Dodaj do ulubionych

mała miss/ mister TC

IP: *.centertel.pl 31.07.12, 15:31
jak podobają się wam zwycięzcy, Jaś Goryszewski i Wiktoria Jakubowska?
Obserwuj wątek
    • Gość: Malina Re: mała miss/ mister TC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.12, 08:47
      Jak widać :))))))
      Urodą nie grzeszą :))))
      Tylko szkoda dzieci że muszą zaspokajać chorą ambicję rodziców!!!!
      • Gość: mister Re: mała miss/ mister TC IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 09:32
        To paranoja. Jak można DZIECI angażować w takie głupie zawody. Czasami skaza zostaje w podświadomości na całe życie. To jest SKANDAL !!!
        • Gość: sara c. Re: mała miss/ mister TC IP: *.xdsl.centertel.pl 01.08.12, 09:43
          mam podobne zdanie... nigdy nie wysłałabym zdjęcia swojego syna do tak idiotycznego konkursu, gdzie i tak z góry wiadomo kto wygra :)
    • Gość: Ola Re: mała miss/ mister TC IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.12, 10:52
      Powiem tak: były ładniejsze dziewczynki.... ale zgadzam się z przedmówcami, że jeden kretyn wymysla takie "konkursy" a nastepni kretyni wysyłają tam zdjęcia swoich dzieci i angażują je w jakieś chore współzawodnictwo.
      • Gość: gościu Re: mała miss/ mister TC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 00:20
        czego się nie robi dla sprzedaży ... Tygodnik Ciechanowski niedługo będzie zdjęcia ślubne zamieszać, jak Czas Ciechanowa, który sięgnął bruku jako dodatek do Superaka. przykładowy tytuł z CzC: "Zadławił się parówką". szczyt żenady
        • Gość: Bury Re: mała miss/ mister TC IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 02.08.12, 13:32
          Na pierwszej stronie jest zdjecie Pani radnej. Czy tez startowała w zawodach Miss?
          • Gość: bgt Re: mała miss/ mister TC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 21:04
            a temat założył pewnie rodzic dziecka które nie wygrało.. idiotyczny konkurs tak samo głupi jak dziewczyna lata czy coś takiego
        • Gość: Myśliciel z C. Re: mała miss/ mister TC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 22:48
          Skąd taki gnojek się bierze ?
          A tobie co się nie podoba ,że dziecko jadło parówkę i zadławiło się ?Jesteś z pogotowia ratunkowego ze wezwanie było niezasadne a dziecko zmarło?
          www.tc.ciechanow.pl/aktualnosc-10084-tragedia_w_gminie_nowe_miasto__dziecko_zadlawilo_sie_parowka.html

Re: mała miss/ mister TCIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: gościu 02.08.12, 00:20 Odpowiedz
          czego się nie robi dla sprzedaży ... Tygodnik Ciechanowski niedługo będzie zdjęcia ślubne zamieszać, jak Czas Ciechanowa, który sięgnął bruku jako dodatek do Superaka. przykładowy tytuł z CzC: "Zadławił się parówką". szczyt żenady
        • 24fobo Re: mała miss/ mister TC 06.08.12, 16:43
          Swoją drogą to nikt nie kupuje i nikt nie czyta Czasu Ciechanowa, wszyscy narzekają, krytykują a wszyscy wiedzą o czym tam piszą. To ciekawe.
          Bo ja jak czegoś nie kupuję i nie czytam to nie wiem o czym piszą.
          Co prawda rzadko wpada mi ta gazeta w ręce ale wydaje mi się że jakość jest chyba lepsza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka