Dodaj do ulubionych

Samochód Google

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.08.12, 10:05
Hej. Widzieliście wczoraj jak po mieście jeździł samochód Google? Czyżby zapowiadał się street view dla naszego miasta?
Obserwuj wątek
    • Gość: phi-lozof Re: Samochód Google IP: *.tktelekom.pl 29.08.12, 10:18
      widziałem, mam nawet zdjęcia
      ta konstrukcja na dachu rzeczywiście dziwna nieco
      street view dla Ciechanowa będzie ale według nieoficjalnych informacji nie wcześniej jak za rok
      • Gość: dcwdfcwe Re: Samochód Google IP: 213.199.253.* 29.08.12, 15:17
        tez widziałam dzis na smiecinie
        • Gość: wiktoria Re: Samochód Google IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 16:23
          A ja widziałam dziś na Pl. Kościuszki
    • Gość: google maps Re: Samochód Google IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 19:36
      nic się nie ukryje:)
      • Gość: kikk Re: Samochód Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 14:36
        Widzialam wczoraj na Smiecinie, szok byl,ze nawet o tym naszym miasteczku pamietali.. Bedzie co znajomym z zagranicy pokazac ;)
        • Gość: gosc Re: Samochód Google IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 16:50
          bo ten koles mieszka w ciechanowie a to jego służbowe auto
    • Gość: rym cym Re: Samochód Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 18:17
      ja przejazdem byłem i widziałem go w Kownatach Żędowych też stawał i cykał także nie tylko Ciechanów będzie
      • Gość: ... Re: Samochód Google IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.08.12, 21:03
        jest nie pierwszy raz w Ciechanowie, około 2 miesięcy temu robił całą Gruduską, rondo i fragmenty wojska polskiego w kierunku do jednostki
        • Gość: hu ha Re: Samochód Google IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.12, 21:18
          Fajnie:-) Google o nas nie zapomniał:-)
    • Gość: gosc Re: Samochód Google IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.12, 21:58
      Po niektorych komentarzach widac jakie kompleksy maja ciechanowianie. A niby co w tym dziwnego ze przyjechali ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka