Gość: X IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.12, 21:37 Gdzie w Ciechanowie kupię ciasto od Siembora. Czy w jakiejś cukierni czy w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdorn Re: Ciasto od Siembora 15.06.12, 08:17 Zdaje się, że wstawiał do Panoramy na stoisko ze słodkościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Ciasto od Siembora IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.12, 08:27 Ale jak byłam kilka razy to nie było jego wyrobów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Ciasto od Siembora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 09:55 ktoś to chce jeść??? współczuję ale wstawia do panoramy i do "groszka"z tyłu blaszaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ciasto od Siembora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.12, 10:23 Kupuję w Irenie na pułtuskiej... najlepsze ptysie na świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ciasto od Siembora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 10:55 Ciasto jest bardzo smaczne i najlepsze ze wszystkich cukierni. Ja zamawiam bezpośrednio z zakladu cukierniczego na Baczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączek Re: Ciasto od Siembora IP: *.inetia.pl 09.08.12, 08:20 Na pewno jest na ul. Narutowicza (spożywczy na rogu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Ciasto od Siembora IP: *.tktelekom.pl 09.08.12, 09:11 w groszku na sońskiej(za giełdą) pogadaj z ekspediętkami to wrazie czego to ci zamowia takie jakie bedziesz chiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Ciasto od Siembora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 11:00 Siembor ma bardzo dobre ciasta trzeba przyznać rację wszystkim piszącym. Wszystko było dobrze dopóki nie weszłam do cukierni obok "skarbówki" i nie kupiłam ciasta . Raz kupiłam i przepadłam. Mam tam jedno ulubione ciasto , które działa na mnie jak narkotyk. /już mi ślinka cieknie na samo wspomnienie smaku:)/. Trochę cena odstrasza ale warto zapłacić. Siembor ma bardzo dobre ciasta plus moje ulubione ciasto z cukierni na ul Warszawskiej. Ciasto nr 1 na moim stole:) już zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smaczek Re: Ciasto od Siembora IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 08:39 bardzo dobre ciasta i super torty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Ciasto od Siembora IP: *.play-internet.pl 22.08.12, 16:38 takie rewelacje i nie ma swojego stoiska w Ciechamowie ? porażka zarabia na wynajmach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Ciasto od Siembora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 17:18 Po co ma sobie zawracać głowę sprzedażą kiedy wszystko co wyprodukuje jest zamówione przez setki sklepów w promieniu 50 kilometrów? Zapytaj sprzedawcy w dobrym sklepie to Ci powie czy ma Ciasto z tej cukierni. Odpowiedz Link Zgłoś