28.08.12, 11:32
Jestem zainteresowana zakupem mieszkania 60-70m2 w TBS w Ciechanowie.
Może ktoś chce sprzedać takie mieszkanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Odradzam Re: TBS IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 11:46
      Sam kupiłem takie mieszkanie i odradzam,koszty utrzymania są ogromne,ciągle rosnący czynsz i naprawy o które nie można się doprosić....
      • Gość: mieszkaniec tbs Re: TBS IP: *.centertel.pl 28.08.12, 12:54
        Niestety to prawda, też mam mieszkanie własnościowe w tej spółdzielni. Faktycznie jak ma się własnościowe tak jak ja to każdą usterkę chociażby zapchany odpływ trzeba usuwać na własny koszt we własnym zakresie. Zastanawiam się na co są brane fundusze remontowe. Problem jest jeszcze bardziej dotkliwy i widoczny jeśli dotyczy budynków na peryferiach ciechanowa. Zapraszam na ul Krubińską i proszę zobaczyć w jakinm stanie są dachy na blokach TBS-u.... dziura na dziurze. Nic nie robią jeśli coś to tylko wielką łaskę. Oczywiście na początku każdego roku kolosalne wyrównania i dopłata.
        Nie wspomnę io partanoi dotyczącej płacenia za wodę i ścieki. Mamy wodomierze czyli teoretycznie każdy powinien płacić za siebie to co wyczerpie....otóż w TBS-ie nie. Tu obowiązuje odpowiedzialność zbiorowa,.
        • Gość: Odradzam Re: TBS IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 13:03
          Dokładnie,Ty płacisz regularnie,a na koniec dopłacasz za sąsiada który w nosie ma rachunki....
          • Gość: aaaaaaa Re: TBS IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.12, 21:18
            Również odradzam , to jest jakaś porażka tylko podwyżki i rachunki za wodę duże, na wymianę ciepłomierza czekałam pół roku , jeżeli jest jakiś przegląd lub spis liczników odbywa się o godzinie 10 rano , ja pracuję do szesnastej potem trzeba dzwonić lub na własny koszt robić przegląd , panie w TBS-ie strasznie miłe jak zadzwoniłam żeby podać stan wodomierza pani powiedziała, że mam się nigdzie nie włóczyć tylko siedzieć w domu - mam nie iść do pracy tylko czekać aż o 10 tej przyjdzie osoba odczytać licznik , skoda słów na tą spółdzielnię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka