Dodaj do ulubionych

ciechanowska policja

09.08.12, 10:52
Wczoraj byłem pod wrażeniem. Gdziekolwiek człowiek się obejrzał, to widać było umundurowany patrol policyjny i to pieszy! Tak trzymać panie i panowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: ciechanowska policja IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.12, 11:07
      oni nie byli z Ciechanowa tylko z Płocka , widziałem jak dwóch chłopaków sprawdzali też mi się to podobało oby częściej wpadali to może towarzystwo nie będzie taki rozwydrzone a tak to pija gdzie popadnie.
      • Gość: gosc Re: ciechanowska policja IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 11:42
        Na deptaku zlapali goscia na motorze, rzucal sie i go w kajdany zakuli :)
        • Gość: niebieskooka Re: ciechanowska policja IP: 213.199.253.* 09.08.12, 11:49
          Niech się przejdą za zamek :D
          • Gość: Ktosik Re: ciechanowska policja IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 11:51
            tez bylem w szoku, jade AK wyrzucam rprzez okno smieci. Mowie cholera policja, dwoje pieszo. patrze w druga strone, 3 idzie. Jade dalej pod sadem idzie kolejnych 2, na deptaku z jednej 2 z drugiej storny 3. masakra
            • Gość: wkurzona Re: ciechanowska policja IP: *.233.60.65.static.msgaz.pl 09.08.12, 14:33
              albo niech się przejdą za bloki na AK
              • Gość: gosć Re: ciechanowska policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 19:48
                Dla mnie zachowują się niedorzecznie szczególnie ci co mają ten samochodzik zwany meganką

RENAULT MEGANE KOLOR CZARNY - WCI E568

moze kiedys było inaczej ale ostatnio byłem swiadkiem dwóch wydarzeń i uwazam ze naduzywają władzy i łamią przepisy.

forum.gazeta.pl/forum/w,557,121692125,,czarna_meganka_policyjna_.html?v=2&wv.x=1
                • Gość: e Re: ciechanowska policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 20:21
                  a nie WCI E563 ?
            • Gość: gosć Re: ciechanowska policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 23:10
              Skrzyzowanie ul powstańców wlkp/pułtuską
              Megane stoi na srodkowym pasie a po prawej stronie mają gruba biała linia.
              Stoją na pasie którym można skręcić tylko w lewo ale oni na czerwonym swietle ruszają przez bialą linię bo na prawym pasie zapaliło się zielone by jakiegoś kierowcę z prawego pasa zatrzymać nie wiedzieć za co.

• Gość: gość Re: ciechanowska policja IP: *.centertel.pl 10.08.12, 05:18
                Mają tskie prawo.....sam zauważyłeś, że policjanci przejechali na czerwonym w celu zatrzymania jakiegoś innego uczestnika ruchu.
              • Gość: tiaa Re: ciechanowska policja IP: *.cnow.pl 10.08.12, 22:03
                a nie widziałeś tych niebieskich diodek ? to nie zabawka dla dzieci, to sygnał uprzywilejowania !
                Masz niszczarkę >? Weź prawko i zobacz jak działa.
              • Gość: tiaa Re: ciechanowska policja IP: *.cnow.pl 10.08.12, 22:09

I nie na czerwonym bo do skrzyżowania brakowało jeszcze kilkadziesiąt metrów,akurat też to widziałem hehe, może byłeś tym co koniecznie nie chciał żeby zjechali na prawy pas?
                Twoje spotkanie z nimi musiało widocznie boleć bo mnie tam nigdy nic nie zrobili. A wystarczy, że po weekendzie 13 pijanych albo same wypadki... Same się robią ??

Odpoczywaj :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka