Gość: Ania Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 10:03
        Mieszkam w bloku obok .. Paranoja.. Jeżeli ci państwo tak lubią być ogrodzeni i czuć się lepsi to niech ze swoimi pieskami wewnątrz tego ogrodzenia chodzą i tam niech mają obsrane, a nie wyprowadzają je kilka bloków dalej. :)
        • Gość: Krzysiek Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.play-internet.pl 08.06.12, 15:07
          Droga Aniu ŻAL CI TYŁEK ŚCISKA?
          • Gość: Józek Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 16:28
            Ogrodzenie prawie dotyka do szczytu bloku poniemieckiego. Mam pytanie: w jaki sposób dojedzie tam straż pożarna w razie pożaru na tzw. kukułkach ? Własność, własnością, ale bezpieczeństwo mieszkańców innych budynków też powinno być brane pod uwagę.
            • Gość: mieszkaniec Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.cnow.pl 08.06.12, 19:30
              Właśnie Józek, masz rację, ale widać nie interesuje to nikogo. A uwagę również będę zwracać, bo tez zauważyłam przez okno że z pieskami chodzą sr... za swoje ogrodzenie.
          • Gość: Mieszkaniec Do Krzysia IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 11:25
            Za co za dupę ściska ? A kto tam mieszka ? Szlachta ? Nie rozśmieszaj mnie żebym nie musiał dosłownie wyliczać towarzystwa z "przeszłością" lub śpiewającego do trzeciej w nocy.
            "odgradzał się ojciec od syna" nic więcej.
            Zresztą po twojej kulturze widocznej w słowie pisanym widać z kim mamy przyjemność.
        • Gość: zarek Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 18:54
          Nie pozostaje nic innego jak zwracać im uwagę! Ja będę tak robił za każdym razem, jak zobaczę, że pies sra na nie ich działce a właściciel nie sprząta.. A od tego jest Straż Miejska żeby się tym zajęła..
    • Gość: gość4 Re: Ogrodzony blok na ul. Narutowicza IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 08:34
      Na wszystko zgodę musi wyrazić magistrat czyli WW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka