Dodaj do ulubionych

Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity

IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 22:12
Apel do lokalnego szefostwa tej firmy. Proszę o powstrzymanie temperamentu swoich pracowników obsługujących biedronkę i inne sklepy inaczej trafi parę spraw do sądu.
To że pan "czak noris" przyjechał nie oznacza że ma prawo w trakcie pracy przepychać się poza kolejnością do kasy, próbować hamować z piskiem pod sklepem nie patrząc na pieszych, rozpychać się w kolejce z bronią pod pachą.
Do panów czaków norisów, dla mnie czy kogo kolwiek jesteś pan tylko niedowartościowanym arnim któremu psycholog stanął na drodze do policji. Jeżeli jeszcze raz trafię przez przypadek na takie zachowanie
Nie zawacham się użyć telefonu i zadzwonić na POLICJĘ oraz zrobić czakowi noriskowi sprawę cywilną.
Howgh
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity IP: *.centertel.pl 02.08.12, 05:55
      Panowie ciecie z solid-u, mający się za wielkich ochroniarzy i stróżów prawa - Plac JPII to jest dla mieszkańców a nie dla was do spacerowania. Tam mają etat strażnicy miejscy.....
      Wiecie przecież że macie narobnione koło pióra bo nawet w przetargach publicznych startować nie możecie. Także starać sie , starać bo to że firma jest z kapitałem i może jechać chwilowo na pograniczu lub nawet poniżej granicy zysku to nie znaczy że zawsze tak będzie.
      • Gość: xxxx Re: Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 09:31
        Tak ,zgadza sie ,niedawno widziałem jak pan z owej firmy przed bankiem przy placu J.PII zajechał samochodem służbowym stająć w ten sposó ze zatarasował 3 miejsca postojowe,wysiadająć z samochodu udawał kowboja. wstyd panowie.
        • Gość: ona Re: Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 18:15
          Wstydzić to Ty się powinieneś chłopcze-płaskostopcze i Twoi przedmówcy. Wy to pewnie zalęknione urzędasy z przeciętną maturą i kompleksem małych zarobków. Faktycznie, poważny problem - gość się wepchnął do kolejki, inny źle zaparkował... Trzeba było zwrócić uwagę a nie teraz całe środowisko ochroniarzy mieszać z błotem! Spójrzcie w lustro - tam dopiero buraki i kowboje hehe.
          • Gość: Arek Re: Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.12, 18:43
            kiedyś na sylwestra przed ratuszem pijany gó...arz rzucał się i wariował, podszedłem do ochrony i powiedziałem że pijany człowiek agresywnie się zachowuje, oni mi powiedzieli że oni nie są od tego. Tacy bohaterzy z tych naszych ochroniaczów.
            • Gość: klient Re: Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 19:15
              Tak, ja też następnym razem chwycę za telefon i zadzwonię na policję i powiem że ochroniarz wepchnął się do kolejki, skandal!! a propos parkowania, to w każdą sobotę, parkuje w okolicach giełdy jakieś 40 samochodów ewidentnie na zakazie parkowania, niektóre zakazy dotyczą tylko sobót a i tak są olewane przez kierowców z miasta i z poza. I jakoś ani policja ani SM nie kwapią się do tego żeby podjechać i ukarać mandatami żeby trochę kasy wpłynęło do miasta.
              • Gość: szeryf Re: Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 10:26
                Na buraków jest jedna rada, 997 i koniec niech się Policji tłumaczy. Żaden maczo nie będzie mi tutaj w sklepie pod nosem kozaczył. To że synku masz broń oznacza tylko tyle że 10 razy bardziej musisz uważać.
                Jak taka sierota z bronią na służbie może wychodzić z auta którego musi pilnować i staje w biedronce w kolejce do kasy ?
                Jak napisałem jeżeli będziesz mi kozaczył jeden z drugim, 1 telefon na Policje plus nagranie twojego zachowania na telefon i jesteś umoczony.
                Ze zmoczonym papierem twoja kariera kowboja się zakończy. Będziesz się realizował pod buda z piwem.
                • Gość: xxxx Re: Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 10:52
                  "Ona" chłopcy to u szewca gwoździe prostują ,a co do wykształcenia to może ty masz skończone AH w Pułtusku- jakiś tam licencjat ,więc nie wypowiadaj się na takie tematy.
                • Gość: do szeryfa Re: Buraki i "Kowboje" z SolidSecurity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 20:18
                  Bystry to ty przesadnie nie jesteś. Nawet nie zauważyłeś, że "solidziaki" jeżdżą po dwóch więc jeśli jeden wysiądzie to w aucie zostaje drugi. Poza tym nie taka ich rola żeby auta pilnować. Spójrzmy na sprawę z ich punktu widzenia. Kilkanaście godzin w pracy więc jakiś posiłek by się przydał. Mundur nie usprawiedliwia oczywiście przepychania się w kolejce ale chyba nie powinniśmy uważać, że noszona przez nich broń jest do zastraszania ludzi w sklepie. Noszenie jej to po prostu część ich pracy (ochrona niektórych obiektów wymaga interwencji ochrony z licencją oraz bronią)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka